Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Rosenthal
Sagaform
Tonfisk
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Kahvikannut

4 tuotetta 1 kaupasta

Kauniit kahvikannut upeisiin kattauksiin

Upea kahvikannu vie kattauksesi aivan uudelle tasolle. Voit valita mallin, johon kaadetaan valmista suodatinkahvia, jonka kannu pitää lämpimänä tarjoilun ajan. Valikoimassa on myös runsaasti pannuja, joissa pystyt uuttamaan pannukahvisi suoraan pöydässä. Tällöin on hyvä valita joko pannu, jossa siivilä tulee mukana tai vaihtoehtoisesti ostaa siivilä itse lisäosana. Koska kahvi on hyvä tarjoilla lämpimänä, on suositeltavaa hankkia kannu, joka ei kylmene hetkessä.

Valitse itsesi näköinen kannu

Kahvikannut ovat kahvikattauksen tähtiä, joten tyylillä on merkitystä. Valitse kannu, joka sopii kattaukseen materiaalinsa ja ulkonäkönsä puolesta. Kiinnitä samalla huomiota kannun ominaisuuksiin, sillä kaikki kannut eivät sovi kaikille hellatyypeille. Kannun koko tulee myös miettiä juojien määrän mukaan, sillä herkkänä juomana kahvia ei ole hyvä seisottaa pitkiä aikoja. Kahvikannu pitää juoman lämpimänä ja tätä kykyä voi lisätä hankkimalla kannulle sopiva myssy estämään lämmön karkaamista. Kannuja löytyy metallisina, keraamisina ja lasisina. Metallisista saattaa löytyä kauniita kohokuvioita, kun taas keraamisiin ollaan saatettu maalata kauniita kuvia. Tällaiset pannut toimivat keittiössä hyvin myös sisustuselementteinä silloin, kun ne eivät ole käytössä.

  • Valitse sopivan kokoinen kannu
  • Etsi itsellesi sopivin materiaali

Kahvikannut kätevästi kotiin asti

Kahvikannut on helppo ostaa verkossa, kun muistaa vain muutaman perusasian. Kiinnitä huomiota kannun tilavuuteen ja vertaa sitä kotonasi käytettävien kahvikuppien kokoon, niin saat hyvän arvion siitä, kuinka tilava kannun tulisi olla. Hintoja vertaillessasi kiinnitä ostohinnan lisäksi huomiota kaupan toimitus- ja palautusmaksuihin, sillä ne vaihtelevat verkkokaupoittain. Joissain kaupoissa voit tehdä ostoksia ilman toimituskuluja, mutta se saattaa vaatia, että ostosten summa ylittää ennalta asetetun rajan. Valittuasi sopivan kannun loppu on helppoa, klikkaa se vain ostoskoriisi, viimeistele ostoksesi ja jää odottamaan pakettia!

Siirry alkuun