Designkaupat.fi
Makujakauppa

Makujakauppa

3.0 34 5 1
 • Tuhansia tuotteita liittyen kattaukseen ja ruuanlaittoon
 • Toimituskulut 4,90€ (ilmainen yli 49€ ostoksissa)
 • Adlibriksen ylläpitämä kettiödesign -kauppa
 • Nopea toimitus

  Suosituimmat design tuotteet: Makujakauppa

 • Designmerkkiä klikkaamalla näet Makujakauppa -tuotteet.


  &Tradition
  Almedahls
  Arabia
  Bamix
  Blendtec
  Bloomingville
  Bosch
  Braun
  Broste
  Day Home
  de Buyer
  Delonghi
  Demeyere
  Denby
  Design House Stockholm
  Electrolux
  Eva Solo
  Fiskars
  Gense
  Georg Jensen
  Hackman
  Holmegaard
  House Doctor
  Iittala
  Jamie Oliver
  Joseph Joseph
  Kenwood
  Kosta Boda
  Koziol
  Kyocera
  Kähler
  Le Creuset
  Magis
  Magisso
  Marimekko
  Men At Work
  Muurla
  Nachtmann
  OBH Nordica
  Orrefors
  Pillivuyt
  Riedel
  Rosendahl
  Sagaform
  Smeg
  Spiegelau
  Spode
  Stelton
  Tefal
  Ton
  Victorinox
  Vita
  WMF
  Wusthof
  Zone
  Zwilling


  Makujakauppa on ruoanlaitto- ja leivontatarvikkeisiin sekä designtuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Kaupasta löydät tunnetut tuotemerkit, nopeasti, ja edullisesti. Makujakauppa kuuluu Adlibris-konserniin ja on toteutettu yhdessä MTV:n kanssa. Makujakaupasta löytyvät kotimaiset ja ulkomaiset huippumerkit keittiöön ja kattaukseen, mutta toki myös ihan perusedulliset merkit. Tuotteita on niin vaativalle kuin arkikokkaajallekin.

  Makujakaupan valikoimassa on muun muassa upeat Iittalan astiat, GLOBALin veitset, Scanpan kasarit ja muut upea keittiötuotteet!

  Keittiödesign netistä

  Keittiö on edelleen eittämättä joka kodin sydän, ehkä viime vuosina jopa entistä useammin. Hyvä kotiruoka ja yhdessä valmistetut ateriat ovat nousseet uuteen arvostukseen ja suosioon myös Suomessa, mikä on toki perheiden kannalta upea asia. Ehkä juuri siksi keittiöihin panostetaan ensistä enemmän. Keittiöt varustetaan paremmin kuin koskaan, sillä valikoimaa on verkkokauppojen ansiosta valtavasti. On laatua, jopa huippuammattilaistasoisia tuotteita, mutta löytyy toki myös ihan arkikäyttöön tarkoitettuja keittiötarvikkeita. Keittiödesign on nyt huipussaan!

  Tuotevalikoima ja patasetit

  Makujakauppa.fi vastaakin juuri tähän tarpeeseen valtavalla valikoimalla. Sieltä löytyy kaikki keittiössä tarvittava: kasarit, morttelit, mandoliinileikkurit,leikkuulaudat, keittiöpyyhkeet, talouspaperitelineet, veitsitukit ja magneetit, kattilat, pannut, aterimet, puukot ja veitset... Kattiloita, kasareita ja paistinpannuja on todella laaja valikoima aina grillipannuista, valurautapannuista ja wokkpannuista eri tavoin pinnoitettuihin versioihin. Kasarisetit ovat todella hyvä tapa ostaa kaikki tarvittava kerralla ja samaa sarjaa. Esimerkiksi Zwillinf, Function, Fiskars, Eva Trio ja Scanpan kattilasetit ovat todella laadukkaita ja laajoja.

  Tuotteet leivontaan

  Leivontaa Makujakaupasta löytyy myös todella laajasti. Pursottimet, kermasifonit, muotit, kaapimet, nostatuskorit, vatkauskulhot, siivilät ja sirottimet, erilaiset pikkuleipäpursottimet ja piparkakkumuotit, kaulimet, kakkuvuuat ja muut tarvikkeet leivontaan ja koristeluun. Tuotemerkit ovat muun muassa Fiskars, Gastromax, Function, Rosti, Tala...

  Veitsiä ammattilaistasolta arkiveitsiin

  Keittiöveitsissä ollaan menty Suomessakin ihan uudelle tasolle. Melkein missä tahansa keittiössä leikataan jo kunnon veitsillä, sillä suhteellisen pienelläkin rahalla saa ihan hyviä keittiöveitsiä. Esimerkiksi Fiskarsin veitset ovat hintalaatusuhteeltaan hyviä, samoin Zwilling, Jamie Oliver, Victorinox, G.R.Y.M. ja Kyocera veitset. Kalliimpaa ja laadukkaampaa keittiöveitsisettiä valmistaa esimerkiksi Whüsthof, Stelton, GLOBAL, MAC, Chroma, Miyabi, jotka kaikki yltävät ihan ammattilaistason veitsiksi. Ammattilaiselle kelpaavat myös japanilaiset Satake ja KAI veitset. Makujakaupassa todella on mistä valita!

