Royal Design

Royal Design

433.3
(43)
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: Yli 100 euron toimitukset ilmaiseksi (norm. 7€)
 • Toimitustapa: posti tai Bring
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortti, lasku, osamaksu

  Royal Design alennuskoodit

  Kaikki maljakot jopa -25% alennuksin
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksissa

  TOP 50 design tuotteet: Royal Design

  Designmerkkiä klikkaamalla näet Royal Design -tuotteet.
  RoyalDesign – suuri sisustamisen designkauppa netissä

  RoyalDesign.fi on yksi suurimmista ja monipuolisimmista designtuotteisiin ja sisustustarvikkeisiin keskittyneistä verkkomyymälöistä. RoyalDesignin tarjonnassa on 20.000 kaunista ja käytännöllistä designtuotetta.

  Yritys on perustettu jo vuonna 1999, ja liikeidea on paitsi myydä designtuotteita, niin myydä niitä myös oikeaan hintaan. RoyalDesign.fi-sivustolta löydät laajan ja hyvin huolella harkitun valikoiman pohjoismaisia ja eurooppalaisia johtavia tuotemerkkejä kaikissa eri hintaluokissa. Saat mahdollisesti uniikin tuotteesi samoilla yleisillä sopimusehdoilla, kuin jos ostaisit tuotteita verkkokaupan vakiovalikoimasta.

  RoyalDesign.fi on yhteistyössä muun muassa seuraavien merkkien ja suunnittelijoiden kanssa; Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Jacob Jensen, Holmegaard, Eva Solo, Menu, Kosta Boda, Orrefors, Iittala, Hackman, Rörstrand, Mats Jonasson Målerås, Kosta Linnewäferi, Orrefors Jernverk ja Sagaform. Muotoilun kärkivalmistajat ja designerit ovat siis edustettuina. Valikoimaan on koottu ainoastaan korkealaatuisia ja tarkkaan valikoituja designtuotteita Kaikki tuotteemme toimitetaan suoraan alkuperäisessä pakkauksessa, joten tuotekopioita ei tarvitse RoyalDesign-kaupassa pelätä hankkivansa.

  RoyalDesign.fi tarjoaa valtavan laajan valikoiman huonekaluja, valaisimia, sisustustavaroita, keittiötarvikkeita ja kattaustavaroita, kodintekstiilejä ja puutarhan ja pihan tuotteita. RoyalDesign.fi ryhmittelee tuotteensa näihin kategorioihin: mukit ja juomalasit, maljakot, kulhot, kynttilänjalat/kynttilälyhdyt, veistokset, posliinihahmot, kannut & karahvit, vadit & lautaset, korut, kellot, keittiö, leivonta, veitset, lapsille, aterimet, valaisimet, tekstiilit, kylpyhuone, piha/puutarha ja huonekalut.

  Näitä upeita designtuotteita voit sitten selata ryhmittäin. Voit rajata valikoimaa tuotetyypin mukaan, tai etsiä tiettyä väriä ja tietyn hintaluokan tuotteita. Jos olet merkkitietoinen sisustaja, voit halutessasi selata vain tietyn merkin tuotteita. On kuitenkin aina suositeltavaa pitää mieli avoimena ja tutustua rohkeasti myös uusin tai itselle tuntemattomiin merkkeihin. Kodista tulee helposti hieman epäpersoonallinen, jos sen sisustamista hallitsee vain yksi brändi yhtenevine tuotteineen. Toki kokonaisuuden hallitsemiseksi kannattaa suosia samaa muotokieltä, tyyliä tai tunnelmaa kuljettavaa esineistöä, mutta viimeisen silauksen ja uniikin sinun kotisi tunnelman saat valitsemalla joukkoon persoonallisia ja jännitettä tuovia kalusteita ja pienesineitä.

  RoyalDesign.fi antaa asiakaspalvelua ja erityispalvelua sekä sähköpostitse että puhelimitse. Jos esimerkiksi haluat yllättää asiakkaasi, henkilökuntasi tai yhteistyökumppanisi erityisellä ja arvostetulla lahjalla, RoyalDesign.fi tarjoaa lahjatuotteet maailman parhailta laatumerkeiltä. Valikoimaan kuuluu tuhansia design-tuotteita, veistoksia ja taidelasi-luomuksia. Design tuotteet ja taidelahjat antavat vaikuttavan ja tyylikkään vaikutelman ja jäät varmasti lahjan saajan mieleen. Lahjat saat myös valmiiksi paketoituina!

  Kannattaa myös seurata RoyalDesign.fi-sivustoa ja liittyä uutiskirjeen saajaksi, sillä siten löydät uudet tuotteet ensimmäisten joukossa ja lisäksi teet hyviä löytöjä alennusmyynneissä ja outletissa. Netin alennuskoodit voivat myös johtaa sinut tekemään edullisia designlöytöjä.

