Designkaupat.fi
Infurn

Infurn

2.2 10 5 1
 • Toimitusaika: 70-125 päivää
 • Toimituskulut Suomeen: ilmainen
 • Toimitustapa: kotiinkuljetus
 • Maksutavat: luottokortti, verkkopankki
 • Edulliset hinnat verrattuna vastaaviin alkuperäisiin tuotteisiin
 • Tuotteet eivät ole aitoja, mutta ne ovat tarkkoja kopita esikuvistaan

   

   

   

  Verkkokauppa on lopettanut toimintansa. Löydät lisää verkkokauppoja etusivultamme.

  Infurn tarjoaa tarkkoja kopiota tunnetuista designtuotteista

   

  INFURNin verkkokaupasta löydät vuosien 1900–1986 välillä suunniteltuja kuuluisia design-huonekaluja. INFURN keskittyy nimenomaan näihin ajattomiin ja ainutlaatuisiin klassikoihin, jotka ovat saavuttaneet tunnustetun ja legendaarisen aseman ja ovat jo paljon enemmän kuin pelkkiä huonekaluja. Näitä taideteosmaisia tuotteita INFURN valmistaa täsmälleen alkuperäisten suunnitelmien mukaisiksi.

  Mallistossa on noin 400 designklassikkoa, joiden monipuolinen materiaali- ja värikirjo mahdollistaa myös yksilölliset valinnat. INFURN toimittaa tuotteita yli 20 maahan. Laadunvalvonta ja–tarkastus ovat INFURNissa tiukkoja koko tuotantoketjun läpi. Tuotanto käyttää vain parhaimpia materiaaleja ja kankaita ja pystyy siksi antamaan kaikille tuotteille täyden viiden vuoden takuun. Kokemuksia INFURNin verkkokaupan käytöstä on jo noin 300 000 asiakkaalla ympäri maailman.

  Nettikaupasta www.infurn.com löydät pöydät, tuolit, sohvat, valaisimet, sisustustavarat ja säilytystarvikkeet. Klassikkotuotteet on lajiteltu INFURNissa tyypeittäin tai ryhmittäin; voit esimerkiksi selata kaikkia tuoleja tai vastaavasti toimistokaluste-ryhmää. INFURNIN oman tuotannon lisäksi myynnissä on muutamia brändejä, jotka on jaoteltu Strictly Modern, Scandinavian Simplicity, Young Contemporary ja Industrial Chic.

  Designhuonekalut Infrun sisustuskaupassaKlassikkotuotteiden suunnittelijoina on maailman ehdoton designereiden huippuryhmä. INFURN tarjoaa alkuperäisten suunnitelmien mukaisia tuotteita muun muassa näiltä muotoilijoilta: Achille Castiglioni, Arne Jacobsen, Eero Aarnio, Eileen Gray, Hans J. Wegner, Harry Bertoia, Jean Prouvé, Josef Hoffmann, Ludwig Mies van der Rohe, Marcel Breuer, Philippe Starck, Piet Hein, Poul Henningsen ja Poul Kjærholm.

  INFURN pystyy tarjoamaan klassikkotuotteita muita designkauppoja edullisemmin Designvalaisimet Infurn verkkokaupassasiksi, että he etsivät jatkuvasti parhaita materiaalien toimittajia ja siirtävät sitten edulliset hinnat kuluttajalle. Toiminta hyödyntää myös verkkokaupankäynnin periaatteita yhdistämällä kuluttaja suoraan valmistajiin ilman turhia välikäsiä, jolloin hinnat saadaan pidettyä kohtuullisella tasolla ja kaunis design tulee kaikkien saataville.

  Koska jokainen koti ja asiakas ovat erilaisia, INFURN tarjoaa yli 1000 tuotetta 20000:lla variaatiolla. Voit siis valita huonekaluihisi yhdistelmät, jotka ovat juuri sinun elämäntyyliisi ja kotisi sisustukseen sopivimmat. Sinun designhuonekalusi teko aloitetaan vasta sinun toiveidesi ja valintojesi varmistuttua. Saat yksilöllisen klassikkotuotteen. Tämä on hyvin harvinaislaatuista palvelua.

  INFURN on verkkokauppa, joka on erikoistunut klassikoiksi muodostuneiden designkalusteiden ja -esineiden myyntiin. Erikoisuutena on lisäksi tuotteiden asiakaskohtainen kustomointi.

  Toimitukset

  Tuotteet toimitetaan 10 – 18 viikon kuluessa tilauksesta. Kaikkien tuotteiden toimitus on maksuton. Tuotteet toimitetaan siis maksutta kotiovellesi.

  Maksutavat Infurnissa

  Tilaus voidaan tehdä verkon kautta tai puhelimitse, jolloin varmistetaan, että kaikki yksilölliset toiveet täytetään. Maksun voi suorittaa kaikilla yleisimmillä luottokorteilla sekä pankkisiirrolla. Jälkimmäisen kohdalla sinua pyydetään valitsemaan pankkisiirtovaihtoehto ja siirtämään summa verkko-ostosten päätteeksi. INFURN käyttää turvallista pankkijärjestelmää, joka suojaa online-maksusi tiedot.

  Palautukset

  Vialliset tai muutoin epätyydyttävät tuotteet voi palauttaa tai vaihtaa asiakaspalvelun kautta. INFURN tarjoaa rahat takaisin -takuun, jonka johdosta voit ilman mitään riskiä tehdä ostoksia INFURN.comissa

  Mukavaa seikkailua klassikoiden maailmaan!


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  3/ 5
  Tilasin täältä joskus säkkituolin ja saapui nopeasti. Nyt tarvisin kuitin tuotteesta, koska menetin asuntoni. Onko kenelläkään tietoa, keneen voin ottaa yhteyttä, että sellaisen saan?
  1/ 5
  Firma selvitystilassa. Tuotteet eivät tule koskaan! Älä missään nimessä tilaa täältä mitään!
  1/ 5
  Selvitystilassa oman ilmoituksensa mukaan. Suosittelen poistoa tältä sivustolta, etteivät useammat enää menettäisi rahojaan.
  1/ 5
  Tuotteet eivät saavu luvatussa toimitusajassa, vaikka se onkin huomattavan pitkä, 18 viikkoa.. Ja kaupan peruminen on vaikeaa, rahojen palauttamisesta puhumattakaan.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun