Designkaupat.fi
Finlayson

Finlayson kodintekstiilit

(1)
4.0 1 5 1
 • Ilmaiset toimitukset yli 79€ tilauksiin (norm. 4,90)
 • Kotiinkuljetus 9,90€ (ilmainen yli 119€ tilauksiin)
 • Maksutavat: Yleisimmät verkkopankit, luottokortit, Klarna lasku ja osamaksu

  Designmerkkiä klikkaamalla näet Finlayson -tuotteet.


  Finlayson


  Finlayson on rohkeasti uudistuva suomalainen tekstiilialan yritys

  Finlaysonin juuret ovat 1820-luvulla, jolloin Tampereelle Tammerkosken rantaan perustettiin pieni konepaja, jossa valmistettiin karstaus- ja kehruukoneita villan ja pellavan kehruuta varten. Perustajana toimi Skotlantilainen James Finlayson. Ensimmäinen Finlaysonin tehdasmyymälä avattiin 1923 ja samaisella paikalla toimii edelleen Finlaysonin myymälä. Vuonna 1963 Finlayson lanseerasi markkinoille pussilakanan, joka mullisti makuuhuoneen tekstiilien käytön. Finlaysonin uudistuskausi alkoi vuonna 2014, jolloin yritys toi markkinoille mm. Tom of Finland -malliston. Vuonna 2015 aloitettiin kodin tekstiilien kierrätys myymälöissä. Vuonna 2017 lanseeratuille Jesus-pussilakanoille on myönnetty 50 vuoden takuu, mikä kertoo siitä, että yritys todella panostaa tuotteidensa kestävyyteen. Muilla pussilakanoilla, tyynyliinoilla ja froteetuotteilla on tällä hetkellä 5 vuoden takuu. 

  Maailman kaunein pussilakana ja luomupuuvilla materiaalina

  Finlyson pakkasi vuonna 2019 maailman kauneimman pussilakanan siirtymällä muovipakkauksesta kartonkiin. Muoviton lakanapakkaus tuo pakkausjäte-säästöä arviolta miljoonan muovipussin verran vuodessa. Tämän lisäksi Finlayson siirtyi käyttämään GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Kestävät materiaalit ja pitkät takuuajat tuovat varmasti monelle ostajalle kaivattua lisäarvoa.

  Finlayson tuo pussilakanoihin Muumeja ja Rudolf Koivun kuvitusta

  Suomalaiset Muumit ja luonto ovat inspiroineet myös Finlaysonia. Muumi pussilakanat sekä Taiteilija Rudolf Koivun kuvitukset Poika ja tähti, Lumikuningatar sekä Sitruunankeltainen papukaija ihastuttavat lakanoissa niin lapsia kuin aikuisiakin. Finlaysonin pussilakanoiden materiaaleista löytyy niin luomupuuvillaa kuin puuvillasatiiniakin. Pussilakanat tuntuvat miellyttävältä iholla ja kestävät hyvin käytössä. Finlaysonin tekstiileistä lakanat ovat kenties niitä tunnetuimpia, mutta myös kylpyhuoneen tekstiilit ovat suosittuja. Uutuutena on tuotu markkinoille Unipussi, missä on aluslakana, kevytpeitto ja tyynyliina samassa paketissa. Unipussi on kuin sisätilojen makuupussi, joka sopii loistavasti sekä pienelle, että isommalle reissaajalle. 

  Suosittu Elefantti-kuosi on mukana pussilakanoissa sekä pyyhkeissä

  Vuonna 1969 Finlayson julkisti kuosien suunnittelukilpailun Helsingin Taideteollisen oppilaitoksen opiskelijoille. Tästä kilpailusta on edelleen käytössä Finlaysonin tunnetuin kuosi "Elefantti", jonka suunnitteli Laina Koskela. Elefantti-kuosia käytetään edelleen paljon Finlaysonin lakanoissa sekä pyyhkeissä. Finlaysonin kuoseissa on käytetty rohkeasti eri värejä ja myös Elefanttia näkyy tuotteissa monissa eri väreissä. 

  Finlaysonin verkkokauppasta tuotteita makuuhuoneeseen, keittiöön ja kylpyhuoneeseen

  Tekstiilit kaikkiin kodin huoneisiin on mahdollista ostaa Finlaysonin verkkokaupasta. Keittiötekstiilit, makuuhuoneen tekstiilit sekä kylpyhuoneen tekstiilit ovat varma valinta myös laadukkaaksi lahjaksi lapselle, ystävälle tai vaikkapa hääparille. Finlaysonilta löytyy kivoja sesonki-tuotteita esimerkiksi jouluun. Koristetyynyt, torkkupeitot, matot sekä verhot ovat myös osa Finlaysonin valikoimaa. 

  Finlayson verkkokaupan toimitus on nopeaa

  Finlayson verkkokauppa toimittaa tuotteet pääasiassa 1-4 arkipäivän kuluessa. Toimitusmaksu on 4,90€ pakettiautomaattiin tai postiin, mutta jos tilauksen arvo ylittää 79 euroa, niin postimaksuja ei tule. Tilauksen kotiinkuljetus maksaa 9,90€, mutta jos tilauksen arvo ylittää 119€, on myös tuotteiden kotiinkuljetus ilmaista. Finlayson toimittaa tuotteita ainoastaan Manner-Suomeen. 

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun