Designkaupat.fi
Ristomatti Ratia Shop

Ristomatti Ratia Shop

3.5 10 5 1
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut Suomeen: 2-10€
 • Toimitustapa: posti, kotiinkuljetus
 • Maksutavat: luottokortti, verkkopankki, lasku, osamaksu

  Ratia Shop – suomalainen designkauppa

  Raidat ovat Ristomatti Ratian tuotteille usein tyypillisiäRistomatti Ratian suunnittelemien tuotteiden valikoima on laaja. Tuotantoon kuuluu sekä rakkaita klassikoita että alati uudistuvan luovan muotoilijan uusia tuotteita. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on usein sisustus.
   

  Ristomatti tunnetaan erityisesti Marimekolle suunnitelluista tuotteista, mutta vuodesta 1998 suunnittelutyö on keskittynyt oman Ristomatti Ratia- tuotemerkin alle, joka suunnittelee tuotteita eri yhteistyökumppaneille. Näissä tuotteissa kiteytyy Ratia Lifestyle, jonka tunnusmerkkejä ovat laadukas muotoilu, raikas tunnelma ja rento eleganssi. Ratia Brand tekee myös tilauksesta yksittäisiä tuotesuunnitteluprojekteja sekä sisustuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

  Ristomatti Ratia designkauppaRatiashop.com on verkkokauppa, joka kokoaa yhteen Ristomatti Ratian vuosien varrella suunnittelemat tuotteet sekä kuluttajille että yrityksille. Verkkokaupalla on myös varastomyymälä luonnonkauniissa Billnäsissä Raaseporissa, vanhan Billnäsin ruukkialueen yhteydessä. Myymälässä on myynnissä verkkokaupan tuotteita ja esittelyssä tehdastoimitustuotteita. Kauppa toimii myös verkkokaupan tuotteiden yhtenä noutopisteenä.

  Ristomatti Ratia vatiRatiashop.com -kaupasta löydät Ratia Lifestylen tuotevalikoiman. Siihen kuuluvat tuotteet kuten aterimet, kylpytakit, pyyhkeet, yöpaidat, trikootuotteet, lasten vaatteet, villapaidat, Kalikka-laatat, jalkineet, Marimekko-laukut, korut, matot, Saaristo-sisustustuotteet, Saaristo-kalusteet, lyhdyt, saunatarvikkeet, Luonto-kalusteet, hauta-arkut ja uurnat, kiukaat, tulisijat, koiratarvikkeet, VIRE-sisustuspaneeli, lasitavarat, hanat, paperitarvikkeet ja Ristomatti Ratia -laukut. Ratia Shopin tuotteita valitsemalla harrastajasisustaja tai vaatefriikki voi luottaa siihen, että designtuotteiden hankinnat ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja hurmaavan saaristolaishenkisiä.

  Tuotteista löytyy myös talvi-iltojen iloksi tai kesäisiin terassihetkiin Ristomatti Ratian suunnittelema modernin bio-sisustustakka. Bio-takan vaivattomuus on sen hormittomuus, jolloin se ei vaadi raskasta rakennusurakkaa tai rakennuslupaa. Bio-polttoaineella toimivassa takassa syntynyt lämpö leviää ympäröivään tilaan luoden kodikkuutta ja lämmintä tunnelmaa ilman nokea tai halonhakkuuta. Ristomatti Ratia aterimetLoistava hankita sisustajalle tai täydellistä merkkipäivälahjaa etsivälle! Kokemuksia sisustustakoista on saatu jo useampia vuosia ja ne ovat nykyisin turvallinen ja ekologinen hankinta. Ratia Shopista löydät myös linjakkaasti muotoillun kiukaan saunaasi, ja tietysti hurmaavat pyyhkeet, laudeliinat ja kylpytakit. Saunaillan kruunaa huurteinen olut tai lähdevesi Ratia Shopin tukevasta lasista nautittuna.

  Ratiashop.com antaa asiakaspalvelua sekä sähköpostitse että puhelimitse. Voit tilata tuotteet kotiin tai toimistoon, noutaa ne varastomyymälästä tai hankkia lahjoja tai lahjakortteja ystävillesi tai liikelahjoiksi. Kannattaa seurata tätä sivustoa ja liittyä uutiskirjeen saajaksi, sillä siten löydät uudet tuotteet heti ja pääset myös ensimmäisenä alennusmyynteihin. Netin alennuskoodit auttavat tekemään edullisia designlöytöjä.

  Ratiashop.com on verkkokauppa, joka kokoaa yhteen Ristomatti Ratian lifestyle-tuotteet. Verkkokaupalla on myös varastomyymälä, jossa pääset koskettelemaan ja sovittamaan tuotteita ennen ostopäätöstä.

  Toimitusaika

  Tilaamasi tuotteet toimitetaan Suomessa 2 – 7 arkipäivän kuluessa tilauksesta ilmoittamaasi postitoimipaikkaan tai kotiinkuljetuksena. Muihin EU-maihin toimitusaika on 3 – 12 arkipäivää.

  Toimitustavat ja toimituskulut

  Tuotteet toimitetaan Suomessa ja muissa EU-maissa pääasiallisesti Itellan välityksellä. Tehdastoimituksista on ilmoitettu tuotteen tuotetietojen kohdalla aina erikseen. Tilattaessa useampia tuotteita asiakas maksaa aina vain yhden postimaksun. Postikulut kotimaahan ovat tilauksen koosta ja toimitustavasta riippuen 2-10€.

  Palautus

  Ostosten palauttaminen on helppoa ja vaivatonta, ja niillä on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus Palauttaminen on maksutonta. Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan tilauksen maksutavan mukaisesti joko pankkitilillesi tai luottokorttitilillesi.

  Maksutavat

  RatiaShop.fi verkkokaupassa voidaan maksaa monella erilaisella maksutavalla: verkkopankit (Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken), luottokortit, Klarna- tili tai Klarna-osamaksu, Joustoraha-lasku tai osamaksu.


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  4/ 5
  Olen tilannut Ratia Shopista kylpytakkeja useamman kerran. Asiakaspalvelu oli nopeaa, kun yhdessä tilauksessa maksu oli jostain syystä keskeytynyt. Sain laskun sähköpostiini ja tilaus lähti maksun jälkeen nopeasti liikkeelle.
  4/ 5
  Sekä minulla, että emännällä Ratian kylypytakit. Kyllä kelepaa saunan jäläkeen käyvä ulukona jäähyllä. Kaupassa laaja valikoima, ja hyvä paikka metästää lahjoja :)

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun