Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aarikka
Airam
Alessi
Almedahls
Atelje Lyktan
Baccarat
Bloomingville
Boel & Jan
Broste
Bsweden
By Wirth
Casa Stockmann
Craft
Day Home
Design: Kristina Stark
Design House Stockholm
Design Letters
Eightmood
Ekelund Linneväveri
Ferm Living
Flos
Georg Jensen
Goebel
Holmegaard
Hoptimist
House Doctor
Iittala
Irislights
Kaj Bojesen
Klong
Koziol
Kähler
Lexington
Lilla Bruket
Marimekko
MarkSlöjd
Mats Jonasson
Menu
Monikas Väv & Konst
Nordic
Nordstjerne
Orrefors
Oyoy
PR Home
Pentik
Portmeirion
Rosendahl
Royal Copenhagen
SMD Design
Sagaform
Skagerak
Skultuna
Smak Design
Star Trading
Stelton
Villa Stockmann
Villeroy & Boch
Watt & Veke
Duni
Ellos
Finvalo
Frozen
Gp
Konstsmide
Mifuko
Noortrade
Olivia
Rice
Sand
Sirius
Star
Trio
Triumph
Vallila
Weiste
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Homeroom
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Juhlat

2667 tuotetta 11 kaupasta
< Edellinen

Joulu ja pääsiäinen ovat vuoden suurimmat juhlat

Juhlat kokoavat perheet yhteen ja tarjoavat usein myös kauan kaivattua lomaa. Juhlat erottuvat arjesta usein ruokien, herkkujen, koristeiden ja kattauksen kautta. Juhlavalmistelut ja pieni kiire kuuluvat yleensä asiaan ennen kuin juhlat pääsevät todella käyntiin. Hyvin valmisteltu on jo puoliksi tehty, joten juhlien suunnittelu kannattaakin aloittaa jo hyvissä ajoin. Jouluun ja pääsiäiseen liittyviä juhlatarvikkeita on saatavilla netistä useasta eri verkkokaupasta. Koristeiden tilaaminen netistä on vaivatonta, mukavaa ja helppoa.

Joulu on juhlista suurin

Joulun odotus ja jännityksen huipentuminen aattoon ovat yleensä vuoden kohokohtia. Joulun odotus alkaa vähitellen joulukoristeiden esiin kaivamisella ja kodin koristamisella. Juhlatarvikkeet on mukava hankkia jo etukäteen, jotta voi keskittyä joululoman alettua esimerkiksi joululeivonnaisten leipomiseen ja kodin koristeluun. Laadukkaat joulukoristeet kestävät hyvin vuodesta toiseen. Juhladesign onkin usein ajatonta ja kaunista, tosin voi olla mukava ostaa joka vuosi aina jotain uuttakin jouluksi. Ornamentti on suosittu joulukoriste, joka valmistetaan usein paperista tai muusta kevyestä materiaalista ja on muodoltaan symmetrinen. Ornamenttia käytetään usein myös synonyyminä koristeelle. Joulun koristeista suuressa suosiossa ovat myös erilaiset paperitähdet. Joulutähden sisälle saa yleensä laitettua valon, mikä tekee paperitähdestä todella tunnelmallisen joulukoristeen.

Pääsiäinen on kevään juhla

Pääsiäinen on yksi kevään juhlista, jolla on vankka asema vuodesta toiseen. Pääsiäisessä yhdistyvät niin kristilliset kuin pakanallisetkin perinteet sujuvasti yhteen. Pääsiäismuna kuvastaa kristuksen ylösnousemusta, mutta myös uutta elämää ja kevättä. Pääsiäismunia löytyy netistä todella koristeellisia ja hienoja. Pääsiäismunia voi yhdistää myös juhlakattaukseen ja ne tuovatkin pöytään mukavasti väriä. Pääsiäinen on värikäs juhla, joka enteilee kevättä. Lumen sulaminen ja rairuohon vehreys aloittavat mukavasti kesän odotuksen.

Siirry alkuun