Makujakauppa

Makujakauppa

92.9
(9)
 • Tuhansia tuotteita liittyen kattaukseen ja ruuanlaittoon
 • Toimituskulut 4,90€ (ilmainen yli 49€ ostoksissa)
 • Adlibriksen ylläpitämä kettiödesign -kauppa
 • Nopea toimitus

  TOP 50 design tuotteet: Makujakauppa

  Designmerkkiä klikkaamalla näet Makujakauppa -tuotteet.
  Makujakauppa on ruoanlaitto- ja leivontatarvikkeisiin sekä designtuotteisiin erikoistunut verkkokauppa. Kaupasta löydät tunnetut tuotemerkit, nopeasti, ja edullisesti. Makujakauppa kuuluu Adlibris-konserniin ja on toteutettu yhdessä MTV:n kanssa. Makujakaupasta löytyvät kotimaiset ja ulkomaiset huippumerkit keittiöön ja kattaukseen, mutta toki myös ihan perusedulliset merkit. Tuotteita on niin vaativalle kuin arkikokkaajallekin.

  Makujakaupan valikoimassa on muun muassa upeat Iittalan astiat, GLOBALin veitset, Scanpan kasarit ja muut upea keittiötuotteet!

  Keittiödesign netistä

  Keittiö on edelleen eittämättä joka kodin sydän, ehkä viime vuosina jopa entistä useammin. Hyvä kotiruoka ja yhdessä valmistetut ateriat ovat nousseet uuteen arvostukseen ja suosioon myös Suomessa, mikä on toki perheiden kannalta upea asia. Ehkä juuri siksi keittiöihin panostetaan ensistä enemmän. Keittiöt varustetaan paremmin kuin koskaan, sillä valikoimaa on verkkokauppojen ansiosta valtavasti. On laatua, jopa huippuammattilaistasoisia tuotteita, mutta löytyy toki myös ihan arkikäyttöön tarkoitettuja keittiötarvikkeita. Keittiödesign on nyt huipussaan!

  Tuotevalikoima ja patasetit

  Makujakauppa.fi vastaakin juuri tähän tarpeeseen valtavalla valikoimalla. Sieltä löytyy kaikki keittiössä tarvittava: kasarit, morttelit, mandoliinileikkurit,leikkuulaudat, keittiöpyyhkeet, talouspaperitelineet, veitsitukit ja magneetit, kattilat, pannut, aterimet, puukot ja veitset... Kattiloita, kasareita ja paistinpannuja on todella laaja valikoima aina grillipannuista, valurautapannuista ja wokkpannuista eri tavoin pinnoitettuihin versioihin. Kasarisetit ovat todella hyvä tapa ostaa kaikki tarvittava kerralla ja samaa sarjaa. Esimerkiksi Zwillinf, Function, Fiskars, Eva Trio ja Scanpan kattilasetit ovat todella laadukkaita ja laajoja.

  Tuotteet leivontaan

  Leivontaa Makujakaupasta löytyy myös todella laajasti. Pursottimet, kermasifonit, muotit, kaapimet, nostatuskorit, vatkauskulhot, siivilät ja sirottimet, erilaiset pikkuleipäpursottimet ja piparkakkumuotit, kaulimet, kakkuvuuat ja muut tarvikkeet leivontaan ja koristeluun. Tuotemerkit ovat muun muassa Fiskars, Gastromax, Function, Rosti, Tala...

  Veitsiä ammattilaistasolta arkiveitsiin

  Keittiöveitsissä ollaan menty Suomessakin ihan uudelle tasolle. Melkein missä tahansa keittiössä leikataan jo kunnon veitsillä, sillä suhteellisen pienelläkin rahalla saa ihan hyviä keittiöveitsiä. Esimerkiksi Fiskarsin veitset ovat hintalaatusuhteeltaan hyviä, samoin Zwilling, Jamie Oliver, Victorinox, G.R.Y.M. ja Kyocera veitset. Kalliimpaa ja laadukkaampaa keittiöveitsisettiä valmistaa esimerkiksi Whüsthof, Stelton, GLOBAL, MAC, Chroma, Miyabi, jotka kaikki yltävät ihan ammattilaistason veitsiksi. Ammattilaiselle kelpaavat myös japanilaiset Satake ja KAI veitset. Makujakaupassa todella on mistä valita!

