KitchenTime

KitchenTime • Laatutuotteet & Design keittiöön

00.0
(0)
 • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (norm. 4,90€)
 • Toimitusaika noin 2-4 arkipäivää
 • Maksutavat: Luottokortit, verkkopankki, lasku
 • Tuotteilla pitkä 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus

  Designmerkkiä klikkaamalla näet KitchenTime -tuotteet.
  KitchenTime on ruotsalainen verkkokauppa, jossa keittiö todella on kodin sydän! KitchenTime verkkokaupassa on todella laaja, laadukas, ihanaa designia täynnä oleva ja monipuolinen valikoima kaikkea, mitä keittiössä saattaa koskaan tarvita: keittiövälineet kattiloista leikkuulautoihin ja veitsiin, koko kattaus lasistoista lautasliinoihin, viinipullotelineet, keittiön sisustus, kodinkoneet, kahvit, kahvikoneet, leivontavälineet, välineet grillaukseen...

   

  KitchenTime on kunnianhimoinen ja asiakasystävällinen kauppa ja laajenee voimakkaasti. Tällä hetkellä se palvelee Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa.

  Huippumerkit keittiöön KitchenTimesta

  Tarvitpa sitten valurautapannua, raastinrautaa, uutta espressokeitistä, tiivisteitä vanhaan mokkapannuun, uusia aterimia ja uutta lamppua keittiön kattoon, tämä kaikki löytyy KitchenTimesta! Verkkokaupassa on kymmeniä laadukkaita ja ihan tavallisiakin tuotemerkkejä, joista voit valita mieleisesi. Verkkokaupassa on helppo selata eri vaihtoehtoja.

   

  Tuotemerkkejä on esimerkiksi: Iittala, Rörstrand, Tefal, Bialetti, Duralex, Leonardo, OBH Nordica, Duni, Miele, Kenwood.... Valikoimasta löytyy huippulaadukkaat pannut Le Creusetilta, Eva Solon kauniit paistoastiat, ammattilaistason veitset ja muutkin keittiövälineet.

  Huippulaadukkaat ja edullisemmat keittiövälineet

  KitchenTimen paras anti on se, että sieltä todella löytyy niin huippulaadukkaat ammattilaistason keittiövälineet ja samaan hengevetoon voit vertailla ihan perushintaisia ja laatuisia välineitä! Eli jos arvostat esimerkiksi laadukkaita ammattilaisveitsiä, niitä todella löydät KitchenTimelta. Esimerkiksi ihanat japanilaiset santoku-veitset Satake-merkiltä, Viktorinoxin kaikki veitset laidasta laitaan, huippuveitset MAC tai Chroma -merkeiltä. Toisaalta löydät myös ihan tavallisen hyvät Fiskarsin fileointi- ja yleisveitsetkin.

   

  Paistokasareissa on sama juttu, eli valikoima on todella laaja. Löytyy erilaiset valurautapannut kevyinä ja raskaina, pinnoitetut, keraamiset pannut, teflon-pannut, lettupannut jopa erilaisilla kuvioilla, blinipannut, paellapannut, grillipannut, kuparipannut, fonduepannut ja setit, wokkipannut.... Hintahaarukka on tyyliin kympistä useaan sataan euroa.

   

  Kattilasetit ja paistoastiasetit ovat myös upea tapa ostaa omaan keittiöönsä yhteensopivat ja laadukkaat paistoastiat. Seteillä myös saat kaikki mitä tarvitset, eli erilaiset pannut ja erikokoiset kattilat ja kasarit. Patasettejä on melkein joka merkillä: Eva solo, Fiskars, Vitality, Function, Dorre, MasterClass, Nordkök, VMF ja Tefal.

  Keittiön sisustus netistä

  KitchenTime verkkokauppa haluaa olla kaverina kaikessa, mikä nyt koskee keittiötä. Siksi valikoimassa on laaja valikoima kaikkea, mikä saattaa liittyä keittiön sisustukseen: lamput, hyllyt, taulut, kynttiläsomisteet, peilit, seinätarrat, sisustusesineet, nupit, vetimet, tiskirätit, pyyhkeet, koukut, kirjahyllyt, keittokirjat, matot, kristallikruunut, serviettitelineet, viinipullotelineet...

  Tilaus, toimitus ja yritystilaukset KitchenTimelta

  KitchenTime panostaa palveluun. Siksi toimitus halutaan pitää mahdollisimman nopeana, 2-4 päivässä. Toimitus on ilmainen jos tilaus on yli 49 euroa, jos alle, siitä maksetaan vain 4,90 euroa. Tilaus maksetaan etukäteen verkkopankissa tai luottokortilla tai laskulla vasta sitten, kun olet tutustunut tuotteisiin. Jos olet kuitenkin jo käyttänyt tuotteita, et voi palauttaa niitä. Käyttämättömille tuotteille palautusaika on jopa vuoden!

   

  Myös yritykset voivat tilata KitchenTimelta suoraan ilman arvonlisäveroa, eli ilmoittamalla oman VAT-numeronsa. Kaikki hinnat on ilmoitettu alvin kanssa. Yritys maksaa tuotteet laskulla, joka saapuu tuotteiden mukana. Yrityksille menevissä tilauksissa ilmaisen toimituksen raja on 100 euroa, ja sitä edullisemmissa ostoksissa 10 euroa.

  Onko sinulla jo kokemusta tästä verkkokaupasta? Jos on, kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella muille.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun