Designkaupat.fi
Kalustekauppa

Kalustekauppa

(1)
3.0 1 5 1
 • Toimitusaika: 4-35 päivää
 • Toimituskulut: 19€
 • Toimitustapa: kotiinkuljetus ulko-ovelle tai sisälle saakka hintaan 29€
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, osamaksu

  Kalustekauppa.com - suomalainen designkauppa verkossa

  Lastenhuoneen sängyt löytyvät KalustekaupastaKalustekauppa on lopettanut toimintansa. 
  Kalustekauppa.com on suomalainen huonekalukauppa netissä. Tuotteet on valikoitu 20 vuoden huonekalualan kokemuksella. Valtaosa tuotteista on kotimaisia, sillä kotimaista laatua ja kotimaisuuden tuomaa valikoimaa värien ja materiaalien osalta on vaikea löytää muualta maailmalta. Suomalaiset valmistajat vastaavat tuotteistaan, tuotesarjat sopivat yhteen, ja varaosien tai saman sarjan muiden tuotteiden saaminen tulevaisuudessa on turvattua. Kalustekauppa.com myy paljon myös valikoituja ulkomaisia tuotteita. Tämä ulkomainen valikoima sisältää edullisia, mutta silti kestokäyttöön suositeltavia kumipuukalusteita sekä kestäviä ja tyylikkäitä tuotesarjoja mahongista, akaasiapuusta ja kierrätysmännystä.

  Kalustekauppa.comilla on pitkä kokemus suomalaisesta huonekalukaupasta, joten siellä tiedetään, miten suomalaiset ovat halunneet sisustaa aikaisemmin, ja mikä on uusi suunta. Tarjolla onkin sitten huonekaluja jokaiselle tyyliniekalle: perinteikkäälle sisustajalle ja tämän päivän trendejä seuraavalle – sekä jokaiselle siinä välissä. Netissä palveleva Kalustekauppa.com tuo jokaiselle mahdollisuuden kodin rauhassa tutkia ja tutustua laajaan designkalusteiden mallistoon. Kalustekauppa.com nettikaupassa ja Kalustekauppa.comin asiakaspalvelussa palvellaan ensisijaisesti sillä periaatteella, että asiakas on aina oikeassa. Saat asiakaspalvelua henkilökohtaisesti puhelimitse ja sähköpostitse.

  Jotta verkossa shoppaaminen vastaisi mahdollisimman paljon myymälässä kalusteisiin tutustumista, avautuu jokaisesta tuotteesta yksi iso kuva tai kuvia, joissa yksityiskohtiakin pääsee tarkastelemaan läheltä. Myös kangasvaihtoehdot ja puumateriaalien värit ovat isoja ja selkeitä ja ne auttavat visioimaan tuote halutun värisenä. Tuotteiden sanallinen kuvaus on pyritty tekemään mahdollisimman tarkaksi. Jos mitään jää epäselväksi, ota yhteyttä Kalustekauppa.com asiakaspalveluun, joka auttaa kaikissa tuotteisiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.

  Kotimaisten kalusteiden valmistusmateriaaleina ovat koivu, mänty, mdf-levy tai huonekalulevy. Ulkomaisten tuotteiden valmistusmateriaaleina ovat pääosin mänty, koivu, kumipuu, akaasia, mahonki, mdf-levy tai huonekalulevy. Miltei kaikki umpipuisista kalusteista toimitetaan valmiiksi kasattuina, joten saat asetettua kalusteet heti paikoilleen ilman tuskaannuttavaa kokoamisprojektia. Tämä on todellista asiakkaan huomioimista. Hinnat ovat Kalustekauppa.comissa kuitenkin erittäin edulliset.

  Tuotemerkkejä Kalustekaupassa on lukuisia, mm. Adelaide, Granada, Åland, Kartano lux, Valencia, Roma, Inka, Peking, Castillo, Pinja, Tobaco, Mondo, Unipuu Lastensängyt, Fantasy Lastenmaailma, Seniori sänky, Norway ja Aava. Pelkästään nämä nimet laittavat jo mielikuvituksen liikkeelle ja inspiroivat sinua kodin sisustamiseen.

  Kalustekauppa.com tarjoaa ruokailuryhmät, baarikalusteet, astiakaapit, sängyt ja patjat, sohvat ja nojatuolit, keinutuolit, sohvapöydät, työhuonekalusteet, säilytyskalusteet, TV-tasot, rottinkikalusteet, lastenkalusteet, yöpöydät, parvisängyt, taittopatjat ja säkkituolit sekä erikoisuutena myös seniorikalusteet.

  Verkkokauppaa on helppo käyttää. Jos rekisteröidyt asiakkaaksi, voit aina myöhemmin kirjautua sivustolle ja seurata ostoshistoriaasi tai tilauksiesi etenemistä. Voit myös soittaa avuliaaseen asiakaspalveluun. Tilaa uutiskirje ja seuraa sivuston alennusmyyntejä. Netissä surffaamalla voit myös joskus löytää alennuskoodeja, joilla hankit tuotteet vieläkin edullisemmin.

  Kalustekauppa.com on huonekalujen designkauppa verkossa. Valikoima on laaja ja moneen makuun sopiva. Kaupasta löydät muun muassa kodin ja puutarhan huonekaluja. Erityisesti sänkyvalikoima on kattava.

  Toimitustapa

  Tuotteiden kuljetuksen asiakkaalle hoitavat useat luotetut kuljetusliikkeet. Kuljetusliikkeestä riippuen tuotteet kuljetetaan huoneistoon tai ulko-ovelle asti tai niin lähelle kuin se normaalisti jakeluautolla on mahdollista. Tällainen kuljetus maksaa 19 €. Jos tilaat kannon kotiin sisälle asti, maksaa kuljetus 89 €.

  Toimitusaika

  Kunkin tuotteen toimitusaika-arvio annetaan tilauksen yhteydessä.

  Maksutavat

  Tuotteet maksetaan verkkopankilla, luottokortilla (Visa, Visa electron, Mastercard), Klarna laskulla tai osamaksulla, Payport laskulla tai osamaksulla. Yritykset ja yhteisöt voivat tilata myös ennakkolaskulla.

  Palautukset

  Sinulla on 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tuote, joka ei vastaa tarpeitasi tai on viallinen. Palauttaessasi tuotteen, joudut maksamaan sen palautusrahdin. Palautusoikeus ei koske erikoistuotteita, joiden mitat tai muut ominaisuudet poikkeavat normaaleista tuotestandardeista.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun