Designkaupat.fi
Kodin ykkönen

Kodin ykkönen

(0)
4 1 5 1
 • Hyviä vaihtuvia tarjouksia koko ajan
 • Edulliset hinnat
 • Toimitus 3-5 päivässä
 • Toimitukset alk. 7,95€
 • Kotiinkuljetus 59€
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, osamaksu ja lasku

  Kodin ykkönen on suomalaisille tuttu huonekalujen ja arkidesignin verkkokauppa ja liikeketju jo vuosien takaa. Kodin ykkösen nettikaupasta löydät huonekalut koko taloon, keittiön tarvikkeet ja elektroniikkaa, kaikki kodin tekstiilit, lasten kalusteet, piensisustus ja design, kalusteet ja design pihaan ja puutarhaan.

   

  Kodin Anttila ja sitä myös Kodin ykkönen meni konkurssiin vuonna 2016, mutta vuoden lopussa ruotsalainen sisustusjätti Bygghemma Group osti Kodin ykkösen ja avasi verkkokaupan saman tien. Uuden omistajan kaudella verkkokauppa porskuttaa aika paljon samanlaisena kuin aiemmin, lukuun ottamatta suosittua Anno-tuotemerkkiä, joka myytiin erillisenä pois ennen kauppaa ruotsalaisten kanssa. Nykyään Anno on suomalaisen perheyhtiön omistuksessa.

   

  Ruotsalainen Bygghemma on syyskuussa 2017 avannut ensimmäisen Kodin ykkösen liikkeen ja showroomin Espooseen, Kodin ykkösen vanhoihin tiloihin. Tulevaisuudessa liikkeitä on tarkoitus avata ympäri maata. Kodin ykkösen nettikaupassa voit maksaa myös osamaksulla ja luotolla, joten suurtenkaan huonekalujen ostaminen ei ole ongelma!

  Kodin ykkösen designmerkit ja brändit

  Kodin ykkösen tuotevalikoima pysyi yrityskaupoissa aika lailla samana. Joitakin uusia tuotemerkkejä tuli mukaan, ja toistaiseksi kotimaisia merkkejä ei juuri ole saatavilla. Tuotevalikoima painottuu lähinnä eurooppalaisiin laatumerkkeihin huonekaluissa.

   

  Kodin ykkösen tuotemerkkejä ovat muun muassa: Andrarum, AL-KO, Bloomington, Bedly, Bathlife, Borås Cotton, Comfort Garden, Chemoform, Cortland, Fritab, FM Mattsson, GDNT, Hillerstorp, Hansgrohe, In Living, Kensington, Kinnabädden, KWA, Landmann, Leather Master, Markslöjd, Manor House, Malmbergs Elektriska, Nordicform, Norsk Dun, Noro, Scandinavian Choice, Turiform.

  Kodin design Kodin ykkösestä

  Kodin ykkönen tähtää koko kodin sisustajaksi. Siellä ei siis ole tarjolla pelkästään designtuotteita, vaan ihan käytännöllistä sisustustavaraa aina moottorisängyistä kylpyhuoneen kalusteisiin ja porealtaisiin. Pihalle sieltä löytyy kasvihuoneet, valtava valikoima puutarhakalusteita, lasten huoneeseen monipuoliset ja hauskat sängyt ja säilytyskalusteet leluille ja kaikelle muullekin, työhuoneeseen työpöydät, tuolit, sohvat, ruokailuryhmät, nojatuolit, pikkutuolit, naulakot, hyllyt, säilytyskalusteet, tv-tasot ja mediakalusteet...

   

  Piensisustuspuoli on myös todella laaja: taulut, printit, maalaukset, kehykset, maljakot, pienesineet, koriste-esineet, kynttiläsomisteet, patsaat... Kodin tekstiilit löytyvät eri merkeiltä, lakanat, verhot, pyyhkeet, koristetyynyt ja tyynynpäälliset.

  Tarjoukset ja alennukset

  Kodin ykkönen oli jo aiemmin tunnettu paitsi laatutuotteista myös siitä, että siellä osattiin tehdä kampanjaa ja sesonkia. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että aina välillä erittäin laadukasta ja hyvää designia saa todella hyvin tarjouksin ja alennuksella. Kodin ykkösen tuotteista kiinnostuneen kannattaa siis ehdottomasti seurata silmä kovana nettikauppaa ja sen tarjouksia, sillä niitä todella tulee! Edellisen sesognin tuotteita myydään alle puoleen hintaan, ja alennuskoodeilla voi saada vielä parempia tarjouksia.

   

  Tarjouksia emme päivitä tälle sivulle, mutta voimassaolevat alennuskoodit ja alennuskampanjat kyllä päivitämme. Tätä sivua seuraamalla saat siis tietää niistä. Huomaa myös, että tällä sivulla voit kertoa omat kommenttisi ja kokemuksesi Kodin ykkösen verkkokaupasta ja sen tuotteista ja brändeistä. Tässä alla on lomake, ole hyvä!  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun