Designkaupat.fi
Veken kaluste

Veken kaluste

(2)
4.5 2 5 1
 • Verkkokauppa on lopettanut toimintansa
 • Toimitusaika: 2-84 päivää
 • Toimituskulut: 7-39€
 • Toimitustapa: posti, kotiinkuljetus, nouto myymälästä
 • Maksutavat: luottokortti, verkkopankki, lasku, osamaksu
 • Suomalainen perheyritys

  Veken kaluste - suomalainen designkauppa!

  Veken kaluste on suomalainen kalustekauppa verkossa. Veken kaluste on 21-vuotias perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman joka kotiin sopivia tuotteita. Näin Veken kaluste tekee designin ostamisesta sinulle turvallista ja helppoa. Veken kaluste toimii sekä myymälänä että verkkokauppana. Myymälät sijaitsevat Rovaniemellä, Posiolla ja Ranualla eli Pohjois-Suomessa. Siksi onkin mukavaa, että Veken kaluste on avannut verkkokaupan, mistä kaikki suomalaiset pääsevät tekemään sisustushankintoja tästä pohjoisen tunnetusta sisustusliikkeestä.

  Rovaniemen myymälä on suurin, ja sieltä löytyy laaja valikoima laadukkaita huonekaluja, mattoja, valaisimia ja paljon muita sisutustuotteita. Verkkokaupan laaja tuotevalikoima ei ole aivan täydellisesti esillä liikkeessä, mutta kaikki tuotteet ovat hyvin saatavissa myymälästä erikseen tilaamalla. Veken kaluste tarjoaa asiakkailleen myös ammattitaitoista sisustussuunnittelupalvelua. Sisustussuunnittelija suunnittelee Veken kalusteen tuotevalikoimasta kauniin kokonaisuuden yhdessä asiakkaan kanssa. Sisustussuunnittelupalvelu on asiakkaalle maksuton, mikäli se johtaa kauppoihin. Palvelun käyttö kannattaa varmasti, sillä ammattilaisen avulla saat uutta näkökulmaa kotiisi. Sisustussuunnittelijan kanssa voit yhdessä pohtia kotisi toiminnallisuutta ja esteettisiä tarpeita. Ammattilaisen vinkit saattavat avata silmäsi näkemään kotisi hyvät puolet niin, että voit uusilla hankinnoilla korostaa ja vahvistaa kotisi vahvuuksia ja toisaalta parantaa sen heikkouksia.

  Veken kalusteesta löydät ruokailuryhmät, sängyt ja patjat, sohvapöydät, työhuonekalusteet, säilytyskalusteet, eteiskalusteet, TV-tasot, rottinkikalusteet, lastenkalusteet, matot, valaisimet ja erikoisuutena myös seniorikalusteet. Tuotteet on lajiteltu tyypeittäin: esimerkiksi sohvissa on tarjolla divaanit, kulmasohvat, sohvakalustot, moduulisohvat, mekanismisohvat, vuodesohvat, nahkasohvat sekä puu- ja laverisohvat. Vekeltä saat myös sohvien hoitotuotteet! Vaikka sohvasi ja nojatuolisi olisivat korkeinta mahdollista laatua ja parhaista materiaaleista tehdyt, ne tarvitsevat asianmukaista huoltoa pysyäkseen kunnossa ja säilyttääkseen arvonsa. Vekenkaluste.fi toimittaa sinulle tarvittavat puhdisteet ja hoito-ohjeet.

  Ikääntyneen arkea helpottavat seniorikalusteet ovat usein tarpeellisia mutta vaikeasti hankittavia. Nyt saat ne helposti netistä kotiinkuljetuksella Veken kalusteesta. Seniorimalliston kalusteet ovat tyylikkäitä ja ennen kaikkea ikääntyneen ihmisen arkielämää helpottavia; seniorituolit ja seniorisängyt on suunniteltu ja mitoitettu siten, että nouseminen ja makuulle meno onnistuvat helposti ja turvallisesti.

  Veken kalusteen sisustustarvikkeet kattavat jokaisen kodin tarpeet. Tarjolla on muun muassa tauluja, maljakoita, telineitä, peilejä, tyynyjä, sermejä, kelloja, leluja ja tarjottimia. Kaikki nämä pienet kodin käyttö- ja somistusesineet ovat myös oivia lahjaideoita. Vekeltä saat hankittua joko tuotteen lahjakääröön käärittäväksi - tai voit lahjoittaa päivänsankarille Veken kalusteen lahjakortin.

  Verkkokauppa on helppo käyttää. Poimit tuotteita ostoskoriisi ja teet tilauksen, kun olet kerännyt haluamasi tavarat. Jos rekisteröidyt asiakkaaksi, voit aina myöhemmin kirjautua sivustolle ja seurata ostoshistoriaasi tai tilauksiesi etenemistä. Voit myös soittaa asiakaspalveluun. Tilaa uutiskirje ja seuraa sivuston alennusmyyntejä. Netissä surffaamalla voit myös joskus löytää alennuskoodeja, joilla hankit tuotteet vieläkin edullisemmin.

  Veken kaluste on designkauppa Suomen Lapissa ja verkossa. Vekenkaluste.fi:n valikoima on laaja ja kattaa monet tyylisuunnat sisältäen muun muassa kodin ja puutarhan huonekaluja sekä sisustustarvikkeita.

  Toimitustapa

  Tuotteiden kotiinkuljetuksen asiakkaalle hoitaa pääsääntöisesti Kiitolinja. Kuljetuksen hoitava kuljetusliike ottaa ennen kuljetusta yhteyttä asiakkaaseen. Kotiovelle toimituksessa tuote tuodaan ensimmäiselle ulko-ovelle.

  Toimitusaika

  Kunkin tuotteen toimitusaika-arvio annetaan tilauksen yhteydessä.

  Maksutavat

  Voit maksaa tilauksesi Svea laskulla, Svea osamaksulla tai Paytrail -maksupalvelun kautta verkkomaksuna tai luottokortilla, tai valita maksutavaksi laskun tai osamaksun. Voit muuttaa laskusi tililuotoksi ja maksaa minimilyhennyksiä.

  Palautukset

  Sinulla on 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tuote, joka ei vastaa tarpeitasi tai on viallinen. Palauttaminen on sinulle maksutonta, mutta joudut kuljettamaan tuotteen lähimpään Kiitolinjan toimipisteeseen.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  4/ 5
  Veken Kalusteelta tilasimme muutama vuosi sitten ruokapöydän ja tuolit. Toimitusaika oli useamman viikon, mutta se kävi selväksi jo ostettaessa. Tuotteet oli pakattu asianmukaisesti ja verkkokaupasta jäi kaikin puolin hyvä kuva.
  5/ 5
  Tilasimme lapselle keinutuolin vekeltä. Laatu on taattua ja palvelu nopeaa ja asiakaslähtöistä. Ehdottomasti asioin uudelleen ja voin suositella muillekin tätä liikettä. Kiitokset myös selkeästä verkkokaupasta :)

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun