Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Bloomingville
Design House Stockholm
Ferm Living
Gubi
Hay
Lundia
Maze
Nordic
Normann Copenhagen
Ponpon
Ellos
Finca
Montana
Star
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Kaapit

343 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Monipuoliset kaapit netistä

Kaappeihin on helppo kätkeä pöydillä turhanpäiten lojuvat tavarat, jotta ne saa piiloon katseilta. Ne auttavat pitämään kodin sekä työpaikan järjestyksessä. Oman tarpeensa mukaan voi valita joko perinteisemmän seisovan kaapin tai seinään kiinnitettävän. Lasioviset vitriinikaapit puolestaan tuovat sisustukseen tyyliä ja erilaisilla valaistuksilla niillä saa aikaan näyttäviäkin yksityiskohtia. Niihin voi laittaa näytille vaikka kaikki komeat maljakot tai voittamansa palkinnot. Tutustu tuotemerkkeihin Decotique ja A2 ja sekä muihin muut designklassikoihin.

Hyllyjen valitseminen

Kaapit eivät ole vain hyötyhuonekaluja, vaan niiden avulla voi myös tehdä huoneesta oman näköisensä. Erilaiset värit ja materiaalit auttavat siinä tarkoituksessa. Kaappia hankittaessa on erittäin tärkeätä miettiä, minkä kokoisen kaapin haluaa ja miten se mahtuu sille ajateltuun tilaan. Laatikot saa helpommin avattua pienemmässäkin tilassa kuin suuret ja sivullepäin aukeavat ovet. Valkoisella värillä saa huoneeseen luotua tilan tuntua. Tummat huonekalut puolestaan ovat ajattoman tyylikkäitä. Puunväriset huonekalut elävöittävät huonetta. Muita huomioon otettavia seikkoja on muun muassa se, että aikooko kaapissa säilyttää painavia kirjoja ja kansioita, vai kevyitä lasi- tai koriste-esineitä. Painaville kirjoille tarvitaan tukevampi hylly kuin kevyemmille esineille. Sileäpintaiset ja lakatut huonekalut on helpompi pitää puhtaina kuin lakkaamattomat.

  • Selvitä itsellesi hyllyn käyttötarkoitus
  • Valitse sopiva väri

Osta kaapit kätevästi netistä

Kaapit on todella helppo ja nopea tilata netistä. Samalla säästää itseltään kaupoissa kiertelyn vaivan. Nettisivulta näkee kaiken tarvitsemansa lähes yhdellä silmäyksellä. Kaappeja voi selailla halvimmasta tuotteesta kalliimpaan tai toisinpäin. Tuotetiedoista selviää tarkat mitat materiaalin lisäksi. Eri jälleenmyyjillä on erilaisia myyntiehtoja, joten ne kannattaa lukea läpi ennen tilauksen tekemistä. Mikäli haluaa tuotteensa nopeasti, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota nettisivulla ilmoitettuun toimitusaikaan. Tuotteet on helppo klikkailla ostoskoriin ja maksaminenkin käy nopeasti, sillä käytössä on tutut ja turvalliset maksutavat.

Siirry alkuun