Designkaupat.fi
Decanter

Decanter viinitarvikkeet

(0)
4 1 5 1
 • Toimituskulut: Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksiin (norm. 6,90)
 • Toimitus: Nopeat 2-4 arkipäivän toimitukset
 • Toimitustavat: Posti (6,90€), Postin pakettiautomaatti (6,90€), Postin kotiinkuljetus (16,90€)
 • Maksutavat: Luottokortit, yleisimmät verkkopankit

  Decanter on viini- ja keittiötarvikkeiden erikoisliike, jolla on myymälät Helsingissä ja Espoossa. Nykyään verkkokauppa on tärkeä osa Decanterin liiketoimintaa. Decanter on oikea osoite silloin kun etsit mitä tahansa keittiöön liittyvää. Siellä ei siis ole pelkästään viiniharrastukseen sopivia astioita ja tarvikkeita vaan myös muita keittiötarvikkeita kuten ammattilaistasoisia keittiöveitsiä ja kodinkoneita.

   

  Decanter aloitti toimintansa jo vuonna 1987, ja sen tarkoituksena oli paitsi myydä viiniharrastukseen liittyviä tuotteita myös tukea ylipäätään viiniharrastusta Suomessa. Siksi Decanter järjestää edelleenkin viinikoulutusta Helsingissä. Viinikoulu on aina yhden illan kestävä tilaisuus, jossa maistellaan eri viinejä ja opetellaan eri alueilta tulevien viinien ominaisuuksia. Viinikouluja on kerran kuukaudessa ja ne ovat todella suosittuja. Decanterin perustama on myös viiniin erikoistunut Viini-lehti.

  Keittiön design esineet ja koneet Decanterista

  Decanterista löytyy kaikki ne ihanat ja tyylikkäät keittiön koneet ja pienet esineet, joita tulet usein ihailleeksi sisustuslehdissä. Kiiltävän kromiset raastimet, kätevät jauhosihdit, siivutuskoneet, kannet, pastakoneet, lihamyllyt, omenaporat, munakellot, fonduesetit ja fonduekattilat, yrttileikkurit, pizzakivet... Myös leivontaan Decanterista löytyy todella laajasta kaikkea erikoistarviketta.

   

  Decanter on kuitenkin erikoistunut viiniharrastukseen ja siksi sieltä löytyykin kaikki mahdollinen siihen liittyvä. Korkkiruuvit, coolerit, viinipullotelineet, lasinmerkkaajat, kaatimet, decanterit, viinikaapit, viinikellarin varusteet sekä muita viini-ja baaritarvikkeita. Decanterista saa myös tuoksuja, joiden avulla kuka tahansa voi oppia haistamaan ja erottamaan viinistä uusia tuoksuja.

   

  Decanterilla useita suosittuja lasistoja myynnissä: Riedel-lasit, joissa on lasit kuohuviinille, punaviinille ja valkoviinille, Spiegelau-lasisarja oluelle ja drinkeille, Nachtmann-drinkkilasit, Veritas-lasisarja, Vinum-sarja, Ouverture-sarja, Sommeliers-sarja... Decanterin erittäin laajasta lasivalikoimasta löytyy varmasti jokaisen makuun joku lasisarja.

  Decanter alennuskoodit

  Decanterilla on perinteiset alennusmyynnit, kuten tammikuun alennukset, mutta varsinaisia alennuskoodeja kaupasta ei paljoa viljellä. Hyviä tarjouksia löytyy kyllä verkkokaupan sisällä, niille on oma alasivukin, joten tarjoukset on helppo löytää.

   

  Maksu verkkokaupassa tehdään verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla. Toimituskulut saa ilmaiseksi yli 70 euron ostoksista. Toimitukset ovat nopeat, 2-4 päivässä tuotteet ovat perillä!

  Decanter on todella hyvä verkkokauppa silloin, kun tarvitset lahjaa. Viineistä, kahveista, ruuanlaitosta tai leivonnasta kiinnostuneelle tästä kaupasta löytyy takuulla jotain uutta ja kiinnostavaa! Decanter tarjoaa myös liikelahjapalvelua.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun