Designkaupat netissä
Iittala

Iittala designtuotteet

(2)
4.0 2 5 1
 • Nopeat 1-2 päivän toimitukset
 • Toimitustavat: Nouto liikkestä, Posti, kotiinkuljetus
 • Maksutavat: Luottokortit, verkkopankit, lasku ja erämaksu

  Suosituimmat design tuotteet: Iittala

 • Designmerkkiä klikkaamalla näet Iittala -tuotteet.


  Arabia
  Hackman
  Iittala


  Iittala on tutkitusti yksi Suomen rakastetuimmista ja arvostetuimmista brändeistä. Lasistoistaan, lasisarjoistaan ja vahvasta omasta linjastaan tunnettu Iittala on edelleenkin ehdoton ykkönen, kun valitaan arvokasta lahjaa, tuliaista tai muuten vaan halutaan ostaa laatua astioihin.

   

  Iittalan tunnetuimpia tuotteita ovat olleet kautta aikojen Alvar Aallon tuotanto, kuten Aalto-maljakot, Oiva Toikan lasilinnut sekä vuosikuutiot ja Kaj Frankin Kartio-lasit ja muut Kartio-sarjaan kuuluvat lasistot. Iittala osaa muuttuvana ja trenditietoisena mutta upeaa historiaansa unohtamatta muuntua aina trendien mukaisesti ajankohtaiseksi ja eläväksi brändiksi. Siksi se tänäkin päivänä pitää vahvasti omaa paikkaansa tunnetuimpien brändien listalla. Tällä hetkellä trendikkäimpiä lasisarjoja ovat uuden alun saaneet vanhat lasistot Kastehelmi ja Ulthima Thule, sillä nyt kaivataan taas sopivaa rosoa ja romantiikkaa laseihin. Vuosikymmenen huippusuosiossa olleet yksinkertaisen elegantit Kivi-tuikut ovat sen sijaan väistymässä tuikkukippopuolella.

  Iittala nettikauppa ja Myiittala

  Iittalaa saa sadoista eri myymälöistä ja design-liikkeistä eri puolelta maata ja maailmaa, sekä tietysti netistä. Iittalalla on kuitenkin myös oma verkkokauppansa, Iittala Store, store.iittala.fi, josta tiettyjä tuotteita voi saada ehdottomasti edullisimmin. Iittalan omaa verkkokauppaa seuraamalla pysyy parhaiten perillä myös Iittalan tuoteuutuuksista ja kunkin hetken parhaita tarjouksista ja alennuskoodeista. Iittala Store on saanut kiitosta upeasta ulkoasustaa, joka vetää vahvasti Iittalan visuaalista linjaa. Se on myös  käyttäjäystävällinen ja nettikaupasta on paljon hyviä kokemuksia. Erityisesti nopea toimitus, vain 1-2 päivää, on erittäin hyvä plussa, erityisesti silloin, kun tilataan lahjaa ja se tarvitaan perille nopeasti. Iittalan verkkokauppaan voi ostaa myös upeat lahjakortit.

   

  Iittalalla on oma jäsenklubinsa, Myiittala, jonka jäsenenä saat erikoistarjouksia ja ensimmäisenä tietoosi Iittalan uudet yhteistyökuviot. Myiittalan jäseneksi voi liittyä Iittalan nettisivuilla eikä se maksa mitään.

   

  Vaikka Iittalan ehdoton tuotannon runko koostuu erilaisista lasistoista ja kattauksista, se on onnistunut menestyksekkäästi nappaamaan oman osansa myös suomalaisten kotien sisustuksessa. Iittalan upeasta tuotannosta löytyy useita rakastettuja malleja maljakoita, kynttilänjalkoja, sisustusesineitä, lyhtyjä, maljoja, taide-esineitä, vateja ja säilytysesineitä. Kattaukseen Iittala antaa kaikkensa, sillä Iittalalata löytyvät niin lasit, viinilasit, kulhot, maljat, aterimet, astiat, mukit ja kupit, lautaset ja kulhot kuin tarjoilu- ja ruuanlaittoastiatkin. Iittalan todella tuntee muotoilustaan: se on pelkistettyä, mutta leikkisää, klassista, mutta oivaltavaa, ikuista, mutta trendikästä.

  Iittala elää ajan hermolla

  Iittalalla on pitkät historialliset juuret, jotka ulottuvat 1700-luvun Hämeeseen. Tai oikeammin vielä kauemmat Keski-Euroopan lasinpuhaltajiin ja lasiammattilaisiin. Iittala on lähtöisin Iittalan kylästä, Kalvolasta, jonne perustettiin Iittalan lasitehdas 1700-luvulla, keskelle Hämeen sankkoja erämaita. Näin laajat metsät saatiin tuotettua arvokkaaksi lasiksi eurooppalaisten ammattilaisten voimin. Vähitellen myös kotimaiset osaajat ottivat lasinpuhalluksen omiin käsiinsä, ja näin Hämeeseen syntyi ihan oma erityinen alalajinsa, lasituotanto, joka jatkuu edelleen Iittalassa.

   

  Iittala osti naapurikuntien lasitehtaat, tehtaat Nuutajärvellä ja Humppilassa, ja siitä tuli merkittävin lasibrändi syntäyttäen vanhan Nuutajärven Lasin. Sittemmin Nuutajärven ikivanha lasitehdas lopetettiin, mutta Nuutajärvi pitää edelleen vahvasti yllä ja esillä palaa Iittalan historiasta.

   

  Tätä nykyä Iittala on osa kotimaista designbrändiä, Fiskarsia. Fiskarsiin kuuluu myös Arabia, Hackman ja monia muita huippubrändejä Suomesta. Iittalan tuotannosta suurin osa tehdään Kiinassa, mutta esimerkiksi keräilijöiden himoitsemia käsinpuhallettavia lasilintuja valmistetaan edelleen Iittalan lasitehtaalla.

   

  Iittalassa ollaan erittäin tietoisia pitkistä juurista, mutta myös siitä, että ainoa pysyvä asia maailmassa on muutos. Siksi Iittala tekee vahvasti yhteistyötä erilaisten design-muotoilijoiden kanssa eripuolilla maailmaa, erityisesti Japanissa, jossa suomalaista designia erityisesti arvostetaan.

  Iittala videot

  Näin syntyvät upeat ja uniikit Iittalan lasilinnut:

   

   


  Iittala liittyvät uutiset

  Suomalaisdesignin kopioita tuhansittain kiinalaiskaupoissa
  Suomi on paras maa - design yksi syy
  Nämä ovat suomalaisten designsuosikit!
  Marimekko laajentaa Aasiassa ja verkossa
  Iittalan uusi designyhteistyö poiki upean kokonaisuuden
  Valaisimet luovat tunnelmaa syksyn pimeyteen
  Siirry alkuun