Paperileike Romantiikka Setti, 3-Pakkaus, Hopea, Rosendahl
8,00€
Karen Blixen Joulupallo Romantiikka, 2 kpl, Rosendahl
69,00€
Birds by Toikka joulukoriste, 3 kpl, Iittala
19,90€
Patina Öljylamppu Iso, Tummanharmaa/Kirkas Lasi, Klong
293,00€
Tori Pääsiäismuna Setti 12-Pakkaus, Broste
39,00€
Tonttulakki Pienelle Apinalle Ø4,7 cm
20,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aarikka
Alessi
Baccarat
Bloomingville
Bodum
Broste
Bsweden
Day Home
Design: Kristina Stark
Design House Stockholm
Design Letters
Eightmood
Ferm Living
Georg Jensen
Goebel
Holmegaard
Hoptimist
House Doctor
Iittala
Kaj Bojesen
Klaus Haapaniemi
Klong
Koziol
Kähler
Marimekko
MarkSlöjd
Nordic
Oyoy
Rosendahl
Royal Copenhagen
SMD Design
Sagaform
Skagerak
Skultuna
Smak Design
Star Trading
Stelton
Watt & Veke
Ellos
Sirius
Skandinavisk
Star
Villa
Weiste
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Juhlat

435 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Joulu ja pääsiäinen ovat vuoden suurimmat juhlat

Juhlat kokoavat perheet yhteen ja tarjoavat usein myös kauan kaivattua lomaa. Juhlat erottuvat arjesta usein ruokien, herkkujen, koristeiden ja kattauksen kautta. Juhlavalmistelut ja pieni kiire kuuluvat yleensä asiaan ennen kuin juhlat pääsevät todella käyntiin. Hyvin valmisteltu on jo puoliksi tehty, joten juhlien suunnittelu kannattaakin aloittaa jo hyvissä ajoin. Jouluun ja pääsiäiseen liittyviä juhlatarvikkeita on saatavilla netistä useasta eri verkkokaupasta. Koristeiden tilaaminen netistä on vaivatonta, mukavaa ja helppoa.

Joulu on juhlista suurin

Joulun odotus ja jännityksen huipentuminen aattoon ovat yleensä vuoden kohokohtia. Joulun odotus alkaa vähitellen joulukoristeiden esiin kaivamisella ja kodin koristamisella. Juhlatarvikkeet on mukava hankkia jo etukäteen, jotta voi keskittyä joululoman alettua esimerkiksi joululeivonnaisten leipomiseen ja kodin koristeluun. Laadukkaat joulukoristeet kestävät hyvin vuodesta toiseen. Juhladesign onkin usein ajatonta ja kaunista, tosin voi olla mukava ostaa joka vuosi aina jotain uuttakin jouluksi. Ornamentti on suosittu joulukoriste, joka valmistetaan usein paperista tai muusta kevyestä materiaalista ja on muodoltaan symmetrinen. Ornamenttia käytetään usein myös synonyyminä koristeelle. Joulun koristeista suuressa suosiossa ovat myös erilaiset paperitähdet. Joulutähden sisälle saa yleensä laitettua valon, mikä tekee paperitähdestä todella tunnelmallisen joulukoristeen.

Pääsiäinen on kevään juhla

Pääsiäinen on yksi kevään juhlista, jolla on vankka asema vuodesta toiseen. Pääsiäisessä yhdistyvät niin kristilliset kuin pakanallisetkin perinteet sujuvasti yhteen. Pääsiäismuna kuvastaa kristuksen ylösnousemusta, mutta myös uutta elämää ja kevättä. Pääsiäismunia löytyy netistä todella koristeellisia ja hienoja. Pääsiäismunia voi yhdistää myös juhlakattaukseen ja ne tuovatkin pöytään mukavasti väriä. Pääsiäinen on värikäs juhla, joka enteilee kevättä. Lumen sulaminen ja rairuohon vehreys aloittavat mukavasti kesän odotuksen.

Siirry alkuun