Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Andersen
Blomus
Born In Sweden
By Wirth
Decotique
Design House Stockholm
Ferm Living
House Doctor
Lundia
Montana
Muurame
Nordic
Normann Copenhagen
SMD Design
Scherlin
Serax
String
Tolix
VOICE
Vita
Zweed
Ellos
Hugo
Tvilum
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Kaapit

346 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Monipuoliset kaapit netistä

Kaappeihin on helppo kätkeä pöydillä turhanpäiten lojuvat tavarat, jotta ne saa piiloon katseilta. Ne auttavat pitämään kodin sekä työpaikan järjestyksessä. Oman tarpeensa mukaan voi valita joko perinteisemmän seisovan kaapin tai seinään kiinnitettävän. Lasioviset vitriinikaapit puolestaan tuovat sisustukseen tyyliä ja erilaisilla valaistuksilla niillä saa aikaan näyttäviäkin yksityiskohtia. Niihin voi laittaa näytille vaikka kaikki komeat maljakot tai voittamansa palkinnot. Tutustu tuotemerkkeihin Decotique ja A2 ja sekä muihin muut designklassikoihin.

Hyllyjen valitseminen

Kaapit eivät ole vain hyötyhuonekaluja, vaan niiden avulla voi myös tehdä huoneesta oman näköisensä. Erilaiset värit ja materiaalit auttavat siinä tarkoituksessa. Kaappia hankittaessa on erittäin tärkeätä miettiä, minkä kokoisen kaapin haluaa ja miten se mahtuu sille ajateltuun tilaan. Laatikot saa helpommin avattua pienemmässäkin tilassa kuin suuret ja sivullepäin aukeavat ovet. Valkoisella värillä saa huoneeseen luotua tilan tuntua. Tummat huonekalut puolestaan ovat ajattoman tyylikkäitä. Puunväriset huonekalut elävöittävät huonetta. Muita huomioon otettavia seikkoja on muun muassa se, että aikooko kaapissa säilyttää painavia kirjoja ja kansioita, vai kevyitä lasi- tai koriste-esineitä. Painaville kirjoille tarvitaan tukevampi hylly kuin kevyemmille esineille. Sileäpintaiset ja lakatut huonekalut on helpompi pitää puhtaina kuin lakkaamattomat.

  • Selvitä itsellesi hyllyn käyttötarkoitus
  • Valitse sopiva väri

Osta kaapit kätevästi netistä

Kaapit on todella helppo ja nopea tilata netistä. Samalla säästää itseltään kaupoissa kiertelyn vaivan. Nettisivulta näkee kaiken tarvitsemansa lähes yhdellä silmäyksellä. Kaappeja voi selailla halvimmasta tuotteesta kalliimpaan tai toisinpäin. Tuotetiedoista selviää tarkat mitat materiaalin lisäksi. Eri jälleenmyyjillä on erilaisia myyntiehtoja, joten ne kannattaa lukea läpi ennen tilauksen tekemistä. Mikäli haluaa tuotteensa nopeasti, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota nettisivulla ilmoitettuun toimitusaikaan. Tuotteet on helppo klikkailla ostoskoriin ja maksaminenkin käy nopeasti, sillä käytössä on tutut ja turvalliset maksutavat.

Siirry alkuun