Designkaupat.fi
Vepsäläinen

Vepsäläinen

2.9 13 5 1
 • Toimitusaika: 7-42 päivää
 • Toimituskulut: Nouto ilmaiseksi myymälästä, kotiinkuljetettuna 50 euroa
 • Toimitustapa: nouto myymälästä, kotiinkuljetus
 • Palautukset: 14 päivää, ei koske erikoistuotteita
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, osamaksu

  Designmerkkiä klikkaamalla näet Vepsäläinen -tuotteet.


  Artek
  Balmuir
  Beach House
  Design by Grönlund
  Design Eero Aarnio
  Design House Stockholm
  Fatboy
  Frandsen
  Fritz Hansen
  Furninova
  Graypants
  Inno
  Interface
  Jielde
  Kartell
  Knoll
  Le Klint
  Lightyears
  Louis Poulsen
  Muurame
  Normann Copenhagen
  Secto Design
  Showroom Finland
  String
  Swedese
  Ton
  Verner Panton
  Vitra
  Woodnotes


  Vepsäläinen - suomalainen designkauppa

  Vuonna 1959 Kauko Vepsäläinen perusti huonekaluliikkeensä Helsinkiin. Vepsäläisestä tuli pian kaiken kansan tuntema luotettava ja inspiroiva kalustekauppa. Tämä perheyritys on nyt laajentunut jo 20 paikkakunnalle. Osa liikkeistä on kaupunkikeskustojen sisustusliikkeitä, ja osa taas väljiä myymälöitä ostoskeskuksissa. Päämyymälä Espoossa Kehä III:n varrella on palvellut uskollisia asiakkaita jo 40 vuotta. Muiden designkauppojen tapaan myös Vepsäläinen on avannut verkkokaupan, mistä löydät valtaisan valikoiman erihintaisia tuotteita kaikkialle kotiin.

  Kahdeksan vuotta sitten Vepsäläinen kävi nuorennusleikkauksessa ja tuuletti hieman arvokasta, mutta ehkä jo vanhentunutta imagoaan. Silloin päätettiin ottaa toiminnan kuvaavaksi sanapari “elämänkumppaneita tositarkoituksella”. Tällä Vepsäläinen korostaa huonekalujen pitkäikäisyyttä sekä sitoutumista toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Ovathan huonekalut kodin keskeisiä hankintoja, jotka muuttavat kotiisi asumaan ja vaikuttavat vahvasti sen tunnelmaan. Vepsäläinen tarjoaa vaihtoehtoja, joihin ei kyllästy ja joiden kanssa on helppo elää vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Vepsäläinen uskoo, että laatu maksaa aina itsensä takaisin niin rahassa kuin säästyvissä luonnonvaroissakin. Vepsäläinen on siis paitsi laadukas ja moderni, myös eettinen ja vastuullinen designliike.

  Vepsäläisen valikoiman perustan muodostavat perinteiset kotimaiset merkkihuonekalut sekä maailman designmerkkien parhaimmisto, joiden kanssa Vepsäläinen on tehnyt yhteistyötä jo vuosikymmeniä. Nykyisin puu ja muut luonnonmateriaalit ovat taas vahvasti esillä: puupinnat ja täyspuiset kalusteet viihtyvät mainiosti maalattujen rinnalla. Vepsäläinen myös rohkaisee yhdistelemään entistä rohkeammin uutta ja vanhaa, pyöreää ja suoralinjaista, eri valmistajien tuotteita. Sisustaminen saa nyt olla entistä yllätyksellisempää ja monivivahteisempaa.

  Vepsäläisen tarjoamista palveluista erityisesti sisustussuunnittelu on vuosi vuodelta tärkeämpi. Hyvän suunnittelun avulla voidaan välttää kalliiksi tulevat erehdykset ja väliaikaisratkaisut. Jos sinun kotisi sisustus ei loksahda ihan kohdalleen etkä ole aivan valmis antamaan kotiasi kokonaan sisustusarkkitehdin käsiin, voit saapua, soittaa tai lähettää sähköpostia Vepsäläiselle ja pohtia ongelmapaikkoja Vepsäläisen sisustussuunnittelijan kanssa kahdestaan. Olipa haasteesi uuden työvalaisimen löytäminen, koko kodin sisustaminen tai uuden elämäntilanteen mukana saapuva päivitys sisustukseen, kannattaa luottaa asiantuntevien myyjien tai sisustussuunnittelijoiden apuun. Tartu myös Vepsäläisen Klubi-tarjoukseen ja liity mukaan. Saat loistavia vinkkejä, tietoa uusista trendeistä, kutsuja kutsuvierastilaisuuksiin ja tietysti Klubi-etuja.

  Vepsäläisen tuotemerkit on valittu huolellisesti ja tarkasti, vuosikymmenien kokemuksella ja uusia tuulia messuilla haistellen. Valikoimaan kuuluvat tuotteet ovat korkeatasoisista materiaaleista valmistettuja ja tunnettujen suunnittelijoiden muotoilemia. Tarjonta kattaa kaikki kodin tilat – löydät kaikki kalusteet ja somisteet ruokailutilaan, lastenhuoneeseen, keittiöön, makuuhuoneeseen, puutarhaan, pihalle ja parvekkeelle.

  Valikoima kehittyy jatkuvasti, aikaa ja trendejä seuraten, mutta klassista linjaa tukevalla tavalla. Tavoitteena on tuoda designtuotteet ja sisustamisen ilo kaikkien saataville. Maailmankuuluista ja laadukkaista merkeistä löytyy mm. Tempur, Hay, Kartell, Niemi, Interface, FatBoy, Valanti, Muuto, Pedro, Balmuir ja Beachhouse. Nämä merkit edustavat designin huippua.

  Vepsäläinen on suuri suomalainen sisustuskauppa, jolla on myös verkkokauppa. Kauppa on erikoistunut kodin kalusteiden, huonekalujen, valaisimien, sisustustavaroiden, kodintekstiilien, mattojen ja puutarhakalusteiden sekä taulujen ja julisteiden myyntiin. Vepsäläinen tarjoaa asiakkaiden käyttöön ammattitaitoiset sisustussuunnittelijat, kuljetus- ja kierrätyspalvelut, kokoamispalvelut sekä rahoitusvaihtoehtoja.

   

  Toimitus, maksaminen ja palautukset Vepsäläisen verkkokaupassa

  Toimitustapa: Kuluttaja voi tilausta tehdessään valita toimitustavaksi joko noudon valitsemastaan myymälästä tai kotiinkuljetuksen. Kotiinkuljetuksen toimituskulut ovat 50 euroa/toimitus/osoite. Ilmainen toimitus -maininnalla merkityt tuotteet toimitetaan automaattisesti postin kotiinkuljetuksena

  Toimitusaika: Toimitusaika vaihtelee eri tuotteilla. Suurin osa tuotteita toimitetaan 1 – 2 viikon toimitusajalla, mutta joillakin tuotteilla toimitusaika on 4 – 6 viikkoa.

  Palautukset:Tuotteiden palautusoikeus on 14 päivää tuotteen vastaanottamisen jälkeen. Erikoistuotteita ei voi palauttaa.

  Maksutavat: Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, verkkopankkissa, Klarna-tilillä tai Klarna-osamaksulla.


  Siirry alkuun