Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Design by Grönlund
Globen
Herstal
MarkSlöjd
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Kattokruunut

12 tuotetta 2 kaupasta

Kattokruunut netistä

Upeat kattokruunut lisäävät sisustukseen näyttävyyttä ja valaisevat huoneen tyylillä. Ne tuovat sisustukseen ripauksen luksusta ja nostavat valaisimet toiselle tasolle. Kattokruunut sopivat lähes jokaiseen huoneeseen, ja niitä onkin nykyään saatavilla useita erilaisia. Toisissa malleissa säihkyvät toinen toistaan upeammat kristallit, kun taas toiset ovat pelkistetympiä ja sopivat hillitympään tyyliin. Tutustu tarjontaan ja tilaa omasi netistä.

Kattokruunu kannattaa valita huoneen mukaan

Kattokruunuja on saatavilla lukuisia erilaisia ja niiden laaja valikoima saattaa jopa yllättää. Kattokruunujen ystäville se on ainoastaan hyvä asia, sillä voit onnistuneesti sisustaa huoneen kuin huoneen niiden avulla. Kattokruunu kannattaa valita sen mukaan, mihin huoneeseen haluat sen laittaa. Esimerkiksi makuuhuoneessa tyylistä ja glamourista ei tarvitse välttämättä tinkiä, kun taas keittiössä saattaa kaivata hieman hillitympää tyyliä. Tuotetta ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota sen mittoihin ja huonekokoon, jotta ei tule ostaneeksi pieneen huoneeseen liian massiivista kattokruunua. Suuremmassa huoneessa taas pienempi valaisin saattaa jäädä liian laimeaksi, eikä se välttämättä anna tarpeeksi valoa koko tilaan.

  • Mihin huoneeseen kattokruunu tulee?
  • Valitse sopivan kokoinen valaisin

Tilaa kattokruunut helposti nettikaupasta

Voit nyt tilata kattokruunut helposti ja edullisesti niitä myyvästä nettikaupasta. Tutustumalla sivujemme tarjontaan voit löytää etsimäsi valaisimen helposti ja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kun olet löytänyt etsimäsi valaisimen, on vuorossa hintavertailu. Tuotteen kuvaa klikkaamalla saat nimittäin useamman eri verkkokaupan hinnat esiin. Näet myös, jos jokin verkkokauppa myy tuotetta tarjoushinnalla. Ostopäätöksen jälkeen voitkin vain siirtää tuotteen ostoskoriin, täyttää omat tilaustietosi ja jäädä odottelemaan paketin saapumista. Toimitusajan voit tarkistaa helposti verkkokaupan omilta sivuilta.

Siirry alkuun