Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arabia
Eva Solo
Iittala
Kähler
Menu
Rosenthal
Sagaform
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Teekannut

16 tuotetta 3 kaupasta

Oikeanlainen teekannu tekee teen hauduttamisesta nautinnollista ja helppoa. Materiaaleja löytyy jokaiseen makuun, joten sinun on helppo löytää omaan sisustukseesi sopiva pannu. Valurautaisista pannuista saattaa löytyä kohokuvio, kun taas keraamiset on joskus koristeltu erilaisin kuvin. Metallisia ja lasisia kannuja löytyy monessa eri värissä ja muodossa. Materiaalia miettiessä täytyy ottaa huomioon se, millainen pannu sopii sinun hellallesi.

Opas valintaan - millainen pannu sopii minulle?

Kaikki teekannut eivät sovellu kaikille liesille. Yksi ratkaisu ongelmaan on toki myös erillisen vedenkeittimen käyttö, josta kuuma vesi kaadetaan teekannuun haudutusta varten. Mikäli teekannussa on tarkoitus käyttää irtoteetä, on suositeltavaa valita malli, jossa on siivilä. Vaihtoehtoisesti siivilän voi ostaa myös erikseen ja pussiteen kanssa sitä ei tarvitse. Juojien määrä vaikuttaa myös paljon, sillä tee kitkeröityy usein pitkässä haudutuksessa, joten sitä ei kannata hauduttaa liikaa kerralla. Liian pieni vesimäärä suuressa pannussa taas saa aikaan sen, että vesi ehtii jäähtyä liikaa haudutuksen aikana. Jos haluat muistutuksen teevetesi valmistumisesta, voit valita itsellesi viheltävän teepannun.

  • Valitse hellasi kanssa yhteensopiva kannu
  • Valitse irtoteetä varten siivilämalli

Teekannut suoraan kotiisi

Teekannut on helppo ostaa itselleen verkosta. Voit selailla rauhassa erilaisia kannuja haluamassasi hintaluokassa ja tehdä hintavertailun kaikessa rauhassa. Kun lopulta löydät sen itsellesi sopivan pannun, voit huoletta etsiä sille halvimman hinnan. Tässä kohdassa on hyvä tutustua myös kaupan toimitus- ja palautusehtoihin, sillä niissä on eroja eri kauppojen välillä. Kun olet löytänyt oikean kannun ja verkkokaupan, ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin klikata tuote ostoskoriisi, viimeistellä ostoksesi ja nauttia uudesta kannustasi!

Siirry alkuun