Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Suosituimmat juomalasit
X
Aino Aalto
Kartio
Muumit
Ovid
Ripple
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Bloomingville
Bodum
Broste
Cristel
Design Letters
Ernst Kirchsteiger
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Hay
Holmegaard
House Doctor
Iittala
Italesse
Kosta Boda
Kähler
Marimekko
Menu
Muurla
Muuto
Nachtmann
Normann Copenhagen
Orrefors
Rosendahl
Rosenthal
Royal Doulton
Sagaform
Spiegelau
Stelton
Villeroy & Boch
Zwilling
Make
Me
Vacuvin
Versace
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Juomalasit

276 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Juomalaseissa korostuu kauneus ja käytännöllisyys

Juomalasit ovat olennainen osa keittiön astiastoa ja ehkä käytetyimpiä sellaisia. Erilaiset juomalasit ovat nyt muotia, sillä tällä hetkellä myydään niin monenlaisia ja toinen toistaan kauniimpia ja modernimpia design laseja. Netti pursuaa juomalaseja shoppailevalle mahdollisuuksia lukuisiin eri valintoihin. Tahtooko ostaja ohutta, herkkää ja linjakasta juomalasia vai onko toiveena vankka ja selkeä juomalasi? 

Juomalaseja on valmistettu pitkään, jo muinaiset egyptiläiset tekivät lasista erilaisia pulloja ja koruja. Myöhemmin puristelasin tekeminen ja lasipuhallus rantautuivat suomeenkin.  Suosituimpia lasisarjoja lienee Iittalan valmistamat Kartio juomalasit, jotka ovat yksinkertaista designia ja helppo pinota päällekäin. Selkeästi muotoiltuja ja sopii hyvin yksinkertaisia linjoja rakastavalle. Iittalalta löytyy myös romanttisempaa designia kuten Kastehelmi sarjan juomalasi. Näitä voi ostaa netistä esimerkiksi Scandinavian design centeriltä. Nämä ovat perinteisiä juomalaseja.

Kahvilaseista voi nauttia kuumaa juomaa

Tämän hetken nouseva trendi on lämpimien juomien lasit kuten kahvilasit. Tällaisista laseista voi juoda siis vaikka kuumaa kahvia tai teetä. Lasi kestää tuolloin jopa yli 100 asteen lämpöisiä juomia. Tällaisia laseja valmistaa esimerkiksi Eva Solo ja Rosendahl Copenhagen. Toiset tykkäävät nauttia aamukahvinsa kauniisti lasista, toiset taas mukeista.

Juomalasien valikoima on niin runsas, että varmasti jokainen löytää sen oman lasisarjan, jota kerätä. Usein lasit valitaankin muun astiasarjan mukaan. Suomalaiset pitävät siitä, että lasit saa pinottua ja ne ovat kauniin designin lisäksi käytännöllisiä. Kaappiin mahtuu pieneenkin tilaan runsaasti laseja pinottuna. 

Siirry alkuun