Designkaupat.fi
Ellos

Ellos

3.8 10 5 1
 • Nopea 2 arkipäivän toimitus
 • Palautusaika 14pv
 • Toimituskulut 5,20-8,10€ (suurissa tilauksissa rahti 39-59€)
 • Maksutavat: lasku, tili tai luottokortti

  Suosituimmat design tuotteet: Ellos

 • Designmerkkiä klikkaamalla näet Ellos -tuotteet.


  Bloomingville
  Day Home
  Delonghi
  Ferm Living
  Finlayson
  Fiskars
  Furninova
  Gant Home
  Himla
  Horredsmattan
  Joseph Joseph
  Kenwood
  Lexington
  Linie Design
  Littlephant
  Majvillan
  MarkSlöjd
  OBH Nordica
  Shepherd
  Star Trading
  Tefal
  Ton
  Watt & Veke


  Ellos on varmasti jokaiselle tuttu verkkokauppa, yleistavaratalo, josta saa kaikkea mahdollista kodinkoneista lasten leluihin ja rintaliiveihin. Nykyään Ellos on laajentanut entisestään varastoaan erityisesti sisustuksen saralla. Elloksella on todella monipuolinen sisustusosasto, ajankohtainen ja kaunis valikoima erilaisia sisustustuotteita ja designtuotteita. Elloksen design tuotteet on nostettu tälle sivulle vertailtavaksi.

  Ellos on siis ruotsalainen tavaratalo, jo kymmeniä vuosia vanha, ja Suomessakin tunnettu jo kymmeniä vuosia, ensin kuvastoistaan ja sittemmin monipuolisesta verkkokaupastaan. Ellokselta on tilattu ruokapöydät, sängynpäädyt, elektroniikka, matot, verhot, joulukoristeet, hyllyt, lamput, nojatuolit, tapetit, takit, farkut, lasten vaatteet, saappaat, kengät, urheiluvaatteet, sohvat, muut huonekalut, haalarit, merkkivaatteet jne.

  Ellos sisustus

  Kuten todettu Elloksen sisustuspuoli on todella monipuolinen. Siellä on niin merkkituotteita kuin kaikkea edullisempaakin. Elloksella on myös oma merkki Ellos Home, josta löytyy kaikkea mahdollisesta keittiöpyyhkeistö tauluihin. Elloksen sisustus on todella perillä ajassa, ja Elloksen sisustuskuvat kauniita ja kodikkaita. Ellokselta löytyy suosittuja designmerkkejä kuten Ferm Living, Day Home, Kids Concept,Furninova, PR Home, Himla jne.

  Elloksen sisustusosastolle suunnistetaan erityisesti silloin kun tarvitaan isoja mattoja. Elloksella on todella monipuolisesti ihania muodikkaita mattoja, edullisemmista karvamatoista aitoihin paimentolaismattoihin. Isot matot saa verkkokaupan kautta myös helposti kotiin sovituksille, sitä voi kokeilla ja mikäli se ei sovi, sen voi palauttaa.

  Ellos alennuskoodit

  Ellos tarjoilee anteliaasti alennuskoodeja niin, että lähes jatkuvasti sinne on jotain alennuskoodeja voimassa. Parhaita alennuskoodeja ovat ne, joissa Ellos tarjoaa kalleimman tuotteen puoleen hintaan. Näin esimerkiksi sohvat, isot matot ja muut arvokkaammat hankinnat voi saada todella edullisesti. Elloksen ale aina joulun jälkeen ja kesällä on myös todella hyvä, ei pelkästään siksi, että usein myös outletiin voi käyttää alennuskoodeja.

  Usein Ellos tarjoaa alennuskoodilla myös ilmaiset toimituskulut.

  Ellos tilaus ja palautus

  Elloksella asionti on turvallista ja helppoa. Maksaa voi vaikka heti tai myöhemmin laskulla tai osamaksulla. Aiemmin Elloksella oli oma rahoitusyhtiö, joka rahoitti osamaksut ja tarjosi myös lainaa, mutta nykyään Elloksen laskut hoitaa Klarna. Toimituskulut ovat edulliset ja usein ne saa ilmaiseksi, jos on voimassa vastaava tarjous. Toki esimerkiksi huonekaluissa, suurissa matoissa, sängyissä ja sohvissa maksetaan rahtikulut, jotka ovat 39–59 euroa riippuen tuotteen koosta.

  Elloksella normaali palautusaika on 14 päivää, siitä kannattaa pitää kiinni. Kaikki tuotteet voi palauttaa, eikä palauttaminen maksa mitään.


  Siirry alkuun