Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse koko
X
20 cm
26 cm
Valitse tuotemerkki
X
Eva Solo
Fiskars
Hackman
Iittala
Kuchenprofi
OBH Nordica
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Kattilat

18 tuotetta 3 kaupasta

Löydä laadukkaat kattilat kattavasta valikoimasta

Kattila on yksi ruuanlaiton kulmakivistä - on runsaasti ruokia, joiden valistamiseen et tarvitse muuta astiaa. Laadukas kattila on kestävä ostos, joten on hyvä valita sellainen kattila, joka täyttää jokaisen tarpeesi pidemmän aikaa. Mikäli tarvitset useamman erikokoisen kattilan, on tarjolla myös loistavia sarjoja, joissa on esimerkiksi kolme erilaista kattilaa kansineen. Tavallisten kattiloiden lisäksi löydät valikoimista myös erikoiskattiloita, kuten painekattiloita.

Mieti tarkkaan, mitä tarvitset

Kattilat helpottavat ruuanlaittoa kummasti - niissä voit keittää, höyryttää ja hauduttaa monenlaisia ruokia. Yksi tärkeimmistä kriteereistä oikean tuotteen valinnassa on yhteensopivuus lieden kanssa. Jokainen kattilatyyppi ei sovi kaikille liesille, joten tässä kohtaa on hyvä olla tarkkana. Mieti myös, tarvitsetko pinnoitetta vai et - pinnoitetuissa tuotteissa ei ole pohjaan palamisen riskiä, mutta ne myös kuluvat käytössä nopeammin kuin pinnoittamattomat. Lisäksi pinnoitetut kattilat eivät välttämättä sovellu konepesuun tai konepesu saattaa lyhentää niiden käyttöikää. Pinnoittamattomat eivät taas välttämättä sovellu niin hyvin esimerkiksi maitopohjaisten tai muuten herkästi palavien ruokien valmistukseen, ellei kyseessä ole jonkin sortin erikoiskattila, kuten kerroskattila.

  • Valitse lieteesi sopiva kattila
  • Valitse materiaali käyttöominaisuuksien mukaan

Kattilat kätevästi kotiisi

Kattilat on helppo ostaa itselleen verkosta, sillä tuotetiedot kertovat niistä kaiken olennaisen. Kiinnitä erityisesti huomiota tilavuuksiin ja halkaisijaan. Näin varmistut siitä, että saat kokattua ruokaa koko perheelle ja tuote sopii hyvin yhteen hellasi kanssa. Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, on hintavertailun aika. Kiinnitä huomiosi verkkokauppojen erilaisiin käytäntöihin toimitus- ja palautusmaksujen suhteen, sillä niillä voi olla yllättäviä vaikutuksia tuotteen lopulliseen hintaan. Löydettyäsi oikean kaupan ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin klikata tuote ostoskoriisi ja suunnata kassalle, jonka jälkeen voit jäädä odottelemaan pakettia.

Siirry alkuun