Birds by Toikka joulukoriste, 3 kpl, Iittala
10,00€ 19,90€
Suomi-tonttu-koriste, Aarikka
18,50€
Merry Christmas Joulukuusi, Mats Jonasson
85,99€
Pilkki Pakkanen -tonttukoriste, Aarikka
12,50€
Kutojatonttu-koriste, Aarikka
18,50€
Tonttulakki Pienelle Apinalle Ø4,7 cm
21,01€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aarikka
Alessi
Bloomingville
Design: Kristina Stark
Design House Stockholm
Eightmood
Ferm Living
Georg Jensen
Hoptimist
House Doctor
Iittala
Kaj Bojesen
Klaus Haapaniemi
Kähler
MarkSlöjd
Mats Jonasson
Monikas Väv & Konst
Oyoy
Pentik
Royal Copenhagen
Skagerak
Star Trading
Stelton
Watt & Veke
Ellos
Sirius
Skandinavisk
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Joulukoristeet

287 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Joulukoristeet kruunaavat jouluntunnelman

Suomalaiset rakastavat jouluhössötyksiä. Eivät tosin ihan kaikki, mutta todella moni. Jouluhössötyksiin kuuluu myös erilaisten joulukoristeiden hankkiminen ja esille laittaminen. Joulukoristeita laitetaan usein esille niin vuosia säilyneitä perinteisiä kuin hankitaan uusiakin. Useat tykkäävät laittaa esille tyyliinsä sopivan joulun. Joillakin se on tosi perinteinen, vanhoine koristeineen, punaisine ja vihreine värisävyineen.

Toisille taas punainen ei ole se joulun ainoa oikea väri. Joillekin joulu voi olla kultainen, hopeinen tai vaikkapa mustavalkoinen. Joillekin se on vain muutama upea design kynttelikkö ja tähtivalo, toisille se on taas punaisia tonttukoristeita ja joulupukkeja sekä perinteisiä kynttelikköjä. 

Joulukoristeita jokaisen jouluun

Jokaisen joulu omannäköinen ja juuri se tuo joulun tunnelman ihmiset lisäksi. Joulu on etenkin perhejuhla ja sitä luodaan myös siivoamalla koti. Joulukoristeita on todella erilaisia. Perinteisiä ovat erilaiset kynttilänjalat ja kyntteliköt ja lyhdyt. Myös erilaiset tähdet niin valona kuin ilmankin. 

Joulukuusen koristeet helposti netistä

Joulukuusi on perinteinen osa joulua. Joulukuusi voi olla joko oikea metsästä haettu tai ostettu kuusi tai tekokuusi. Olipa kuusi mikä tahansa, se perinteisesti koristellaan haluamillaan koristeilla. Joillakin onkin tapana koristella kuusi samoilla koristeilla vuosi toisensa jälkeen ja ostaa pari koristetta joka joulu lisää. Netissä on mitä upeampia ja tunnelmallisempia joulukuusenkoristeita aina palloista, poroihin, enkeleihin ja tonttuihin. Joulukuuseen on myös perinteisesti ripustettu valot sekä latvatähti. Joulukuusen jalkakin voi olla tyylikäs, esimerkikiksi Ferm living myy upeasti muotoiltua kuusenjalkaa. 

Sekä Muuto että Iittala valmistavat perinteisiä suomalaisia koristeita ja myös modernimpaa designia olevia. Suomalaista designia suosiessa on helppo löytää netistä ne itselle sopivat vaihtoehdot. Netti onkin varsinainen lahjatavara ja koristekauppa itsessään. Ajoissa kun tilaa, saa joulukoristeet ilahduttamaan omaa joulua. 

Siirry alkuun