Designkaupat.fi
Decorio.fi

Decorio.fi

(1)
3.0 1 5 1
 • Yli 60 euron tilauksiin ilmaiset toimitukset
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortit, Klarna osamaksu ja lasku
 • Toimitus: Postipaketti, Smartpost, kotiinkuljetus ja nouto Oulun myymälästä

  Decorio.fi on palveleva verkkokauppa

  Decorio on lopettanut toimintansa. Decorio on pieniin sisustusesineisiin keskittynyt suomalainen verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu lähinnä suomalaisia ja pohjoismaalaisia tuotemerkkejä. Decorio.fi on täynnä ihania sisustustuotteita, jotka vangitsevat katseen ja joilla saat kotiisi viimeistellyn lookin. Decorio on profiloitunut erityisesti lahjoihin: verkkokaupasta löydät hurmaavia lahjaideoita ystäville, mutta yritys tarjoaa lisäksi loistavia ideoita liikelahjoiksi yhteistyökumppaneille ja henkilökunnalle. Decorio on palveleva verkkokauppa, joka tarjoaa yksilöllistä palvelua ja ideointia. Sisustussuunnittelut, stailaukset ja juhliin tehtävät somistukset ovat osa yrityksen toimintaa. 

  Skandinaavinen ja ajaton design

  Harmooninen ja kaunis design on usein pohjoismaiden vahvuuksia. Ajattomassa ja vaaleassa ympäristössä kauniit koriste-esineet ja sisustustuotteet nousevat esiiin. Bloomingville, Mayn, Broste Copenhagen ja Ib Laursen ovat merkkejä, joita Decorio tarjoaa muun muassa asiakkailleen. Pohjoismaalaiset merkit sopivat myös keskenään hyvin yhteen, joten tuotteiden yhdistely on mukavaa ja vaivatonta. Sisustustuotteista ovat edustettuina hyvin kynttilät, lyhdyt, maljakot, vaasit, tekstiilit, matot, julisteet, sisustustarrat, valaisimet ja erilaiset säilytystuotteet. 

  Decorio on juhlissa mukana

  Sen lisäksi, että Decorio tarjoaa somistuksia juhliin, liike myy paljon juhliin sopivia tuotteita. Joulun lähestyessä löydät verkkokaupasta paketointiin ja koristuksiin liittyviä tuotteita. Myös tekstiileissä vuoden kierto on hyvin huomioitu. Kattauksen suunnittelu on osa juhlien luomista ja Decorio inspiroi asiakkaitaan myös tässä asiassa. HappuLights pallovalot tuovat juhliin sopivasti väriä, valoa ja tunnelmaa. Lahjat kuuluvat myös olennaisena osana juhliin ja myös niitä on saatavilla verkkokaupasta. Katso myös alennuskoodit ennen ostamista. Yöpaidat, huivit ja korut ovat taatusti mieluisia lahjoja yksinkertaisesta ja laadukkaasta tyylistä tykkääville. 

  Nopea toimitus ja joustavat maksutavat

  Decorio toimii kivijalkamyymälänä Oulussa, mutta verkkokauppa toimittaa tuotteita 1-3 arkipäivän kuluessa ympäri Suomen. Maksutapoina toimii tunnetut verkkopankit, korteista Visa, Visa Electron ja MasterCard, Paytrail-tili, Collector lasku ja osamaksu sekä Jousto lasku ja osamaksu. Tarvittaessa saat siis hyvin maksuaikaa ostoksellesi. Yli 60 euron tilauksista ei mene toimitusmaksua. Muuten postikulut ovat 6,50 euroa ja kotiinkuljetuksella 12,90 euroa. Hyödynnä myös sivustollamme aika ajoin tarjolla oleva Decorio.fi alennuskoodi.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun