Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Iittala
Magisso
Wusthof
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Juustohöylät

6 tuotetta 3 kaupasta

Juustohöylät jokaiseen ruokapöytään

Juustohöylä tai -leikkuri on yksi juustonrakastajan perustyökaluista. Juustoveitsi toimii hyvin paloitellessa, mutta siivuja varten juustohöylä on paras vaihtoehto. Tarjolla on runsaasti erilaisia höyliä, joista osa tarjoaa myös erityisen ohuita siivuja niitä kaipaaville. Lisäksi tarjolla on myös perinteisiä juustoleikkureita. Leikkurin ja höylän suurin ero on siinä, että höylällä saat tasapaksuja siivuja, kun taas leikkurilla pystyt itse paremmin säätelemään siivujen paksuutta tilanteen mukaan.

Kuinka valita itselle sopiva höylä?

Juustohöylät ovat suurelta osin samankaltaisia, mutta niissä on pieniä eroja. Haluatko pitkäteräisen höylän, jonka päällä voit siirtää siivun leivän päälle? Jos et, voit vaihtoehtoisesti valita lyhyemmän mallin, jonka päässä on yleensä piikit juuston liikuttamista varten. Kahvan materiaali kannattaa valita oman mieltymyksen mukaan, mutta on hyvä pitää mielessä, että kiillotettu metalli voi joissain tilanteissa luistaa enemmän kuin esimerkiksi puu. Mieti myös tarkkaan, millaisia juustoja varten olet höylää ostamassa - pehmeämmät juustot vaativat omanlaisensa höylän ja valikoimista löytyy myös kaikenlaisille kovuuksille sopivia höyliä. Erilaiset höylät tuottavat myös hieman eri paksuisia siivuja, mikä on hyvä ottaa huomioon valintaa tehdessä.

  • Etsi hyvällä kahvalla varustettu höylä
  • Valitse höylä käyttämiesi juustojen mukaan

Juustohöylät kätevästi netistä suoraan kotiisi

Juustohöylät on helppo ostaa kotiin verkkokaupasta, sillä siellä niiden valikoima on suurimmillaan. Pääset vertailemaan runsaasti erilaisia tuotteita, jotta löydät juuri itsellesi sopivan höylän tai leikkurin. Kun olet löytänyt sopivan tuotteen, kannattaa tehdä huolellinen vertailu sitä myyvien verkkokauppojen välillä. Kiinnitä erityisesti huomiota toimitus- ja palautusehtoihin ja niiden kustannuksiin, sillä ne vaikuttavat myös höylän lopulliseen hintaan. Kun olet saanut valittua sopivan kaupan, klikkaa tuote ostoskoriisi, anna tietosi ja jää rauhassa odottelemaan saapuvaa pakettia.

Siirry alkuun