Designkaupat.fi
Jotex

Jotex

(6)
3.5 6 5 1
 • Toimitus 2-4 arkipäivässä
 • Toimituskulut pienille tuotteille 5,20 - 14,90€ ja 14,90€ - 89,90€ isoille
 • Maksutavat: luottokortit, lasku, tili ja maksu käteisellä
 • Toimitustavat: PostNord, Express24, kotiinkuljetus sekä nouto Jotex -varastolta

  Jotex on ruotsalainen kodintekstiilien ja sisustuksen verkkokauppa, joka on erikoistunut erityisesti tekstiileihin, verhoihin ja lakanoihin. Jotex on perustettu jo vuonna 1963, se toimi postimyyntiperiaatteella Suomessakin vuosia. Nykyään Jotex toimii pelkästään netissä ja se kuuluu Ellos Groupiin.

  Kodin tekstiilit ja lakanat Jotexista

  Jotex verkkokaupassa on todella laajasti nimeomaan kodin tekstiilejä. Pussilakanat, aluslakanat, kuminauhalakanat, tyynyliinat, torkkupeitot, päiväpeitot ja muut sänkytekstiilit löytyvät Jotexista. Materiaaleina on muuan muassa ihana pehmeä pellavasekoite, ekologinen puuvilla, puuvillasatiini ja monet muut kestävät, laadukkaat ja ylelliset puuvillat. Värit ja kuosit ovat selkeitä ja yksinkertaisia ja sopivat monenlaiseen pohjoismaiseen sisustukseen. Jonkin verran on myös lasten lakanoita. Lakanakokoja on valtavasti isoon ja pieneen peittoon ja sänkyyn sopivia.

   

  Verhoja Jotexista löytyy todella paljon. Siellä on rullaverhot, laskosverhot, paneeliverhot, lenkkiverhot, solmittavat verhot, rengasverhot jne. Materiaaleina on edelleen ihanat satiinit, sametit, puuvillat ja pellavat.

   

  Jotex sängynpääty on todella suosittu ja ihana. Jotexista nimittäin voi tilata monenkokoisia valmiita verhoiltuja sängynpäätyjä, sametilla, keinonahalla, puuvillalla tai pellavalla verhoiltuna, joko yksinkertaisena suorana tai näyttävillä nappisomisteilla. Värivaihtoehtoja on useita. Jotexin sängynpäädyllä saakin nopeasti makuuhuoneeseen trendikästä ja kodikasta glamouria.

   

  Tällä sivulla listaamme Jotexin voimassaolevat alennuskoodit ja tarjoukset aina niiden ilmestyessä. Muista käyttää alennuskoodit aina tilauksissasi!

  Sisustus- ja designtuotteet Jotexista

  Jotexin fuusioiduttua Ellos Groupiin tästäkin verkkokaupasta saa paljon muutakin kuin tekstiilejä. Jotexin valikoimassa on paljon muitakin sisustustuotteita: huonekaluja, designtuotteita, mattoja, tuoleja, pöytiä, sohvapöytiä, valaisimia, ruokapöytiä, ulkokalusteita, piensisustustuotteita, kuten maljakoita, kynttilänjalkoja ja ruukkuja, sekä keittiön sisustustuotteet, astiat, kattaustarvikkeet... Kaikki tuotteet sopivat kauniisti pohjoismaiseen sisustukseen, jossa tärkeää on harmonia ja levollisuus. Tuotteiden design on selkeä ja yksinkertainen, värit lempeitä ja hempeitä.

   

  Lapsille Jotexilla ei erikseen ole sisustustuotteita muuten kuin vuodevaatteet ja verhot. Onko sinulla kokemuksia Jotexin tuotteista tai verkkokaupasta? Kommentoi alla olevalla lomakkeella ja jaa kokemuksesi muiden kanssa.

  Jotex tilaus ja toimitus

  Jotexin tilaukset toimitetaan 4-5 päivässä perille Matkahuollon kautta. Voi toki myös noutaa Jotexin varastolta. Toimituksen voi myös tilata nopeana Express24 toimituksena, jolloin se tuodaan supernopeasti muutamassa päivässä, kotiin saakka. Tilauksen voi maksaa verkkopankissa tai luottokortilla tai kätevästi Jotexin laskulla tai tilillä erillä.

   

  Painavat esineet, kuten huonekalut noudetaan itse rahtiliikkeen terminaalista, jolloin kotiinkuljetusmaksua ei tule. Rahti maksetaan tällöin tuotteen painon mukaan.

   

  Jotexin tuotteiden palautus täytyy tapahtua 14 päivän kuluessa, sillä tuotteissa on normaali 14 päivän palautusoikeus. Eli lähetä käyttämätön ja koskematon tuote takaisin Jotexin ohjeiden mukaisesti ja saat rahat tilille sitten kun palautus on käsitelty. Kannattaa ottaa palautuksesta kuitti ja seurantalomake, sillä mikäli käy niin että kuljetus hukkuu johonkin matkalta, sinulla on tosite siitä, että olet lähettänyt tuotteen. Säilytä tämä tosite kunnes rahat on palautettu tilillesi.

  Jotex asiakaspalvelu

  Puh. 01019 5006 (puhelun hinta kaikista liittymistä 6,05 snt/minuutti + pvm/mpm)

  Arkisin: 07.30–21.00

  La-su: 10.00–17.00

  Sähköposti: info@jotex.fi

  Osoite: Jotex, PL 343, 00101 Helsinki

  Laskutus, reklamaatiot sekä toimituksiin liittyvät asiat: Puh. (09) 8565 8469 (puhelun hinta pvm/mpm) Arkisin klo 8.00–16.00

  Jotex videot ja mainokset

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun