Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Arabia
Arne Jacobsen
Blomus
Bloomingville
Broste
Denby
Design: Kristina Stark
Design House Stockholm
Design Letters
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Hay
Holmegaard
Höganäs
Iittala
Italesse
Kosta Boda
Kähler
Magisso
Marimekko
Mats Jonasson
Menu
Muurla
Muuto
Nachtmann
Normann Copenhagen
Orrefors
Oyoy
Paradisverkstaden
Pillivuyt
Riedel
RigTig
Rosendahl
Rosenthal
Rosti
Royal Copenhagen
Sagaform
Skagerak
Spiegelau
Spode
Stelton
Superliving
Tom Dixon
Villeroy & Boch
WMF
Wedgwood
Zone
Aladdin
Asa
Ellos
Lumi
Mateus
Mimou
Muumi
Nude
Peugeot
Rice
Sodastream
Vienna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Karahvit & kaatimet

483 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Karahvit ja kannut viimeistelevät kattauksen

Karahveja ja kaatimia on lukuisia erilaisia eri käyttötarkoituksiin. Erilaisia kannuja käytetään niin juomien kaatamiseen kuin kastikkeidenkin tarjoiluun. Etsiessään itselleen sopivaa ja tyylikästä kaadinta, on netti varsin asiaa helpottava paikka. Netistä löytyy jos minkälaisia kaatimia ja karahveja lukuisiin eri tarkoituksiin. Mitä kauneinta designia edustavia tuotteita eri materiaalista. Kannu on ikivanha keksintö ja edelleen vertaansa vailla suomalaisissa kodeissakin.

Kannuja löytyy esimerkiksi lasisia, jotka korostavat juoman omaa väriä ja ovat usein tyylikkäästi muotoiltuja. Tällaisia on niin kannumallisia kuin pullon mallisiakin. Yksi ehkä suosituimpia lienee Muurlan O-kaadin, joka on lasista käsinvalmistettua. Jokainen tuote on siis oma yksilönsä. 

Muumi-kannut vieneet suomalaisten sydämen

Karahveja ja kaatimia löytyy kauniista keramiikasta valmistettuja. Erilaiset suomalaisen Arabian valmistamat kannut ja etenkin vanhat ovat hyvin suosittuja. Jotkut hankkivat niitä keräily mielessä. Suomalaiset arvostavat suomalaisia kannuja ja tällainen yksi suosittu on Muumi-kannut. Niitä on erilaisia ja sellainen löytyy todella monesta suomalaisesta kodista. Muumi-kannu on perinteisen kannun mallinen, jossa on myös korva, jonka ansiosta kaataminen on sujuvaa ja vaivatonta.

Kannut vaivattomasti netistä

Mikä sen mukavampaa kuin kaataa mehua tai muuta juomaa kauniisti muotoillusta karahvista ja nauttia siitä niin maullaan kuin silmilläänkin. Kattauksessa upeat designkannut loistavat upeudellaan. Erilaisia kaatimia ja karahveja voi myös käyttää maljakkoina ja koristeinakin. Vain mielikuvitus on rajana erilaisten kannujen ja karahvien käytössä. 

Erilaiset kannut on edullista ja vaivattominta hankkia designkaupoista netistä. Tilaaminen nopeuttaa ja helpottaa ostotapahtumaa ja tuotteen voi halutessaan myös palauttaa, jos se ei vastaa omia tarpeita. Kannuja myy Inessa, Finnish design Shop, Royal Design sekä Scandinavian design center. Näistä designkaupoista löytyy varmasti itselleen sopiva vaihtoehto. 

Siirry alkuun