Artek 75 Years juliste
80,00€
2nd Cycle Stool 60 juliste 50 x 70 cm, Artek
16,00€
2nd Cycle Pirkka juliste 50 x 70 cm, Artek
16,00€
Mehiläispesä juliste, Artek
26,00€
Ikoni Paimio -juliste 50 x 70 cm, Artek
26,00€
Ögon Cacao -juliste värillinen, Olle Eksell
48,00€
Valitse kategoria
Julisteen koko
X
30 x 30
30 x 40
40 x 30
40 x 40
40 x 50
50 x 40
50 x 50
50 x 70
70 x 50
70 x 100
A2
A3
A4
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Bloomingville
Broste
By Lassen
Cross
Design House Stockholm
Design Letters
Globen
Gustavsberg
House Doctor
KAJAKAJA
Kaj Bojesen
LOVISA BURFITT
Lisa Bengtsson
Majvillan
Maze
Mini Empire
Nordic
Olle Eksell
Orskov
Riedel
Vitra
WALLSTUFF
Wedgwood
Arena
Attitude
Camiapia
Ellos
Hagedornhagen
Jollygoodfellow
Me
Mimou
Only
Playtype
Rio
Selected
Tgioc
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Julisteet

1052 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Juliste tuo taiteen kotiin

Julisteista on viime vuosina tullut tärkeä osa sisustusta. Julisteiden salaisuus piilee siinä, että niillä saadaan nopeasti ja edullisesti persoonallista ja taiteellista ilmettä sisustukseen. Julisteet ovatkin pitkälle korvanneet perinteiset taulut sisustuksessa. Julisteissa kannattaa kuitenkin pohtia panostamista designiin, sillä massajulisteet tai canvas-taulut eivät ole sisustuksessa välttämättä kovin näyttäviä tai persoonallisia. Esimerkiksi tutustumalla Finnish Design Shopin valikoimiin netissä löytää nopeasti upeita ja ajattomia design-julisteita, jotka tuovat laadukasta ilmettä kotiin kuin kotiin.

Kehykset antavat arvoa julisteellesi

Kätevä keino on hankkia yhdet tyylikkäät kehykset, joihin voi vaihtaa julistetta muun sisustuksen tai vuodenaikojen mukaan. Juliste voi olla myös mitä kätevin lahjaidea esimerkiksi uuteen kotiin.

Design julisteet netistä

Netistä löytyy hieno valikoima upeita julisteita, joista kannattaa tutustua etenkin tunnettujen suunnittelijoiden töihin. Wrong Geometry on näyttävä juliste, jonka on suunnitellut tanskalaiset graafiset suunnittelijat Wrong Studio-toimistossa. Nyt, kun luontoaiheet ovat kovassa huudossa sisustuksessa, erinomainen vaihtoehto voi olla Nature 1:1 Pine Cone -kuvituksella varusteltu Form Us With Love -designstudion kaunis juliste. Samalla tuet World Wildlife Foundation-järjestöä. Luontoihmiselle sopivat erinomaisesti myös Teemu Järven kauniit eläinaiheiset julisteet Forest Greeting-sarjasta, kuten Kauris-juliste.

Upea yksityiskohta tyylikkäässä kodissa on tietysti Artekin designklassikko seinällä. Jos sinulla ei ole varaa oikeaan Mehiläispesään, niin osta juliste siitä - tuosta ympäri maailman tunnetusta, upeasta A331-valaisimesta, jonka Alvar Aalto suunnitteli jo vuonna 1953.

Siirry alkuun