  Jokaiselta merkiltä löytyvät tietysti kaikki veitsimallit vihannes- ja juuresveitsestä eri kokoisiin kokkiveitsiin ja fileointiveitsiin. Kalleimilla merkeillä on upeita japanilaisia kokkiveitsiä, eli santoku-veitsiä. Lähes joka merkillä on oma mallinsa veitseteroittimesta, joko automaattisesta tai käsikäyttöisestä. Yksi vaihtoehto on toki teroittaa veitsensä myös erittäin hienolla teroituspuikolla. Joka tapauksessa, jos satsaa keittiössään veitsiin, veitsien teroitusta ei kannata unohtaa!

  Keittiökoneet ja tarjoilu&kattaus

  Makujakaupassa keittiötä ajatellaan kokonaisuutena katosta lattiaan ja kaikkien käyttötarpeiden mukaisesti. Siksi kaupasta löytyy tietysti myös kodinkoneet aina espressokeittimistä monitoimikoneisiin, siivutuskoneisiin, blendereihin ja maidonvaahdottimiin. Valikoimassa on niin arkisia ja tavallisia koneita kuin uudempia, laadukkaampia ja upeampia koneita, jotka sopivat ennen kaikkea designia ja estetiikkaa arvostavan keittiöön, merkkeinä muun muassa Kenwood, Bialetti jne.

  Tarjoiluun ja kattaukseen löytyvät ihanat astiat, tabletit, servietit, koristeet, somisteet, maljakot ja kynttilät, esimerkiksi Iittalalta, Marimekolta, Röhrstrandilta ja House Doctorilta.

  Tilaus, toimitus ja palautus

  Makujakaupasta tilataan ja maksetaan ihan tavalliseen tapaan luottokortilla, pankkikortilla tai Klarnan laskulla tai osamaksulla. Tuotteiden toimitus on 2-4 päivää. Tuotteet toimitetaan Postiin ja toimituskulut ovat 4,90€, paitsi yli 49 euron ostoksissa ilmaiset. Tuotteissa on normaali 14 päivän palautusaika.

  Onko sinulla kokemuksia Makujakaupasta? Jaa kokemuksesi tällä sivulla, risut ja ruusut!


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  4/ 5
  Nopea toimitus, tuote toivotunlainen, ja erityisesti ilahdutti maksusuoritukseni vastaanottamisesta sähköpostikuittaus.
  2/ 5
  Sivustossa luki toimitusajaksi 2-4 työpäivää ja meni 10 työpäivää. Ei ollut ruuhka-aika.
  3/ 5
  Hyvin pakattuna tuli ihka ensimmäinen muumimuki (emali). Jouluaikaan oli ilmeisesti paljon ruuhkaa, koska toimituksessa meni kuukausi. Olisi hyvä jos asiakaspalveluun saisi yhteyttä nopeammin kuin sähköpostilla. Pääasia että tavara tuli ehyenä.
  3/ 5
  No tuli vihdoin perille muki, meni ainakin 18 arkipäivää ja yhteensä vähän yli kuukausi. Kannattaa tilata pari kuukautta aiemmin ainakin siinä tapauksessa jos aikoo lahjaksi antaa. Edelleen asiakaspalvelu voisi olla parempaa, tavoitettavissa ja toimitus nopeampaa.
  Toinen tilaus menossa ja molempien kanssa ongelmana on ollut toimituksen hitaus. Ensimmäisestä on jo aikaa mutta muistan että sekin toimitus oli poikkeuksellisen hidas verrattuna mihin tahansa verkkokauppaan. Toinen tilaus oli ensin varastolla käsiteltävänä viikon ja sitten tuli ilmoitus, että se on lähtenyt. Nyt neljä päivää myöhemmin Postin seuranta sanoo edelleen "Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan".
  1/ 5
  Tilasin 6.12.18 yhden Muumimukin. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä eikä mukista kuulu mitään, tilaus vieläkin käsittelyssä ja rahat kyllä lähti heti. Todella huono verkkokauppa :(
  1/ 5
  Tilauksesta yli kaksi viikkoa, tuotetta ei tullut. Peruin tilauksen luottokorttiyhtiön kautta. Puhelinnumero 09 4245 4600 ei vastaa, vain yhteen sähköpostiin vastattiin, mutta siitä ei ollut mitään hyötyä.
  1/ 5
  Tuotteita puuttui, osa rikki. :(
  4/ 5
  Kokonaisuudessaan olen palveluun tosi tyytyväinen. Jouduin soittamaan asiakaspalveluun, koska pakettiseurannan mukaan tuote oli vielä varastolla, vaikka tilauksesta oli jo jonkin aikaa. Jouluruuhka tosin kyseessä. Mia, asiakaspalvelusta, hoiti asian nopeasti ja ystävällisesti, ilman tuskastuneisuuden merkkejä. Suuri kiitos siiitä hänelle!! Paketin tultua, tuotteet vastasivat tilaustani, ja olivat hyvin pakattuja.
  1/ 5
  Ensimmäinen tilaus meni ok, otin sen laskulla. Toisen tilauksen maksoin etukäteen, puuttui tuote, vaikka oli laitettu toimitetuksi, aika ovelaa :(

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun