Designkaupat.fi
Escapist

Escapist.fi - kotimainen lifestyle-liike verkossa

(1)
4.0 1 5 1
 • Toimitusaika: 3-5 arkipäivää
 • Toimitustapa: Postiin toimitettava paketti tai kotiinkuljetus
 • Toimitusmaksut: Yli 100€ tilauksilla ilmainen toimitus lähimpään postiin. Toimitusmaksu alle 100€ tilauksille: lähimpään postiin 6,5€ ja kotiinkuljetus 10€.
 • Maskutavat: Visa, Visa Electron, MasterCard ja verkkopankki
 • Maksaminen on mahdollista myös Klarna Laskulla ja Klarna Tilillä

  Escapist on lopettanut toimintansa. Joulukuussa 2013 verkkokauppana aloittanut ESCAPIST tarjoaa asiakkailleen kokoelman tarkoin valittuja lifestyle-tuotteita. Tuotevalikoima koostuu sisustustuotteista, huonekaluista, valaisimista, vaatteista, asusteista sekä tuotteista kodin säilytykseen.

  Tuotteissa näkyy erityisesti moderni skandinaavinen suunnittelu, mutta kokoelmaan kuuluu myös teollisuustyylisiä tuotteita sekä yksilöllisiä vintage-tuotteita. Asiakkaidemme pyynnöstä verkkokaupan valikoimaan on nyt myös otettu lahjakortit.

  ESCAPIST etsii asiakkailleen aina mielenkiintoisimmat uudet tuotteet, ja siksi mukana on paljon nuorten designereiden tuotteita. Verkkokaupasta löytyy kuitenkin myös suosittujen skandinaavisten brändien tuotteita sekä kokoelma kotimaisia design-tuotteita.

  Tyylikkäitä tuotteita löytyy mm. seuraavilta merkeiltä: Anna Viktoria, Aveva Design, Birgitte Herskind, Boris Design Studio, Chill Norway, Elsa, Freemover, Hakola, House Doctor, Jascha, Kamelo, Kredema Design, Lovely Home Idea, Lum, Mari Kallionpää Jewellery, Maria Rästa, Nude, Pendulum, Sirkus & Kumpp., Sofie Bly, Tb & Ajkay ja Trademark Living. Lisäksi uniikkeja löytöjä, joita et muualta saa!

  Sivustolla seikkailee ​myös Escapist -hahmo, joka luo sen hetkisen tuotevalikoiman innoittamana verkkokaupan etusivulle Maailmoja. Verkkokauppa toivoo Sinun saavan inspiraatiota arkeesi näistä Maailmoista!

  Toimitusaika
  Varastossa olevat tuotteet ovat perillä 3-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tilaustuotteiden toimitusaika on määritelty tuotetietojen yhteydessä.

  Toimitusmaksut
  Yli €100 tilauksilla on ilmainen toimitus lähimpään postiin. Alle €100 tilausten toimitusmaksu on €6,5 postitoimipaikkaan tilattaessa. Kotiinkuljetus €10/tilaus.

  Maksutavat
  Visa, Visa Electron, MasterCard ja verkkomaksu. Maksuvälittäjänä toimii Paytrail. Lisäksi maksaa voi Klarna Laskulla ja Klarna Tilillä.

  Palautus- ja vaihto-oikeus
  Ostoksilla on aina 14 päivän maksuton palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettujen tuotteiden hinta korvataan maksutavan mukaisesti joko tilillesi tai luottokortillesi.

  Liike
  Huhtikuussa 2014 ESCAPIST avasi myös kivijalkakaupan Helsinkiin. Liike sijaitsee Ullanlinnassa, Vuorimiehenkatu 10:ssä. Liikkeessä on kuukausittain vaihtuva valikoima verkkokaupan tuotteita. Lisäksi asiakas voi halutessaan pyytää liikkeeseen nähtäväksi verkkokaupan muita tuotteita.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun