Designkaupat netissä
Carpetvista

Carpetvista

(8)
3.9 8 5 1
 • Toimitusaika: 1-4 päivää
 • Toimituskulut: ilmainen toimitus UPS:n kautta
 • Toimitustapa: kotiinkuljetus
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, osamaksu
 • 30 vuorokauden palautusoikeus ja 1 vuoden tuotetakuu

  CarpetVista – käsin solmittujen mattojen designkauppa

  CarpetVista.fi tarjoaa verkkopalveluna markkinoiden laajimman mattovalikoiman: voit valita upeasta ja ainulaatuisesta yli 20 000 maton valikoimasta! CarpetVistan käsinsolmittujen ja käsinkudottujen mattojen valikoima on ollut jo pitkään markkinoiden laajin ja monipuolisin. Löydät täältä unelmakaupasta kaikkea hienoimmista silkinpehmeistä ja värikylläisistä käsin solmituista uniikkimatoista perinteisiin karkeampiin ja persoonallisiin paimentolais- ja kylämattoihin.

  CarpetVista.fi tarjoaa nämä korkealaatuiset laatumatot kuluttajaystävälliseen hintaan. Kattavassa valikoimassa on runsaasti korkealaatuisia itämaisia ja persialaisia mattoja sekä kelim-mattoja, mutta myös designmattoja ja todella moderneja mattoja. CarpetVistan mattojen maailmasta löydät erihintaisia, erivärisiä, erimuotoisia ja erikokoisia mattoja. Suorakaiteisten mattojen lisäksi tarjolla on pitkulaisia, pyöreitä, soikeita ja neliönmuotoisia mattoja.

  CarpetVista.fi matoista löydät persialaiset ja itämaiset matot, Kelim-matot, Patchwork- ja Vintage- matot, modernit tai yksiväriset matot, Shaggy- ja Handloom-matot, Ziegler- ja Kazak-matot, Patina-matot, afgaani- ja pakistanilaismatot sekä Gabbeh-matot. Mattoja selatessasi saat kustakin mattotyypistä tarkan selostuksen ja taustoitusta. Esimerkiksi Gabbeh-matoista avautuvalla sivulla kerrotaan näin: ”Kodeissa suosittuja Gabbeh-mattoja saa sekä persialaisena että intialaisena muunnelmana. Iranissa paimentolaisten käsin solmimissa paksuissa, kauniissa persialaisissa matoissa on usein minimalistinen kuviointi. Intialaisia, vähän kuvioita sisältäviä Gabbeh-mattoja valmistetaan useissa eri väreissä, ja niitä pidetään hyvinä käyttömattoina.” Jos kiinnostuit näistä matosta, voit klikata itsesi seuraavaksi CarpetVistan blogiin tutkimaan tarkemmin mattojen maailmaa. Voit myös selata Galleriaa, jossa näet näitä ihania mattoja oikeiden sisustusten osana. CarpetVista.fi haluaa myös toimia eettisesti ja kestävän kehityksen oppien mukaisesti. Sivuston linkistä ”Elokuvat” pääset seuraamaan sitä, millaisessa ympäristössä ja millaisten ihmisten avulla unelmamattosi valmistuu.

  CarpetVistan laaja valikoima ja korkeatasoinen henkilökohtainen palvelu ovat tuoneet tälle designkaupalle ison ja uskollisen asiakaskunnan. CarpetVistaa käyttävät mattojen hankintaan sekä harrastajasisustajat että ammattilaiset. Sivulle annetuista kuluttajapalautteista voit lukea mattonsa CarpetVistasta hankkineiden asiakkaiden kokemuksia. Sivuston yksinkertaisen ja helpon navigoinnin ansiosta oikean maton löytäminen on mahdollisimman helppoa. Ja mikä parasta, CarpetVista.fi asiakaspalvelussa työskentelee ammattitaitoinen sisustussuunnittelija – vain sinua varten. Vastaat muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja liität viestiisi kuvan tilasta, johon matto sijoitetaan. CarpetVistan ammattilaissuunnittelija valitsee ja lähettää sinulle sähköpostitse muutaman sopivan maton pohdittavaksi. Palvelu on täällä maksutonta, eikä ostopakkoa ole. Palvelu ei voisi olla tämän parempaa – ja samalla se kehittää sinua sisustajana.

  CarpetVistan sisaret löydät samalta sivustolta. RugVista tarjoaa myös laajan valikoiman, noin 1 500 mattoa. Nämä matot ovat osin itämaisvaikutteisia ja osin moderneja, sekä hinnaltaan edullisempia. Voit harkita esimerkiksi lastenhuoneen tai eteisen matoksi hieman huokeampaa mattoa kuin olohuoneesi katseenvangitsijaksi. CarpetVista Collectible taas on luksukseen taittuva toinen ääripää, jossa on tarjolla antiikkisia tai puoliantiikkisia käsinsolmittuja mattoja, lähinnä Persiasta (nykyinen Iran). Käsinsolmittu mattohan on niitä harvoja tekstiilituotteita, jotka eivät menetä arvoaan vanhetessaan. Maton arvoon vaikuttavat sen solmujen määrän ja langan laadun lisäksi sen kuviointi, väri ja detaljien runsaus. Arvokkaimmilla keräilijä-tason matoilla on huikeat tarinat mukanaan. Näiden mattojen historia kulkee sen kauppakirjoissa omistajalta toiselle.

  CarpetVista.fi on käsintehtyjen mattojen designkauppa verkossa. Ilmainen toimitus ja palautus! 30 päivän palautusaika. Yli 20 000 mattoa.

  Toimitustapa

  Toimitus on UPS:n palveluna kotiovelle tuotuna ilmainen. FedExin peruspalveluna toimitus kotiovelle on 17,00€ (yli 170,00€ tilaus ilmainen) ja FedExin pikapalveluna 102,00€.

  Toimitusaika

  Normaali toimitusaika on 1 - 4 työpäivää.

  Maksutavat

  Voit maksaa tilaukset luottokortilla, verkkopankkitunnuksilla, Klarna osamaksulla tai Klarna laskutuksella. Voit myös valita laskun.

  Palautukset

  Tuotteilla on 30 vrk palautusoikeus ja 100% asiakastyytyväisyystakuu. Tuotteilla on 1 vuoden tuotetakuu.


  Siirry alkuun