Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Suosituimmat juomalasit
X
Aino Aalto
Kartio
Muumit
Ripple
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Design Letters
Ferm Living
Georg Jensen
Hay
Holmegaard
Iittala
Italesse
Marimekko
Menu
Muuto
Normann Copenhagen
Rosendahl
Stelton
Vacuvin
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Juomalasit

136 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Juomalaseissa korostuu kauneus ja käytännöllisyys

Juomalasit ovat olennainen osa keittiön astiastoa ja ehkä käytetyimpiä sellaisia. Erilaiset juomalasit ovat nyt muotia, sillä tällä hetkellä myydään niin monenlaisia ja toinen toistaan kauniimpia ja modernimpia design laseja. Netti pursuaa juomalaseja shoppailevalle mahdollisuuksia lukuisiin eri valintoihin. Tahtooko ostaja ohutta, herkkää ja linjakasta juomalasia vai onko toiveena vankka ja selkeä juomalasi? 

Juomalaseja on valmistettu pitkään, jo muinaiset egyptiläiset tekivät lasista erilaisia pulloja ja koruja. Myöhemmin puristelasin tekeminen ja lasipuhallus rantautuivat suomeenkin.  Suosituimpia lasisarjoja lienee Iittalan valmistamat Kartio juomalasit, jotka ovat yksinkertaista designia ja helppo pinota päällekäin. Selkeästi muotoiltuja ja sopii hyvin yksinkertaisia linjoja rakastavalle. Iittalalta löytyy myös romanttisempaa designia kuten Kastehelmi sarjan juomalasi. Näitä voi ostaa netistä esimerkiksi Scandinavian design centeriltä. Nämä ovat perinteisiä juomalaseja.

Kahvilaseista voi nauttia kuumaa juomaa

Tämän hetken nouseva trendi on lämpimien juomien lasit kuten kahvilasit. Tällaisista laseista voi juoda siis vaikka kuumaa kahvia tai teetä. Lasi kestää tuolloin jopa yli 100 asteen lämpöisiä juomia. Tällaisia laseja valmistaa esimerkiksi Eva Solo ja Rosendahl Copenhagen. Toiset tykkäävät nauttia aamukahvinsa kauniisti lasista, toiset taas mukeista.

Juomalasien valikoima on niin runsas, että varmasti jokainen löytää sen oman lasisarjan, jota kerätä. Usein lasit valitaankin muun astiasarjan mukaan. Suomalaiset pitävät siitä, että lasit saa pinottua ja ne ovat kauniin designin lisäksi käytännöllisiä. Kaappiin mahtuu pieneenkin tilaan runsaasti laseja pinottuna. 

Siirry alkuun