Designkaupat.fi
Laatuvalaisin

Laatuvalaisin

(2)
4.0 2 5 1
  • Toimitusaika: 1-7 päivää
  • Toimituskulut: ilmainen toimitus
  • Toimitustapa: posti tai Matkahuolto
  • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, osamaksu
  • Ei toimituksia ulkomaille

Designmerkkiä klikkaamalla näet Laatuvalaisin -tuotteet.


Airam
Inno
Innolux
MarkSlöjd
Ton


Laatuvalaisin.fi - suomalainen designkauppa verkossa

Laatuvalaisin.fi on lopettanut toimintansa. Laatuvalaisin.fi on suomalainen valaisinkauppa netissä. Laatuvalaisin.fi on nimensä mukaisesti laadukkaiden valaisimien myymiseen keskittynyt yritys. Täältä löydät Suomen tunnetuimpien suunnittelijoiden ajattomat klassikot ja myös modernit uutuudet.

Laatuvalaisin.fi myy näitä laadukkaita valaisimia sekä kuluttajille että yrityksille suuria määriä. Tarjolla on markkinoiden parhaat laatumerkit edulliseen hintaan ja ilmaisella toimituksella. Valaisinten hankkiminen verkosta on järkevää siksi, että tilaaminen netistä on helppoa, valikoima on laaja, valaisimista on saatavilla tunnetuimmat klassikot ja uusimmat design-valaisimet, toimitus on luotettava ja maksutavat monipuoliset. Noutomyymälä Helsingissä auttaa myös valitsemaan suosikkisi, mikäli olet epävarma valinnoistasi.

Design-valaisimien suunnittelijoina ovat muun muassa Eero Aarnio, Lisa Johansson-Pape, Tapio Anttila, Yki Nummi ja paljon muita. Valikoimissa on myös terveysvaikutteiset kirkasvalolamput kaamosmasennusta torjumaan. Valaisimia löytyy kotiin tai toimistoon, kattoon, seinälle, lattialle ja pöydälle. Uppoudu valaisinten maailmaan ja selaa malleja käyttötarkoituksen mukaan tai sarjoittain. Saat varmasti koottua toimivat, kauniin ja arvonsa säilyttävän valaisinkokoelman Laatuvalaisin.fi-valikoimista.

Suomen Laatuvalaisimen valikoimaan kuuluvat laadukkaimmat tuotemerkit. Nettikaupassa löydät muun muassa Airam, By Rydéns, Cariitti, Eglo, Eseo, Euli, FocusLight, Globo, Heat, Innolux Design, Innosol, Keraplast Interior, Ketonen, Konstsmide, LeuchtenDirect, Lirio, Lucide, Maglite, Massive, Markslöjd Sweden, Paul Neuhaus, Philips , Sessak ja Trio tuotteet. Valikoima koostuu yli 5 000 valaisimesta!

Valaisimet on ryhmitelty tyypeittäin. Voit myös etsiä kuhunkin tilaan sopivien valaisinten lajitelmasta. Laatuvalaisin.fi-kaupasta löydät design-valaisimet, kattovalaisimet, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, seinävalaisimet, kirkasvalolamput, yleisvalaisimet, sisustusvalaisimet, työtilavalaisimet, listavalaisimet, ulkovalaisimet, pylväsvalaisimet, LED-valaisimet, suurennuslasivalaisimet, sarastuslaitteet, riippuvalaisimet, kattokruunut, plafondit, upotettavat valaisimet, lastenvalaisimet, kylpyhuonevalaisimet, keittiövalaisimet, loisteputkivalaisimet, kristallivalaisimet, nipistinvalaisimet, tauluvalaisimet ja peilivalaisimet. Jos sähkölaitos jättää sinut joskus pulaan, tarvitset myös kätevän taskulampun. Laatuvalaisin.fi tarjoaa myös aurinkokennovalaisimet ja valokuituvalaisimet. Kuten huomaat, valikoima on todella kattava.

Hehkulamppujen valmistaminen on maailmassa lopetettu. Siksi sekä valaisinten muotoilijat ja valmistajat että kuluttajat ovat murroskaudessa valonlähteiden valinnan suhteen. LED-lamput kehittyvät jatkuvasti, ja on ennustettu, että ne korvaavat hehkulamppuja yhä enemmän tulevaisuudessa. Hehkulapun tilalle nykyisin usein asennettavista säästölampuista on monella sisustajalla huonoja kokemuksia; niiden valo ei toista materiaalien värejä samoin kuin vanha rakas hehkulamppu. Laatuvalaisin.fi auttaa sinua myös oikean valolähteen valinnassa kuhunkin valaisimeesi.

Laatuvalaisin.fi-verkkokauppaa on helppo käyttää. Vaikka valikoima on valtava, voit rajata hakua monella tavalla. Jos rekisteröidyt asiakkaaksi, voit seurata ostotiliäsi tai tilauksiesi etenemistä. Voit myös soittaa asiakaspalveluun tai piipahtaa liikkeessä Helsingissä. Tilaa uutiskirje ja seuraa sivuston alennusmyyntejä. Laatuvalaisimen outlet -osasto on paras paikka tehdä valaisinlöytöjä. Netistä voit myös löytää alennuskoodeja, joilla hankit valoa ympäristöösi vieläkin edullisemmin.

Laatuvalaisin.fi on laatuvalaisinten designkauppa verkossa. Liikkeellä on myös myymälä, jossa valaisimia on nähtävillä ja noudettavissa. Kaupasta löydät Suomen tunnetuimpien suunnittelijoiden ajattomat klassikot ja upeat modernit uutuudet. Tässä on sinulle sisustusalan ammattilaistenkin käyttämä valaisinkauppa.

Toimitustapa ja -kulut

Tuotteet toimitetaan kuljetuksilla: Itella Economy 16 (noudetaan postista) ja Matkahuolto Lähi-paketti (noudetaan Matkahuolloista, Siwoista, Valintataloista tai Euromarketeista). Tuotteita ei toimiteta Suomen ulkopuolelle. Toimitus on laatuvalaisin.fi – sivustolta tilattuna ilmainen.

Toimitusaika

Tilatut tuotteet postitetaan asiakkaalle myymälästämme 1 – 7 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä (keskimääräinen toimitusaikamme on 1 – 3 päivää).

Maksutavat

Tuotteet maksetaan verkkomaksulla, luottokortilla (Visa, Visa electron, Mastercard) tai Klarna tili- tai osamaksulla. Yritykset ja yhteisöt voivat tilata myös ennakkolaskulla.

Palautukset

Sinulla on 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tuote, joka ei vastaa tarpeitasi tai on viallinen.Laatuvalaisin.fi


Siirry alkuun