Designkaupat.fi
On24 sisustustavaratalo

On24 sisustustavaratalo

(4)
3.3 4 5 1
 • Tuotekohtainen toimitusmaksu ja -aika selviää tilauksen yhteydessä
 • Toimitustapa: posti, kotiinkuljetus
 • Maksutavat: luottokortti, verkkopankki, Klarna-tili
 • Yli 10 000 tuotteen valikoima

  Designmerkkiä klikkaamalla näet On24 sisustustavaratalo -tuotteet.


  A2
  Demeyere
  Ton


  ON24 Sisustustarvaratalo  tarjoaa  yli 10 000 tuotetta!

  Designhuonekalut keittiöön ja muihin huoneisiin löytyy ON24 verkkokaupastaON24.fi on suomalainen jättisuuri sisustustavaratalo verkossa. ON24 tarjoaa valtavan, yli 10 000 tuotteen valikoiman ja antaa tuotteilleen sekä 100 % rahat takaisin -takuun että vähintään yhden vuoden tuotetakuun. Näin ON24.fi tekee designin ostamisesta sinulle antoisaa ja riskitöntä.

  ON24 nappasi nopeasti kiinni vähittäiskaupan siirtymisestä nettiin ja loi itselleen erään markkinoiden laajimmista verkostoista kalusteiden, valaisinten, tekstiilien, designtavaroiden ja harrastetarvikkeiden online-myynnissä. ON24 tarjoaa myös kauneudenhoidon tuotteita miehille ja naisille sekä kaikkea mahdollista lemmikeille: ruokaa, tarvikkeita, terveystuotteita ja pesiä.

  Verkossa ON24 jaottelee tuotteensa kategorioittain: Sisustus, Lasten maailma, Kodin tuotteet, Kauneus ja Lemmikit. Sisustusosastolta löydät tuolit, pöydät, kaapit, lipastot, hyllyt, sängyt ja patjat, sohvat ja nojatuolit, valaisimet, puutarhakalusteet, matot, taulut, tarrat, tapetit, kassakaapit sekä urheilun ja vapaa-ajan designtuotteet.

  Lastenhuoneen designtuotteetLastenhuoneeseen sisustukseen löydät ON24 sisustus verkkokaupasta löydät kalusteita ja sisustustavaroita, vauvantarvikkeita, turvatuotteita (lastenvaunut, turvaistuimet, turvaportit, itkuhälyttimet yms.), pelejä ja leluja sekä muita aktiivielämän tuotteita kuten polkupyöriä, rullaluistimia, keinuja, palloja jne. Kodin maailmassa tuotevalikoimaan kuuluvat keittiötarvikkeet, kattaustavarat, kodinkoneet ja -laitteet. Makuuhuoneeseen löydät liinavaatteet, sängyt ja petauspatjat, peitteet, tyynyt ja päiväpeitteet. Kylpyhuoneesi somistuu kylpytarvikkeilla sekä kylpyhuonetekstiileillä. Laajalla sisustusosastolla sijaitsevat myös matot ja verhot.

  ON24-verkkokaupan erikoisuutena voi nostaa esiin designtuotteista toisaalta urheilun ja liikunnan tarvikkeet ja toisaalta sisustustakat. Liikuntatuotteiden designilla on merkittävä vaikutus niiden toimivuuteen ja siten niiden käyttömotivaatioon. Jos haluat piristystä liikuntaasi, vilkaise ON24 verkkokauppaa! Liikunnan jälkeen rentouttava hetki takan äärellä onnistuu, vaikka sinulla ei olisi kotonasi takkaa: ON24 tarjoaa nimittäin upeita sisustustakkoja. Nämä takat toimivat sähköllä, joten ne eivät vaadi hormeja tai rakennuslupia.

  Muun muassa merkit Amazonas, asi-collection, BaByliss, FMD//furniture, HALOTECH, Globen, Eglo, Saarema Sepad, Spirella, Soehnle, Oteks, Narma ja Pyrex löytyvät ON24.fi valikoimista. ON24 tuotteet ovat laadukkaita, mutta edullisia. Kaupan myöntämä vähintään yhden vuoden takuu kertoo siitä, että ON24 on valikoinut mallistoonsa vain kestäviä ja toimivia tuotteita.

  Tarjoilupöytä On24 verkkokaupastaVerkkokauppa on helppo käyttää. Poimit tuotteita ostoskoriisi ja teet tilauksen, kun olet kerännyt tarpeelliset tavarat. Jos rekisteröidyt asiakkaaksi, voit aina myöhemmin kirjautua sivustolle ja seurata ostoshistoriaasi tai tilauksiesi etenemistä. Voit myös soittaa ystävälliseen asiakaspalveluun, joka tekee kaikkensa auttaaksesi sinua.

  Voit halutessasi ottaa valokuvia, joissa näkyy ON24 Sisustustavaratalosta ostettuja tuotteita kodissasi. Valokuvia käytetään sivustolla lisäkuvamateriaalina tuotteiden esittelemiseen. Mikäli ottamasi kuva sopii ON24-sivustolle, se lisätään kyseisen huonekalun kohdalle. Kuvissa saa olla myös ihmisiä – eli tässäpä on perheellesi oikotie julkkikseksi! Jokaisesta julkaistusta kuvasta, jossa on tuotteen lisäksi myös ihminen, annetaan sinulle korvaukseksi asiakastilillesi viisi euroa (pelkistä tuotekuvista kaksi euroa). Asiakastilillä olevaa rahaa voi käyttää huonekalujen ja sisustustavaroiden ostamiseen ON24:sta.

  ON24 on designkauppa verkossa. ON24 valikoima on huimat yli 10 000 tuotetta sisältäen muun muassa kodin huonekaluja, astioita, valaisimia, tekstiilejä ja paljon sisustustarvikkeita.

  Toimitustapa

  Kunkin tuotteen toimitustapa ja – maksu selitetään tilauksen yhteydessä. Tuotteita toimitetaan postin kautta suoraan kotiin tai postitoimipisteeseen. Jakelua tehdään myös SmartPOST-pakettipisteisiin, joista voit noutaa paketin itse haluamaasi aikaan. Suurilla tuotteilla käytetään kuljetuspalvelun kotiinkuljetusta, jonka hinta ja aikataulu sovitaan kanssasi erikseen.

  Toimitusaika

  Kunkin tuotteen toimitusaika-arvio annetaan tilauksen yhteydessä.

  Maksutavat

  Voit maksaa tilauksesi verkkomaksuna, luottokortilla tai Klarna-tilin kautta. Kanta-asiakkaana voit myös tallettaa rahaa ON24-tilillesi ja maksaa tuotteita suoraan tililtäsi.

  Palautukset

  Sinulla on 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tuote, joka ei vastaa tarpeitasi tai on viallinen. Palauttaminen on sinulle maksutonta. ON24 antaa rahoistasi takaisin 100%.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  1/ 5
  Ei voi mitenkään suositella, hinta-laatu suhde aivan surkea. Tuotteiden työnjälki huonoa ja menevät rikki hetkessä.
  4/ 5
  Olen tilannut On24 verkkokaupasta muutamia kertoja ilman mitään ongelmaa aurinkotuoleja sekä joitain huonekaluja. Ei ole ehkä nopein verkkokauppa lähettämään tavaroita, mutta se lienee ihan ymmärrettävää, koska omaa aika suuren valikoiman ja tavara tulee (kait?) Virosta. Tuotevalikoima on aika uniikki, pisteet siitä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun