Designkaupat.fi
Indecoria.fi

Indecoria.fi

(0)
4 1 5 1
  • Maksutavat: Verkkopankki, luottokortit, Klarna osamaksu ja Tili
  • Toimitusaika vaihtelee tuotteiden mukaan
  • Toimitus postipakettina 7,90-15,80
  • Kotiinkuljetus 19,90-85€ tuotekoosta riippuen
  • Osa toimitusajoista hankalasti nähtävissä

Indecoria.fi on suomalainen sisustuskauppa, joka on ponnistanut 2000-luvun alun perheyrityksestä nimeltä Faabeli-Keramiikka. Indecoria perustettiin puolestaan vuonna 2009, kun toiminta laajeni huonekaluihin. Indecoria toimii huonekalujen maahantuojana ja huonekaluja tulee tällä hetkellä verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään eri puolilta Eurooppaa. Indecorian kivijalkamyymälä toimii tällä hetkellä Helsingissä Itiksen kauppakeskuksessa. Indecoria tekee yhteistyötä myös suomalaisten valmistajien kanssa, vaikka pääpaino onkin Euroopan toimijoissa, joiden merkkeihin Indecorialla on monen kohdalla Suomessa yksinoikeus. Indecoria myy monipuolisesti yksittäisiä huonekaluja, mutta myös laajempia kalustekokonaisuuksia. 

Indecoria tarjoaa verkkokaupassaan rohkeita ja ekologisia huonekaluja

Indecoria haluaa erottua huonekaluillaan muista rohkealla tyylillään. Yrityksen arvoja ovat myös ekologisuus, ergonomia ja terveellisyys. Indecorian verkkokaupasta löytyy huonekaluja kodin jokaiseen huoneeseen. Tämän lisäksi verkkokaupassa on myös runsaasti sisustustuotteita, kuten mattoja, valaisimia ja peilejä. Indecoria-verkkokaupan sohvista löytyy erilaisia värejä, muotoja ja sohvatyyppejä, kuten divaanisohvia, kulmasohvia ja sohvaryhmiä. Nojatuolit, rahit ja istumasäkit täydentävät sohvien valikoimaa. Indecorian verkkokaupassa ovat hyvin edustettuina myös erilaiset sängyt makuuhuoneeseen, kotitoimistoon tarvittavat pöydät, tuolit ja hyllyt sekä lastenhuoneen sisustus. Eteiskalusteiden kokonaisuus on myös ostettavissa suoraan Indecorian verkkokaupasta. Rohkeita ja persoonallisia ratkaisuja on tarjolla hyvällä hinta-/laatusuhteella Indecorian verkkokaupassa. Sohvien ja sänkyjen näkeminen onnistuu Helsingin kivijalkamyymälässä. 

Indecoria - tilaus ja palautus 

Verkkokaupasta tilaaminen onnistuu kaikkialta manner-Suomesta. Isompien huonekalujen kohdalla kotiinkuljetus on mahdollinen ja siitä voi sopia Indecorian asiakaspalvelussa. Asiakkaalla on 7 päivää aikaa reklamoida kuljetuksessa tapahtuneista vaurioista. Itse tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Reklamaatio-tapauksissa tulee olla yhteydessä Indecorian asiakaspalveluun. Huonekaluja tilattaessa tulee mitata ja varmistaa, että tuote mahtuu sisälle oikeaan paikkaan. 

Indecorian asiakaspalvelu toimii puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella

Indecorian asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse arkisin klo 10-16. Yhteydenottolomakkeella voi myös lähettää kysymyksensä asiakaspalveluun ja Indecoria vastaa asiakkaalle sähköpostilla mahdollisimman pian. Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun