Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Arabia
Blomus
Design House Stockholm
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Hay
Holmegaard
Iittala
Italesse
Magisso
Marimekko
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
Rosendahl
Sagaform
Stelton
Asa
Leonardo
Nude
Vienna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Karahvit & kaatimet

225 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Karahvit ja kannut viimeistelevät kattauksen

Karahveja ja kaatimia on lukuisia erilaisia eri käyttötarkoituksiin. Erilaisia kannuja käytetään niin juomien kaatamiseen kuin kastikkeidenkin tarjoiluun. Etsiessään itselleen sopivaa ja tyylikästä kaadinta, on netti varsin asiaa helpottava paikka. Netistä löytyy jos minkälaisia kaatimia ja karahveja lukuisiin eri tarkoituksiin. Mitä kauneinta designia edustavia tuotteita eri materiaalista. Kannu on ikivanha keksintö ja edelleen vertaansa vailla suomalaisissa kodeissakin.

Kannuja löytyy esimerkiksi lasisia, jotka korostavat juoman omaa väriä ja ovat usein tyylikkäästi muotoiltuja. Tällaisia on niin kannumallisia kuin pullon mallisiakin. Yksi ehkä suosituimpia lienee Muurlan O-kaadin, joka on lasista käsinvalmistettua. Jokainen tuote on siis oma yksilönsä. 

Muumi-kannut vieneet suomalaisten sydämen

Karahveja ja kaatimia löytyy kauniista keramiikasta valmistettuja. Erilaiset suomalaisen Arabian valmistamat kannut ja etenkin vanhat ovat hyvin suosittuja. Jotkut hankkivat niitä keräily mielessä. Suomalaiset arvostavat suomalaisia kannuja ja tällainen yksi suosittu on Muumi-kannut. Niitä on erilaisia ja sellainen löytyy todella monesta suomalaisesta kodista. Muumi-kannu on perinteisen kannun mallinen, jossa on myös korva, jonka ansiosta kaataminen on sujuvaa ja vaivatonta.

Kannut vaivattomasti netistä

Mikä sen mukavampaa kuin kaataa mehua tai muuta juomaa kauniisti muotoillusta karahvista ja nauttia siitä niin maullaan kuin silmilläänkin. Kattauksessa upeat designkannut loistavat upeudellaan. Erilaisia kaatimia ja karahveja voi myös käyttää maljakkoina ja koristeinakin. Vain mielikuvitus on rajana erilaisten kannujen ja karahvien käytössä. 

Erilaiset kannut on edullista ja vaivattominta hankkia designkaupoista netistä. Tilaaminen nopeuttaa ja helpottaa ostotapahtumaa ja tuotteen voi halutessaan myös palauttaa, jos se ei vastaa omia tarpeita. Kannuja myy Inessa, Finnish design Shop, Royal Design sekä Scandinavian design center. Näistä designkaupoista löytyy varmasti itselleen sopiva vaihtoehto. 

Siirry alkuun