  Jokaiselta merkiltä löytyvät tietysti kaikki veitsimallit vihannes- ja juuresveitsestä eri kokoisiin kokkiveitsiin ja fileointiveitsiin. Kalleimilla merkeillä on upeita japanilaisia kokkiveitsiä, eli santoku-veitsiä. Lähes joka merkillä on oma mallinsa veitseteroittimesta, joko automaattisesta tai käsikäyttöisestä. Yksi vaihtoehto on toki teroittaa veitsensä myös erittäin hienolla teroituspuikolla. Joka tapauksessa, jos satsaa keittiössään veitsiin, veitsien teroitusta ei kannata unohtaa!

  Keittiökoneet ja tarjoilu&kattaus

  Makujakaupassa keittiötä ajatellaan kokonaisuutena katosta lattiaan ja kaikkien käyttötarpeiden mukaisesti. Siksi kaupasta löytyy tietysti myös kodinkoneet aina espressokeittimistä monitoimikoneisiin, siivutuskoneisiin, blendereihin ja maidonvaahdottimiin. Valikoimassa on niin arkisia ja tavallisia koneita kuin uudempia, laadukkaampia ja upeampia koneita, jotka sopivat ennen kaikkea designia ja estetiikkaa arvostavan keittiöön, merkkeinä muun muassa Kenwood, Bialetti jne.

  Tarjoiluun ja kattaukseen löytyvät ihanat astiat, tabletit, servietit, koristeet, somisteet, maljakot ja kynttilät, esimerkiksi Iittalalta, Marimekolta, Röhrstrandilta ja House Doctorilta.

  Tilaus, toimitus ja palautus

  Makujakaupasta tilataan ja maksetaan ihan tavalliseen tapaan luottokortilla, pankkikortilla tai Klarnan laskulla tai osamaksulla. Tuotteiden toimitus on 2-4 päivää. Tuotteet toimitetaan Postiin ja toimituskulut ovat 4,90€, paitsi yli 49 euron ostoksissa ilmaiset. Tuotteissa on normaali 14 päivän palautusaika.

  Onko sinulla kokemuksia Makujakaupasta? Jaa kokemuksesi tällä sivulla, risut ja ruusut!


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Rahat vain viedään1
  Tilasin 6.12.18 yhden Muumimukin. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä eikä mukista kuulu mitään, tilaus vieläkin käsittelyssä ja rahat kyllä lähti heti. Todella huono verkkokauppa :(
  Huijarifirma1
  Tilauksesta yli kaksi viikkoa, tuotetta ei tullut. Peruin tilauksen luottokorttiyhtiön kautta. Puhelinnumero 09 4245 4600 ei vastaa, vain yhteen sähköpostiin vastattiin, mutta siitä ei ollut mitään hyötyä.
  peetynyt 20181
  Tuotteita puuttui, osa rikki. :(
  Maija Toivola4
  Kokonaisuudessaan olen palveluun tosi tyytyväinen. Jouduin soittamaan asiakaspalveluun, koska pakettiseurannan mukaan tuote oli vielä varastolla, vaikka tilauksesta oli jo jonkin aikaa. Jouluruuhka tosin kyseessä. Mia, asiakaspalvelusta, hoiti asian nopeasti ja ystävällisesti, ilman tuskastuneisuuden merkkejä. Suuri kiitos siiitä hänelle!! Paketin tultua, tuotteet vastasivat tilaustani, ja olivat hyvin pakattuja.
  pettynyt 20171
  Ensimmäinen tilaus meni ok, otin sen laskulla. Toisen tilauksen maksoin etukäteen, puuttui tuote, vaikka oli laitettu toimitetuksi, aika ovelaa :(

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun