Designkaupat netissä
Homeroom

Homeroom design- ja sisustuskauppa

(6)
4.3 6 5 1
 • Toimituskulut: alkaen 4,90€
 • Kotiinkuljetus 49€
 • Palautusaika 14 päivää
 • Maksutavat: Visa, Mastercard, Visa Electron, Resurs Bank lasku ja osamaksu

  Suosituimmat design tuotteet: Homeroom

 • Homeroom on kattava huonekalu- ja designkauppa netissä

  Homeroom on verkkokauppa, josta löytyy pohjoismaista designia, mutta myös huonekaluja edullisilta merkeiltä. Ellos Groupiin kuuluu Homeroomin lisäksi Ellos, Jotex sekä Stayhard. Ellos Group on Pohjoismaiden suurimpia etäkauppayrityksiä. 

  Homeroomista designkalusteet sekä sisä- että ulkotiloihin

  Homeroomin skandinaavinen tyyli on mahdollista viedä myös terasseille. Kattavaan ulkokalustevalikoimaan kuuluu muun muassa Hillerstorpin ulkokalusteita. Ulkokalusteissa on tärkeää säänkestävyys sekä helppohoitoisuus, tyyliä unohtamatta. Ulkokalusteryhmien, aurinkovarjojen ja -tuolien, ruukkujen sekä ulkotekstiilien lisäksi Homeroomissa myydään myös grillejä, ulkokeittiöitä sekä paviljonkeja. Ulkovalaisimet ovat pimenevissä illoissa tärkeä osa terassien ja piha-alueiden sisustusta. Homeroomista löytyy esimerkiksi Philipsin ja Markslöjdin laadukkaita ulkovaloja. Homeroomista on mahdollista ostaa kattavasti eri designtuotteita myös ulkotiloihin. Ulkotiloihin sopivat kalusteet ja valaisimet on merkitty verkkokauppaan selkeästi, joten ostoksia on helppo tehdä.   

  Homeroom.fi on suunniteltu asiakkaita ajatellen

  Homeroomin valikoima on varsin kattava ja sieltä löytyy huonekaluja designia etsiville, asiakkaille, jotka hakevat edullisia huonekaluja ja sisustustuotteita sekä ympäristöystävällisiä valintoja tekeville, jotka haluavat ostaa sisustusta, joka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Lisäksi Homeroom tarjoaa laajasti huonekaluja ja sisustustuotteita kodin jokaiseen huoneeseen. Esimerkiksi lastenhuoneseen voi tehdä löytöjä merkeiltä JaBaDaBaDo, Done by Deer sekä Kids Concept. Hyllyt ja säilytys ovat tärkeä osa jokaisen huoneen sisustusta ja Homeroom tarjoaakin monentyylisiä tuotteita eri kokoisten tavaroiden säilytykseen. Keittiöön ja kattaukseen löytyy ideoita muun muassa merkiltä Sagaform. Monipuolisuus on yksi Homeroomin valtteja ja verkkokauppa palveleekin eri tyyleistä pitäviä asiakkaitaan hyvin. Verkkokauppa on helppo käyttää ja laajasta valikoimasta voi rajata tuotteita vaikkapa tuotteen koon, merkin tai värin mukaan. Homeroomista voi tilata huonekaluja suoraan kotiovelle. 

  Homeroom toimitusaika ja -kulut

  Toimitusaika on Homeroomissa keskimäärin 3-6 arkipäivää. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiin, niin, että asiakkaalle lähetetään tekstiviesti, kun tuotteet on pakattu ja valmiina lähetykseen. Asiakas voi tuolloin itse valita sopivan toimituspäivän ja -ajan noin 2-3 tunnin tarkkuudella.  

   

  Toimituskulut perustuvat painoon ja lasketaan jokaista pakettia kohden.
  0-2 kg 4,90 €
  2-5 kg 6,90 €
  5-10 kg 6,90 €
  10-19 kg 9,90 €
  19-35 kg 19,90 €
  35-50 kg 29,90 €
  50-99 kg 39,90 €
  Yli 100 kg 49,90 €


  Siirry alkuun