Designkaupat.fi
Green1

Green1

(4)
2.3 4 5 1
 • Toimitusaika: 7-56 päivää
 • Toimituskulut: 7,9-69€
 • Toimitustapa: posti, Matkahuolto tai kotiinkuljetus (suurikokoisille tuotteille)
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, osamaksu

  Green1.fi – sisustamisen monipuolinen designkauppa verkossa

  Green1 on verkkotavaratalo. Tarjolla tässä designkaupassa on kodin ja työtilan kalusteita ja sisutustarvikkeita jatkuvasti laajeneva valikoima. Green1.fi -tuotteiden hintataso on edullinen, ja mikä parasta, verkkokaupassa on myös usein monia erikoistarjouksia ja kampanjoita. Green1 harrastaa omaa tuontia suoraan valmistajilta ja myy kalusteita ilman turhia välikäsiä, tuoden kaiken taloudellisen hyödyn juuri sinulle ja sinun kotisi parhaaksi.

  Green1.fi periaatteena on: säästä rahaa ja elä paremmin. Verkkokauppa uskoo, että kun lasketaan yhteen kaikki huonekalun hankinnasta aiheutuvat kulut, niin Green1:n tuotteiden keskimääräinen hintataso on ylivoimaisesti Suomen paras! Kalusteen todellinen hinta ei ole pelkkä hankintahinta liikkeessä, vaan lisäksi on laskettava tuotteen kuljetuskustannukset kotiin asti sekä tuotteen etsintään ja valintaan käytetty aika. Green1.fi -sivustolla voit sisustaa koko kotisi työpöytäsi ääreltä – tai vaikkapa vanhan sohvasi uumenista. Klikkailet vain sinua miellyttäviä tuotteita ja keräilet virtuaaliseen ostoskoriisi haluamasi kokonaisuuden.

  Green1.fi haluaa, että olet 100 % tyytyväinen valintoihisi. Siksi voit halutessasi palauttaa kaikki Green1:stä ostamasi tuotteet ilman sen enempiä perusteluja 14 päivän kuluessa toimituksesta, ja saat maksamasi summan takaisin. Huonekaluun voi todella tutustua vasta sen lopullisessa käyttöympäristössä ja kodin muun sisustuksen osana. Ostaminen Green1:stä on lopulta riskittömämpää kuin tavallisesta huonekaluliikkeestä, sillä liikkeissä ei yleensä ole läheskään kaikkia tuotteita koeistuttavana, vaan usein ne joudutaan valitsemaan tuotekuvastoista ja niiden saapumista liikkeeseen joudutaan odottamaan. Anna sisäisen sisustussuunnittelijasi herätä ja ryhdy kokoamaan unelmakotiasi Green1 -palvelun avulla riskittömästi ja edullisesti.

  Tuotemerkkejä Kalustekaupassa on lukuisia, muun muassa Amelie, Amelie Collection, Athena-sarja, Balearis-sarja, Baxton, Biotakat, Bombay-sarja, Brillo-sarja, Catalonia, Celebes, Elisabeth-sarja, Familon joustinsängyt ja patjat, Finlayson Tekstiilit, Grand- Lipastot, Grand- Sohvat, Havanna Me, Inka-Collection, La-Z-Boy tuolit ja Nizza.

  Kalustekauppa.com tarjoaa ruokailuryhmät, vitriinit ja astiakaapit, sängyt ja patjat, sohvat ja nojatuolit, keinutuolit, sohvapöydät, lipastot ja senkit, työhuonekalusteet, säilytyskalusteet, TV-tasot, rottinki- ja pihakalusteet, lastenkalusteet, yöpöydät, hyllyt ja säkkituolit. Lisäksi löydät kaupasta peilit, naulakot sermit, kodin tarvikkeet ja matot.

  Jos rekisteröidyt asiakkaaksi, voit aina myöhemmin kirjautua sivustolle ja seurata ostoshistoriaasi tai tilauksiesi etenemistä. Myös tilaaminen on rekisteröityneelle asiakkaalle nopeaa, kun tietosi ovat jo tallessa Green1.fi:n rekisterissä. Voit myös soittaa avuliaaseen asiakaspalveluun. Tilaa uutiskirje ja seuraa sivuston alennusmyyntejä ja jatkuvia tarjouksia. Netistä voit myös joskus löytää alennuskoodisivustoilta alennuskoodeja, joilla hankit tuotteet vieläkin edullisemmin.

  Green1.fi on huonekalujen designkauppa verkossa. Green1:stä ostaminen on ongelmatonta: voit kokeilla tuotetta 14 päivän ajan kotonasi ja palauttaa sen ilman selityksiä, jos se ei syystä tai toisesta sovikaan käyttöösi. Kaikilla tuotteilla on lisäksi vähintään yhden vuoden takuu, joten Green1:stä ostaminen on sekä vaivatonta että riskitöntä. Isot kalusteet tuodaan kotiovellesi asti.

  Toimitustapa ja –kulut

  Tilaamasi tuotteet toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaan tai Matkahuoltoon tuotesivulla ilmoitetulla tavalla. Isoimmat tuotteet tuodaan kuljetusliikkeen välityksellä kotiovellesi tai kerrostalon alaovelle. Tuotteiden toimituskulut ilmoitetaan tuotesivulla tai kassalla ennen lopullista tilausvahvistusta. Ne riippuvat tuotteen painosta tai koosta ja ovat seuraavat: 7,90e, 9,90e, 13,80e, 17,80e, 19,80e, 24,80e, 29e, 39e, 49e, 69e.

  Toimitusaika

  Kunkin tuotteen suuntaa antava toimitusaika kerrotaan tuotesivuilla.

  Maksutavat:

  Tuotteet maksetaan verkkopankilla, luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard), Klarna laskulla tai osamaksulla, Payport-laskulla tai osamaksulla. Voit maksaa myös ennakkomaksulla. Green1 Creditillä voit tilata laskulla 14pv netto.

  Palautukset

  Sinulla on 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tuote, joka ei vastaa tarpeitasi tai on viallinen. Palauttaminen on ilmaista.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun