Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bodum
Bosch
Braun
Champion
Delonghi
Eva Solo
Jura
Kenwood
Krups
Moccamaster
OBH Nordica
PHILIPS
Smeg
Stelton
Brandt
Chemex
Emerio
Melitta
Nespresso
Severin
Wilfa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Kahvinkeittimet

118 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Kahvinkeitin on keittiön sydän

Kahvi on nautintoaine, mutta onneksi nautintoaineiden joukossa varsin haitaton. Jos kahvinkulutus pysyy noin neljässä kupillisessa päivässä, saattaa kahvilla olla jopa terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia! Jotkut tohtivat väittää, että kahvia nautittaisiin ainoastaan kofeiinin piristävän vaikutuksen takia, mutta todelliselle kahvin ystävälle kahvinautinnossa on kyse paljon muustakin. Kahvissa on kyse aamuisin keittiöstä leijailevasta vastakeitetyn kahvin tuoksusta. Kahvissa on kyse heräämisestä, täyteläisen kahvin makuhermoihin iskevistä aromeista ja kupin lämmöstä sormenpäitä vasten. Siinä on kyse iltapäivällä saman pöydän ääreen kerääntyvistä ihmisistä. Kahvissa on kodin ja lämmön tuoksu, ja suomalaisen onkin vaikea kuvitella kotia ilman kahvinkeitintä.

Suodatinkeitin on varma valinta

Perinteisin vaihtehto on tietenkin suodatinkeitin. Suodatinkeittimellä pystyy helposti vaihtelemaan kahvin vahvuutta ja keittämään kahvit myös isommalle joukolle. Se on helppo käyttää ja puhdistaa. Suodattimellisten kahvinkeittimien valikoima taitaakin olla suurin niin kaupoissa kuin netissä. Kahvinkeittimissä panostetaan nykyään teknisten ominaisuuksien lisäksi hyvin paljon myös ulkonäköön - onhan kahvinkeitin tärkeä osa keittiön visuaalista ilmettä. Esimerkiksi OBH Nordican kahvinkeittimistä löytyy erilaisia muotoa ja värejä teknisistä ominaisuuksita tinkimättä. Vaikkapa turkoosi Legacy keitin on pelkistetty ja nostalginen, kun taas Gravity keittimet todellakin näyttävät uhmaavan painovoimaa.

Pressopannu urbaaniin menoon

Etenkin yhden tai kahden hengen kaupunkilaistaloudet suosivat nykyään perinteisen kahvinkeittimen sijaan pressopannua. Pressopannulla kahvista saa vahvaa ja täyteläistä, mutta kahvi ei pääse palamaan ja kitkeröitymään, kuten pitkään suodatinkeittimen levylle jääneelle kahville saattaa käydä. Pressopannulla ei kuitenkaan saa valmistettua kovin suuria määriä kahvia kerralla ja puhdistaminen on vaivalloisempaa kuin suodatinkeittimen. Tästä huolimatta ne ovat varsin kysyttyjä ja suosiota kuvastaakin hyvin niiden hyvä valikoima netissä. Bodum on jopa yhdistänyt pressopannun ja matkamukin Travel Press setissään - takuulla erinomainen hankinta nopeiden aamulähtöjen ihmiselle.

Siirry alkuun