  RoyalDesign.fi on yksi suurimmista ja monipuolisimmista designtuotteisiin ja sisutustarvikkeisiin keskittyneistä verkkomyymälöistä. Täältä saat asiakaspalvelua yksityishenkilönä tai yrityksen edustajana.

  Toimitustapa ja -kulut

  Kaikki tuotteet toimitetaan Itellan ja Bringin välityksellä lähimpään postitoimipisteeseen. Toimitusmaksu on 7,00 €. Huomaa, että yli 100 euron tilauksista ei oteta toimitusmaksua!

  Toimitusaika

  Normaali toimitusaika on 4 – 9 päivää. Voit seurata tilaustasi Bringin verkkosivuilla Bring.fi. Kollinumero lähetetään sinulle automaattisesti sähköpostitse, kun tuote lähtee varastolta.

  Palautus

  Ostosten palauttaminen Royaldesign.fi -kauppaan on helppoa ja vaivatonta ja niillä on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaminen on maksutonta. Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan tilauksen maksutavan mukaisesti joko pankkitilillesi tai luottokorttitilillesi. Tuotteilla on 100 % tyytyväisyystakuu.

  Maksutavat

  Maksaminen Royaldesign.fi -verkkokaupassa on aina turvallista. Voit valita sinulle sopivan maksutavan seuraavista vaihtoehdoista: Klarna osamaksu, Klarna Lasku (maksuaika 14 vuorokautta) tai korttimaksu (VISA, Mastercard tai American Express).


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Pirkko1
  14.9. 18 tullut kello viallinen. Ei anneta tietoa mihin palautetaan. Maksettukin.
  Pirkko1
  Kello saapui 15.9.18. Oli viallinen. Olen ottanut aiakaspalveluun yhteyttä kymmeniä kertoja. Vastaavat että 48 runnin jälkeen vastataan. En tiedä miten toimin. Olen maksanut kellon. Palautusosoiteta eivät anna. Nyt on kohta joulukuu.
  Silja1
  Käsittämätön huono palvelu, kun ensimmäinen kerran soitin ja mies vastasi puhelimeen. Mikään ei hänen mielestään kuulunut hänelle asiakaspalvelijan työnkuvaan, vaan kaikki piti laittaa sähköpostitse eteenpäin. Toisella kertaa olikin jo palvelualttiimpi nainen puhelimessa, jonka kanssa asiat saatiin palautusasiat hoidettua. Tämä siis ainoa positiivinen asia kyseisestä lafkasta.\r\n\r\nTuotteet aivan ala-arvoisen huonoa laatua, osa metallisista osista jo valmiiksi ruosteessa, paketit paskaisia ja eivätkä myöntäneet puuttuvia osia läheyyksestä.\r\nEn ole ikinä asioinut näin onnettoman yrityksen kanssa, enkä kyllä edes suosittele kenellekään. \r\n\r\nMiinusta vielä palautuskustannuksista. 10€ palautus, minkä hintaa ei missään mainita. Puhelimessa tiesi sen sanoa, kun osasin sitä kysyä.
  Helge1
  Ei vastaa viesteihin eikä puheluihin. Palautusta ei voi tehdä eikä siten rahoja saa takaisin. Välttäkää!!
  Hansu3
  Tilasin silkkiset Designers Guild tyynyt kokoa 75 * 50 cm. Ilmeeni oli näkemisen arvoinen haettuani paketin postista: pieni paketti. Ihmettelin, miten tyynyt mahtuvat sinne ? Yllätys yllätys...olivatkin tyynynpäälliset ja kokoa 65 * 65 cm ja lisäksi toisessa oli valmiiksi pakkausteipin aiheuttama läikkä. Asiakaspalvelu oli hyvin ystävällinen ja saimme asian hoidettua hienosti. Vieläkin naurattaa, tilasin tyynyt ja sain tyynypäälliset ! Käännös sivuilla oli puutteellinen.
  Teppo2
  Alussa toimi ihan täydellisesti mutta noin kuukauden käytön jälkeen lähes kaikki tarttuu pinnoitteeseen esim. munia on mahdoton paistaa kun tarttuvat kiinni pannuun!
  Alli4
  Royal Design voisi parantaa tilausten seurantaa. Myös tilaamani paketti olisi voinut olla paremmin pakattu. Muilta osin kokemus Roya Designista positiivinen.
  RH3
  Iso designkauppa, mistä löytyy tuotteita todella laajasti. Ehkä juuri tästä syystä toimitusajat näyttävät venyvän. Myös kommunikointi asiakkaan suuntaan ei ole parasta mahdollista näissä tilanteissa. Tilauksen seuranta yleisesti vähän tökkii. Monia tuotteita ei kuitenkaan löydy muualta kuin Roya Designista, joten pakko hankkia täältä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun