Designkaupat netissä

Kahvimyllyt

5 tuotetta 2 kaupasta

Kahvimyllyllä jauhat pavut itse

Vastajauhetuista pavuista syntyy kaikkein täyteläisin, aromikkain kahvi. Vannoutuneen kahvinautiskelijan kotoa löytyy siis takuulla kahvimylly.

Yksi tärkeimmistä laadukkaan kahvimyllyn ominaisuuksista on mahdollisuus säätää jauhatuskarkeutta. Karkeus on syytä aina valita sen mukaan, millaista kahvia aikoo nauttia, ja jauhaa kerralla aina vain sen verran, kun tarvitsee. Liian karkeaksi jauhetusta kahvista tulee espressokoneessa tai mokkapannulla keitettynä mitättömän laihaa. Pressopannu tai perinteinen pannukahvi sen sijaan vaatii nimenomaan karkeaksi jauhettua kahvia, jotta kahvista tulee pehmeää ja täyteläistä kitkerän sijaan. 

Suuri osa markkinoilla tällä hetkellä olevista kahvimyllyistä on sähkökäyttöisiä myllyjä, joista löytyy sekä jauhatusasteen säätö ja mahdollisesti myös jauhettavan määrän valitsin kupeissa mitattuna. Netissä myllyjä on helppo vertailla ja netistä niitä on tietysti myös helppo tilata.

Vastajauhetun kahvin huumaavat aromit

OBH Nordican kahvimyllystä löytyy yhdeksän eri jauhatusastetta ja kerralla on mahdollista jauhaa 2-12 kupillista. Tämä malli käy siis kaikkien eri kahvilaatujen valmistamiseen. Bodumin Bistro kahvimyllyt ovat kuin keittiön koruja ja myös niissä pystyy karkeutta helposti säätelemään. Krupsin kahvimyllyllä pystyy jauhamaan kerralla pavut jopa 15 kupillista varten. Periaatteessa tämä mylly soveltuu kahvipapujen ohella vaikkapa kuivattujen mausteiden jauhamiseen.

Perinteiset kahvimyllyt

Nostalgiaa kaipaavalle markkinoilta löytyy myös käsikäyttöisiä vanhanaikaisia myllyjä, joiden koneistot ovat kuitenkin uusia ja tehokkaita. Varma valinta käsikäyttöistä kahvimyllyä etsivälle on Peugeot, joka on tunnustettu klassikko niin kahvi- kuin pippurimyllyjen valmistajana. Myös tämän Peugotin myllyn jauhatuskarkeutta pystyy säätelemään, eikä myllyn ulkonäköönkään takuulla kyllästy. Niin kuin ei takuulla kyllästy vastajauhetuista pavuista keitettyyn kahviinkaan.

Siirry alkuun