Designkaupat.fi
Hobby Hall

Hobby Hall designtuotteet

(3)
2.7 3 5 1
 • Designvalaisimia, laadukkaita tekstiileitä, mattoja, aterimia sekä huonekaluja
 • Toimituskulut: 6.90-19.90€ (suuret tuotteet 49,90€)
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, postiennakko ja luotolla
 • Toimitusaika 1-5 arkipäivää

  Designmerkkiä klikkaamalla näet Hobby Hall -tuotteet.


  Aarikka
  Airam
  Arabia
  Brafab
  Cult Design
  Familon
  Finlayson
  Fiskars
  Guzzini
  Hackman
  Iittala
  Inno
  Innolux
  Jamie Oliver
  Joseph Joseph
  Kosta Boda
  Kähler
  Linie Design
  Marimekko
  Nachtmann
  OBH Nordica
  Orrefors
  Riedel
  Sagaform
  Spiegelau
  Tefal
  Ton
  Victorinox
  Villeroy & Boch
  VM Carpet
  WMF


  Hobby Hall tarjoaa design-tuotteita edullisten tuotteiden rinnalla

  Hobby Hall on monipuolinen verkkokauppa, jonka valikoimissa on tällä hetkellä yli 100 000 tuotetta. Design-tuotteiden lisäksi verkkokaupassa on tarjolla paljon edullisia tuotevaihtoehtoja, joten jokaisen ostajan budjetille löytyy sopivia tuotteita. Hobby Hallin verkkokaupasta joutuu vähän etsimään design-tuotteita huonekalujen osalta, kun verkkokauppa selvästi painottaa tarjouksia ja edullisia tuotteita. Toisaalta Hobby Hallista voi löytyä hyviä tarjouksia myös design-tuotteista, esimerkiksi design valaisimista on usein tarjolla hyviä aleja. 

  Suomalaisia design-merkkejä Hobby Hallin verkkokaupasta

  Suomalainen design on osa myös Hobby Hallin valikoimaa. Esimerkiksi keittiötarvikkeista löytyy laadukkaita merkkejä, kuten Fiskars, Marimekko, Iittala sekä Hackman. Valaisimista löytyy tunnettuina tuotemerkkeinä esimerkiksi Innolux, kun taas matoissa tunnettuja design-merkkejä edustavat esimerkiksi Linie Design ja VM Carpet sekä kylpyhuoneen puolella Finlayson. Suomalaiset sekä ulkomaiset design-merkit tekevät Hobby Hallin verkkokaupasta monipuolisen paikan tehdä ostoja. Kodin perustarvikkeissa on hyvä tukeutua tunnettuun laatuun ja kestävyyteen. Hobby Hallista löytyykin melkein kaikki mahdollinen kotiin ja valikoima uudistuu jatkuvasti, joten aina löytyy jotain uutta.

  Edullista designia Hobby Hallista

  Hobby Hallin verkkokaupasta voi tehdä hyviä löytöjä esimerkiksi design valaisimien kohdalla. Hobby Hallista löytyy niin riippuvalaisimia, plafondeja, lattiavalaisimia sekä pöytävalaisimia. Hobby Hall on edullinen verkkokauppa, joka tarjoaa myös joustavia maksuvaihtoehtoja. Kuukausiraha, lasku, verkkomaksu ja korttimaksu tekevät myös maksamisesta helppoa eri tilanteissa. Tietyissä tilanteissa Hobby Hallin laskusta voi saada myös maksuvapaan kuukauden. Hobby Hallin verkkokaupasta ostettaessa tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tiedoissa näkyy tuotteen arvioitu toimitusaika. Design-sohvissa toimitus voi viedä esimerkiksi 8 viikkoa, kun taas aterimissa se voi kestää 2 viikkoa. Nopein toimitus on Hobby Hallissa 2-5 arkipäivää. Hobby Hallin verkkokaupasta tilatessa kannattaa aina tarkistaa tuotteen arvioitu toimitusaika.

  Hobby Hall ja asiakaspalvelu

  Hobby Hallin asiakaspalvelu toimii jokaisena päivänä, joten puhelinpalveluun voi turvautua myös viikonloppuisin. Puhelinpalvelu on auki ma-pe 8–19, la 10–17 ja su 10–17. Hobby Hallin asiakaspalvelu toimii myös sähköpostin välityksellä. Asian voi kertoa myös yhteydenottolomakkeella, joka löytyy Hobby Hallin nettisivuilta.


  Siirry alkuun