Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Almedahls
Bloomingville
Broste
Bsweden
Design: Kristina Stark
Design House Stockholm
Design Letters
Ferm Living
Georg Jensen
Holmegaard
House Doctor
Kaj Bojesen
Klong
Kähler
MarkSlöjd
Monikas Väv & Konst
PR Home
Rosendahl
Royal Copenhagen
Sagaform
Skagerak
Skultuna
Smak Design
Star Trading
Stelton
Watt & Veke
Ellos
Finvalo
Frozen
Konstsmide
Sand
Star
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Juhlat

594 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Joulu ja pääsiäinen ovat vuoden suurimmat juhlat

Juhlat kokoavat perheet yhteen ja tarjoavat usein myös kauan kaivattua lomaa. Juhlat erottuvat arjesta usein ruokien, herkkujen, koristeiden ja kattauksen kautta. Juhlavalmistelut ja pieni kiire kuuluvat yleensä asiaan ennen kuin juhlat pääsevät todella käyntiin. Hyvin valmisteltu on jo puoliksi tehty, joten juhlien suunnittelu kannattaakin aloittaa jo hyvissä ajoin. Jouluun ja pääsiäiseen liittyviä juhlatarvikkeita on saatavilla netistä useasta eri verkkokaupasta. Koristeiden tilaaminen netistä on vaivatonta, mukavaa ja helppoa.

Joulu on juhlista suurin

Joulun odotus ja jännityksen huipentuminen aattoon ovat yleensä vuoden kohokohtia. Joulun odotus alkaa vähitellen joulukoristeiden esiin kaivamisella ja kodin koristamisella. Juhlatarvikkeet on mukava hankkia jo etukäteen, jotta voi keskittyä joululoman alettua esimerkiksi joululeivonnaisten leipomiseen ja kodin koristeluun. Laadukkaat joulukoristeet kestävät hyvin vuodesta toiseen. Juhladesign onkin usein ajatonta ja kaunista, tosin voi olla mukava ostaa joka vuosi aina jotain uuttakin jouluksi. Ornamentti on suosittu joulukoriste, joka valmistetaan usein paperista tai muusta kevyestä materiaalista ja on muodoltaan symmetrinen. Ornamenttia käytetään usein myös synonyyminä koristeelle. Joulun koristeista suuressa suosiossa ovat myös erilaiset paperitähdet. Joulutähden sisälle saa yleensä laitettua valon, mikä tekee paperitähdestä todella tunnelmallisen joulukoristeen.

Pääsiäinen on kevään juhla

Pääsiäinen on yksi kevään juhlista, jolla on vankka asema vuodesta toiseen. Pääsiäisessä yhdistyvät niin kristilliset kuin pakanallisetkin perinteet sujuvasti yhteen. Pääsiäismuna kuvastaa kristuksen ylösnousemusta, mutta myös uutta elämää ja kevättä. Pääsiäismunia löytyy netistä todella koristeellisia ja hienoja. Pääsiäismunia voi yhdistää myös juhlakattaukseen ja ne tuovatkin pöytään mukavasti väriä. Pääsiäinen on värikäs juhla, joka enteilee kevättä. Lumen sulaminen ja rairuohon vehreys aloittavat mukavasti kesän odotuksen.

Siirry alkuun