Designkaupat.fi
Hemtex

Hemtex

(1)
4.0 1 5 1
 • Laaja valikoima kodin tekstiileitä
 • Ilmaiset toimitukset yli 100€ tilauksiin (norm. 5,95€)
 • Toimitus postitse 2-8 arkipäivää
 • Aina ilmainen 30 päivän palautusoikeus
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit ja Klarna

  Hemtex verkkokauppa tarjoaa laadukkaita kodintekstiilejä

  Hemtex on perustettu vuonna 1973 ja kodintekstiilien myynti on edelleen vahvaa yrityksen 160 myymälässä, jotka sijaitsevat Pohjoismaissa. Hemtexin verkkokauppa on kuitenkin noussut tarjoamaan samoja tuotteita helposti ja vaivattomasti. Hemtexin myymälöissä on kaikissa sama valikoima, joka keskittyy erityisesti verhoihin, koristetyynyihin, vuodevaatteisiin ja kylpyhuoneen tekstiileihin. Kodikkaat tekstiilit luovat mukavasti tunnelmaa monenlaiseen kotiin. Hemtexin verkkokaupasta löytyy hyvin myös kausituotteita, kuten jouluverhoja sekä joulukoristeita ja kesäisiä verhoja ja muita tekstiilejä. 

  Hemtex tuotteet tekevät sisustamisesta helppoa

  Hemtexin tuotteet on helppo tilata ja ottaa käyttöön niiden käytännöllisyyden ja laadukkuuden takia. Esimerkiksi Hemtexin verhovalikoima on todella laaja ja verhoja löytyy monenlaisiin ikkunoihin ja tyyleihin sopivia. Valmisverhoja on lisäksi monen mittaisia ja levyisiä, joten asiakkaan ei tarvitse turvautua ompelijan palveluihin. Suurin osa Hemtexin verhoista on yhdistelmänauhaverhoja, jotka toimivat sormikoukuilla, rypytysnauhakoukuilla tai piilolenkeistä suoraan verhotankoon. Helpot kiinnityssysteemit eivät aiheuta päänvaivaa ja lisäksi Hemtexistä löytyy myös paljon verhotarvikkeita, jos asiakkaan tarvitsee ostaa esimerkiksi verhotankoja. Hemtexistä löytyy pimennysverhoja, laskosverhoja, kappoja, pimentäviä rullaverhoja sekä sivuverhoja. Värivalikoima on myös laaja, joten jos etsii tietyn värisiä verhoja, kannattaa pistäytyä Hemtexin verkkokaupassa.   

  Hemtexin kodintekstiilit tuovat väriä monenlaiseen sisustukseen

  Hemtexin koristetyynyt ja huovat viimeistelevät olohuoneen sisustuksen. Makuuhuoneeseen on taas mahdollista ostaa liinavaatteita sänkyyn, houkuttelevia pussilakanoita sekä monenlaisia päiväpeittoja. Kylpyhuonetekstiilit ovat laadukkaita ja värejä löytyy moneen makuun. Hemtexin tuotteissa on mukana piensisustustuotteita, maljakoita, säilytys-tuotteita, kynttilöitä sekä pieniä huonekaluja. Monipuolisuus ja edullisuus houkuttelevat ostamaan sisustustuotteita ja erityisesti sesonkituotteet tuovat mukavaa vaihtelua Hemtexin valikoimaan. 

  Hemtexin asiakaspalvelu toimii sekä myymälöissä että verkossa

  Hemtex on siinä mielessä perinteinen sisustusliike, että kivijalkamyymälät ovat edelleen suosittuja ja sisustustuotteet ovatkin myymälöissä hyvin esillä. Asiakaspalvelua ja sisustusvinkkejä saa hyvin myymälöistä, mutta Hemtexin asiakaspalvelu toimii myös netissä sähköpostin välityksellä. Hemtex toimittaa verkkokaupasta tilatut tuotteet joko myymälään tai MyPack-pakettina PostNordin toimipisteeseen. Maksutapoina toimii lasku, osamaksu, verkkopankkimaksu sekä luottokorttimaksu. 

   


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  4/ 5
  Edullisia ja kivoja tuotteita. Kylpyhuonetarvikkeissa ja pyyhkeissä hyvä hinta/laatu -suhde. Paketti tuli muutamassa päivässä, ei moitittavaa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun