Designkaupat.fi
Ikon M

Ikon M

1.9 15 5 1
  • Verkkokaupalla on ollut ongelmia tuotteiden toimituksessa
  • Verkkokauppa on lopettanut toimintansa, kauppaan painike ohjaa sinut etusivullemme

  Verkkokauppa on lopettanut toimintansa. Löydät lisää verkkokauppoja etusivultamme.

  Ikon M – kansainvälinen designkauppa

  Ikon M on yritys, jolle huonekalut ovat intohimo. Ikon M haluaa antaa kaikille mahdollisuuden kauniiseen ja persoonalliseen kotiin, joka inspiroi koko perhettä ja jossa ystäväsikin haluavat viettää aikaa. Ikon M vannoo korkea laadun eteen ja suorastaan rakastaa designhuonekaluja. Mutta hyvä hinta-laatu -suhde on myös tärkeä, sillä ilman sitä design ei tue kestävää kehitystä eikä ole kannattava sijoitus. Ikon M on ottanut oppia maailman menestyneimmiltä suunnittelijoilta ja tarjoaa valikoiman huolella valikoituja huonekaluja kohtuulliseen hintaan. Ikon M -verkkokaupalla on laaja kansainvälinen ja kotimainen kokemus sähköisestä kaupankäynnistä ja sisustamisesta.

  Mihin laadukkaiden designtuotteiden edulliset hinnat sitten perustuvat, saatat kysyä. Ikon M vastaa, että huonekalujen jäljennökset ja jäljitelmät ovat kopioita alkuperäisestä huonekalusta. Jopa valmistettaessa uusia eriä lisensoiduista huonekaluista valmistetaan oikeastaan alkuperäishuonekalun kopioita. Ikon M tekee parhaansa valmistaakseen huonekaluja, jotka ovat ominaisuuksiltaan ja mitoiltaan täysin esikuviensa kaltaisia. Ikon M sanoo, että heidän tuotteensa valmistetaan samalla tavalla kuin alkuperäiskappaleet, ja niissä käytetään vain parhaita materiaaleja ja kiinnitetään huomiota designin yksityiskohtiin, jotta aito design-tuote ja sen jäljennös muistuttaisivat toisiaan mahdollisimman paljon. Huonekalujäljitelmien ostaminen tästä Ikon M verkkokaupasta Iso-Britanniasta ja niiden tilaaminen Suomeen on 100 % laillista ja turvallista. Iso-Britannian tekijänoikeuslain mukaan huonekalujäljitelmien valmistaminen ja myyminen on sallittua 25 vuoden kuluttua siitä, kun alkuperäiset huonekalut on suunniteltu. Kaikki Ikon M:n tarjoamat huonekalut ovat täysin Iso-Britannian lain mukaisia. Suomessa huonekaluihin sovelletaan samoja sääntöjä kuin taiteeseen, ja tekijänoikeuslaki suojaa niitä 70 vuotta suunnittelijan kuoleman jälkeen. Mutta koska huonekalut ostetaan Ikon M:ltä Englannista, EU:n tavaran vapaan liikkuvuuden säännöt menevät Suomen tekijänoikeuslain edelle. Tämän takia on Ikon M:n mukaan täysin turvallista ja laillista ostaa huonekaluja Ikon M:stä.

  Ikon M panostaa asiakkaidensa palveluun ja he neuvovat sinua mielellään, jos kaipaat opastusta huonekalujen valinnassa tai epäröit jäljitelmähuonekalujen hankkimista. Ikon M haluaa tarjota taitoa, luottamuksellisuutta ja laatua. Jos mikään asia painaa mieltäsi, ota rohkeasti yhteyttä info@ikonm.com.

  Voit hankkia Ikonm.com: iin myös lahjakortteja. Näitä on tarjolla 25£, 50£ ja 100£ arvosta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, ja voit yllättää läheisesi tai liikekumppanisi designesineellä, joka on varmasti korkealaatuinen ja huolella valmistettu, mutta ei tyhjennä kukkaroasi lopullisesti.

  Ikon M -valikoiman perustan muodostavat maailman designmerkkien parhaimmisto. Löydät sohvat, tuolit, pöydät, lamput, toimistokalusteet, nojatuolit, ulkokalusteet, kodin tekstiilit, matot ja sisustustarvikkeet. Lisäksi ikonm.com myy muistolaattoja. Tuotteet ovat ylellisiä, ja laadusta ei ole tingitty. Materiaaleina on esimerkiksi kashmir- ja villasekoitteita sekä nahkaa anilliininahkana ja semi- anilliininahkana. Näille annetaan myös hoito-ohjeet, jotta designisi arvo vain nousisi ikääntyessään. Maailmankuuluista ja laadukkaista suunnittelijoista löytyy mm. Jens Risom, Klippan, Mies van Rohe, Piet Hein, Sori Yanagi, Marcel Breuer, Eero Aarnio, Eileen Grey, Eero Saarinen, Charles Eames ja Arne Jacobse. Nämä muotoilijat edustavat designin huippua. Ikon M on suuri englannista toimiva designkauppa, joka toimii verkkokauppana. Kauppa on erikoistunut designtuotteiden jäljennöksiin. Tuotteita on yli 3 000 ja asiakkaita 20 000. Jäljitelmien ostaminen on Ikon M:n mukaan heidän kauttaan 100 % laillista.

  Maksutavat, toimitus ja palautukset Ikon M –designkaupassa

  Toimitustapa: Kuluttajan pitää sopia toimitus itse suoraan kuljetusliikkeen kanssa.

   

  Toimitusaika: Toimitusaika vaihtelee eri tuotteilla. Osa tuotteita toimitetaan 4 – 6 viikon toimitusajalla, mutta joillakin tuotteilla toimitusaika on jopa 18 viikkoa.

   

  Palautus:Tuotteiden palautuksesta pitää sopia heti samana päivänä tuotteen vastaanottamisen jälkeen.

   

  Maksutavat: Maksut Visa ja MasterCard- luottokorteilla tai PayPalin kautta

   

   

   

   


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  1/ 5
  Rahat taisi mennä sinne minne yrityskin!? Ilmoitin luottokorttiyhtiölle tapahtuneesta. Yrityksestä ei ole jälkeäkään. Rikosilmoitusta vaan tekemään.
  1/ 5
  Sama juttu täällä, edelleen tuotteita odotellaan, tilattiin toukokuussa eivätkä vieläkään ole saapuneet. Ensimmäiseen sähköpostiin vastasivat, että pitää odottaa, sen jälkeen enää eivät mitään ja nyt sivut on suljettu. Taisin tulla huijatuksi ja menetin 350€! Vaikutti lupaavalta ja luotettavalta, mutta nyt huolestuttaa. Pitänee tehdä tästä virkavallalle ilmoitus.
  1/ 5
  Korttireklamaatio heti! Kesäkuun puoleenväliin saakka toimitukset sujuivat. Sain hyviä tuotteita, joihin olin tyytyväinen. Pari tilaamistani tuotteista on edelleen toimittamatta ja yrityksen sivusto on kadonnut netistä. Lisäksi sähköposteihin ei enää vastata. Teen itse korttireklamaation ja suosittelen sen tekemistä muillekin, jotka odottavat tuotteitaan saapuvaksi. En usko, että mitään enää liikkuu. Yritys ja toiminta on kadonnut.
  1/ 5
  This shop is merely a scam - STAY AWAY FROM IT! They only take your money without delivering you any products! They have been sued for fraud. Do NOT use their services, since they only want your money and give you nothing in return!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun