Designkaupat.fi
Paremmat unet

Paremmat unet

(0)
4 1 5 1
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortit, lasku ja osamaksu
 • Toimitusaika 8-15 arkipäivää
 • Aina ilmainen toimitus kotiinkuljetuksella

  Paremmat unet on tanskalainen nettisänkykauppa, joka toimii kaikissa pohjoismaissa. Yritys on toiminut vuodesta 2013 lähtien ja sen perustajina ovat veljekset Martin ja Jonas Byskov sekä heidän ystävänsä Anders Henningsen. Paremmat unet toimii ainoastaan netissä, joten sillä ei ole yhtään kivijalkamyymälää. Nettisänkykauppa tarjoaakin 100 päivän kokeiluajan tuotteilleen, jotta asiakas voi varmistua tuotteen laadukkuudesta ja sopivuudesta itselleen. 

  Laadukkaat sängyt ja vuodesohvat Paremmat unet -verkkokaupasta

  Paremmat unet -sänkykauppa haluaa tarjota netissä laadukkaita, mutta hinnaltaan kohtuullisia sänkyjä ja vuodesohvia. Vuodesohvien valmistajana toimii tanskalainen Innovation -yritys, joka valmistaa vuodesohvia niin, että kompromisseja ei tarvitse mukavuudessa tehdä. Vuodesohvissa käytetään samaa pocket-jousitusta, mitä sängyissäkin, joten nukkumiskokemus ei ole vuodesohvassa sen suhteen huonompi. Vuodesohvissa on panostettu myös muoiluun, joten vuodesohvat ovat pohjoismaalaisen tyylikkäitä myös sisustuksellisesti. Paremmat unet -verkkokauppa tarjoaa erilaisia sänkyjä, joten jokaiselle nukkujalle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Verkkokaupasta löytyy runkopatkoja, moottorisänkyjä, jenkkisänkyjä, sijauspatjoja sekä peittoja. 

  Moottorisänky sopii sekä yhdelle että kahdelle hengelle

  Paremmat unet -verkkokaupasta löytyy mukavasti moottorisänkyjä sekä yhdelle hengelle, että pariskunnille. Moottorisänkyjä löytyy runsaasti eri kokoja: perinteisten 80x200, 90x200 ja 120x200 -kokojen lisäksi saatavilla on 140x200 -koko, joka on tilava yhden hengen sänky, kun taas pariskunnalle sopii 160x200 tai 180x200 -kokoiset moottorisängyt. Halkaistu sijaispatja on myös saatavilla jokaiseen moottorisänkyyn, mikä takaa sen, että käyttö on sujuvaa myös silloin, kun pariskunta haluaa nukkua eri säädöillä. Molempia puolia voi itsenäisesti säätää, mutta sängyn väliin ei jää ikävää aukkoa. 

  Jenkkisänky kotiin Paremmat unet -verkkokaupasta

  Jenkkisängyt ovat viime vuosina nostaneet suosiotaan ja jenkkisänkyjä löytyykin hyvä määrä Paremmat unet -verkkokaupasta. Jenkkisängyt ovat erittäin mukavia nukkua, koska niissä on yksi ylimääräinen patjakerros. Ylimääräinen patjakerros tekee jenkkisängystä ulkomuodoltaan näyttävän ja korkeudeltaan ergonomisen. Jenkkisängyn pohjana on usein runkopatja tai vaahtomuovipatja, jonka päällä on joustinpatja. Yleensä joustinpatjan päällä on vielä sijauspatja, mikä suojaa sänkyä ja viimeistelee sen mukavuuden.

  Paremmat unet -sänkykaupassa on 100 päivän palautusoikeus

  Paremmat unet on uuden ajan sänkykauppa, joka perustuu siihen, että mikäli asiakas ei ole tyytyväinen, hän voi vaihtaa tai palauttaa tuotteensa 100 päivän ajan. Patjan jäykkyyttä voi olla vaikea arvioida netistä ostettaessa, joten jos asiakas ei ole tyytyväinen patjan jäykkyyteen, hän voi vaihtaa sen uuteen 100 päivän ajan. Palautettu patja lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Toimitus on Paremmat unet -verkkokaupassa aina ilmainen. Paremmat unet -sänkykaupassa on myös toimiva asiakaspalvelu, joten asiakaspalvelusta voikin helposti kysellä vinkkejä sängyn ja patjojen valintaan. Asiakaspalvelu toimii chatissa, puhelimessa sekä sähköpostilla. Asiakaspalvelua saa hyvin myös suomeksi.   Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun