Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arne Jacobsen
Bloomingville
Ernst Kirchsteiger
Ferm Living
Gense
Georg Jensen
Hackman
Hardanger
Iittala
Klong
Kähler
Magisso
Mema/Gab
Stelton
TALA
Villeroy & Boch
Norway
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Poista kaikki suodattimet

Kakkulapiot

40 tuotetta 7 kaupasta

Kakkulapioita useaan makuun

Syntymäpäiväkakun tai hääkakun leikkaaminen on niitä elämän yhtiä tähtihetkiä. Ne ikuistetaan lukuisiin valokuviin ja niitä on katsomatta muut ihmiset. Usein näihin tilanteisiin yksi oleellinen väline saattaa jäädä huomiotta. Hyvin tärkeä osa kaunista tunnelmaa ja kuvaa on tuolloin tähtihetkenä kakkulapio. Design kakkulapio erottuu edukseen hetkessä ja on usein hyvä ja kätevä leikata kakkua. 

Kakkulapio on tarjoiluväline, joka on lastamainen usein ruostumattomasta teräksestä valmistettu. Lisäksi siinä on kärkeä kohti kapeneva lasta osa, jotta kakkupalan ottaminen olisi mahdollisiman vaivatonta ja helppoa. Kakkulapion toinen laita on usein sahalaitainen, jotta kakun leikkaaminen sujuu sujuvammin. Kakkulapio on tarkoitettu nimen omaan erilaisten kakkujen ja leivosten leikkaamiseen sekä siirtämiseen lautaselle. Kakkulapiolla leikataan myös suolaisetkin voileipäkakut sekä erilaiset piiraat.

Kakkulapiot netistä

Netistä onkin varsin sujuvaa tilata itselleen haluamansa design kakkulapio, sillä valikoimaa löytyy hurjasti. Ihania tarjoiluvälineitä rakastavalle netti on oikea aarreaitta. Voi valita kauniista hopeoiduista kakkulapioista yksinkertaisiin ja mattapintaisiin. Osa kakkulapioista on selvästi juhlakäyttöön ja osa arkeen. Arkiset ovat selkeämmin muotoiltuja sekä ilman koristuksia olevia. Royal design tarjoaa toinen toistaan tyylikkäimmät kakkulapiot. 

Kakkulapio itsessään on varsin oiva kihla- ja häälahja. Kakkulapiosetti on myös loistava lahja. Kakkulapiosetti pitää yleensä sisällään tyylikkään kakkulapion sekä lisäksi usean kappaleen leivoshaarukoita. Niillä selviää hyvin syntymäpäiväkakun tarjoilusta. Netin tarjonta ei petä, löydä haluamasi ja tilaa se kotiisi netistä designkaupasta.

Siirry alkuun