Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
MarkSlöjd
PR Home
Star Trading
Ellos
Star
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Jouluvalot

123 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Jouluvalot tuovat joulun tuntua

Joulun lähetessä alkaa kotien pihalla näkyä erilaisia tunnelmavaloja ja jouluvaloja. Pikku hiljaa myös ikkunoille alkaa ilmestyä erilaisia kynttelikköjä ja tähtiä. Marraskuun alkupuolelta se usein alkaa ja jatkuu joillakin jopa koko talven. Yksi joulun suosituimpia valmisteluun liittyviä asioita onkin erilaisten jouluvalojen asettelu niin kotipihalle kuin sisällekin. 

Toisaalta, mikä sen kauniimpi näky kuin luminen maisena, jossa ikkunasta loistavat perinteiset kyntteliköt tai vaikka laukkaava poro, jossa on kauniit valaistukset. Pimeys tekee ihmisen helposti väsyneemmäksi, ehkä se myös ajaa monet heti alkutalvesta jouluvalo ostoksille. Nykyisin onkin saatavilla lukuisia erilaisia jouluvaloja ja valaistuksia. Etenkin joulukauden ollessa päällä myös designkaupat pursuavat toinen toistaan upeampaa design jouluvaloa. 

Klassisen tähden tilalle moderni tähti

Löytyy erilaisia ledvalojanauhoja, tähtiä, perinteisiä tunnelmavalosarjoja, erilaisia valopuita sekä kynttelikköjä. Ehkä yksi suosituimmista perinteisen kynttelikön lisäksi on perinteinen tähti, jossa on valo. Jos kuitenkaan perinteinen joulutähti ei ole se oman tyylisin ja mielekkäin, on siitäkin kehitetty nykyaikainen modernimpi versio ja useitakin. Yksi sellainen lienee Spican joulutähti, joka on valmistettu maalatusta alumiinista ja on hyvin modernisti ja yksinkertaisesti muotoiltu. Designtähden onkin suunnitellut Stina Sandwell. 

Jouluvalot kätevästi netistä

Netistä voi vaivattomasti ja nopeasti tehdä löydöt jouluisen kodin tunnelman luomiseen ja nauttia ja testailla tuotteita rauhassa kotona. Säästä vaivaa ja rahaa ja tilaa netistä design joulukoristeesi. Niitä myydään esimerkiksi Scandinaviandesigncenter.fi:ssä. Halusitpa perinteisen mukaisen joulun tai hieman erilaisen design ja modernin linjan joulun, lyödät siihen sopivat jouluvalot kattavimmin netistä,

Siirry alkuun