Designkaupat.fi
DYH

DYH Design

(6)
2.5 6 5 1
 • Kattava valikoima Designtuotteita
 • Toimitusaika 1-2 viikkoa
 • Aina ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Tilisiirto, luottokortit, Paypal

  DYH, Design Your Home, designverkkokauppa on lontoolainen, raikas, uusi ja todella laajalla valikoimalla varustettu designkauppa netissä. DYH on lähtöisin Lontoosta, joten sen valikoimassa on pieni brittisärmä, joka antaa kivaa vaihtelua muiden designverkkokauppojen skandinaaviseen linjaan. 

  DYH designkauppa toimii Suomen ja Iso-Britannian lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Italiassa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa ja Rankassa.

  DYH verkkokauppa on tunnettu laajasta valikoimastaan. Sieltä löytyy paljon samoja designtuotteita kuin muistakin verkkokaupoista, mutta siellä on todella paljon myös omaa. DYH-verkkokaupalla on neljä omaa erittäin suosittuja designbrändiä: Brooklyn Loft, Modern Interior, Luxurious and Scandinavian Interior. Jokainen näistä brändeistä on tyyliltään ja idealtaan hieman erilainen ja jokaisen brändin alla on lukuisia tuotteita. DYH:in omat taitavat designerit ja suunnittelijat ovat suunnitelleet brändit ja niiden tuotteet. Tuotteita on jopa yli 400 ja niistä yli 10 000 erilaista variaatiota.

  Mallaile designesineitä 3D ohjelmalla

  DYH designkauppa pitää erittäin tärkeänä asiakastyytyväisyyttä ja se haluaa panostaa kaikin tavoin asiakkaiden täydelliseen palvelemiseen myös netissä! DYH designkauppa erottuukin edukseen designverkkokaupoista käytettävyydeltään ja selkeydeltään. 

  3D suunnitteluohjelma on kuitenkin se, mikä tekee DYH designkaupasta todella innovatiivisen. 3D ohjelma on kaikkien asiakkaiden vapaassa käytössä. Ohjelman avulla kaupassa olevia tuotteita voi sovittaa kuvitteelliseen ja asiakkaan suunnittelemaan sisustukseen ja testata desgintuotteita ja -esineitä keskenään. Ohjelman avulla on helpompi löytää sopiva designtuote kotiin ja entisiin huonekaluihin sopivaksi.

  Nopea toimitus ja ilmaiset kuljetukset

  DYH verkkokauppa toimii Suomessa niin jouhevasti, että sitä ei juuri erota kantasuomalaisista verkkokaupoista. Maksukäytännöt ovat samat kuin muuallakin, eli myös tavallinen verkkomaksu on mahdollista luottokorttien ja Paypal-maksamisen lisäksi.

  DYH tarjoaa asiakkailleen todella rahanarvoisen edun: ilmaiset kuljetukset! Ilmainen toimitus on aina ja kaikkiin tuotteisiin. Toimitusaika on melko nopea, 1-2 viikkoa, ottaen huomioon, että tuotteet tulevat Lontoosta saakka. Toki kannattaa kuitenkin varautua myös hieman pidempään toimitukseen. 


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  1/ 5
  Katso ohjelma YLE FEM, SVT:Plus. Osa 3/9
  1/ 5
  Varo. DYH on INFURNIN uusi aloitus. Samat ihmiset ym. INFURN huijasi satojatuhansia asiakkaita Euroopassa. Kukaan ei saanut tuotteitaan.
  Jokos jollain on tästä DYH-verkkokaupasta kokemusta? Uskaltaako tilata?

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun