Tonttulakki Pienelle Apinalle Ø4,7 cm
20,00€
Paperileike Romantiikka Setti, 3-Pakkaus, Hopea, Rosendahl
16,00€
Toy&s Delight -koriste soittorasialla
119,00€ 149,00€
Suomi 100 -joulupallo 85 mm 2 kpl, Weiste
6,90€
Grey joulukalenteri, Ferm Living
44,00€
Carolina Joulukoriste Malli 3, Kulta/Hopea
6,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aarikka
Alessi
Baccarat
Bloomingville
Broste
Day Home
Design: Kristina Stark
Design House Stockholm
Ferm Living
Georg Jensen
Hoptimist
House Doctor
Iittala
Joseph Joseph
Klaus Haapaniemi
Klippan Yllefabrik
Koziol
Kähler
Marimekko
Mats Jonasson
Orrefors
Oyoy
Pentik
Rosendahl
Rosenthal
Royal Copenhagen
Royal Doulton
SMD Design
Sagaform
Skultuna
Smak Design
Star Trading
Stelton
Villeroy & Boch
Waterford
Watt & Veke
Wedgwood
Eightmood
Ellos
Lumikki
Mifuko
Sirius
Star
Villa
Weiste
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Iittala
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Joulukoristeet

936 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Joulukoristeet kruunaavat jouluntunnelman

Suomalaiset rakastavat jouluhössötyksiä. Eivät tosin ihan kaikki, mutta todella moni. Jouluhössötyksiin kuuluu myös erilaisten joulukoristeiden hankkiminen ja esille laittaminen. Joulukoristeita laitetaan usein esille niin vuosia säilyneitä perinteisiä kuin hankitaan uusiakin. Useat tykkäävät laittaa esille tyyliinsä sopivan joulun. Joillakin se on tosi perinteinen, vanhoine koristeineen, punaisine ja vihreine värisävyineen.

Toisille taas punainen ei ole se joulun ainoa oikea väri. Joillekin joulu voi olla kultainen, hopeinen tai vaikkapa mustavalkoinen. Joillekin se on vain muutama upea design kynttelikkö ja tähtivalo, toisille se on taas punaisia tonttukoristeita ja joulupukkeja sekä perinteisiä kynttelikköjä. 

Joulukoristeita jokaisen jouluun

Jokaisen joulu omannäköinen ja juuri se tuo joulun tunnelman ihmiset lisäksi. Joulu on etenkin perhejuhla ja sitä luodaan myös siivoamalla koti. Joulukoristeita on todella erilaisia. Perinteisiä ovat erilaiset kynttilänjalat ja kyntteliköt ja lyhdyt. Myös erilaiset tähdet niin valona kuin ilmankin. 

Joulukuusen koristeet helposti netistä

Joulukuusi on perinteinen osa joulua. Joulukuusi voi olla joko oikea metsästä haettu tai ostettu kuusi tai tekokuusi. Olipa kuusi mikä tahansa, se perinteisesti koristellaan haluamillaan koristeilla. Joillakin onkin tapana koristella kuusi samoilla koristeilla vuosi toisensa jälkeen ja ostaa pari koristetta joka joulu lisää. Netissä on mitä upeampia ja tunnelmallisempia joulukuusenkoristeita aina palloista, poroihin, enkeleihin ja tonttuihin. Joulukuuseen on myös perinteisesti ripustettu valot sekä latvatähti. Joulukuusen jalkakin voi olla tyylikäs, esimerkikiksi Ferm living myy upeasti muotoiltua kuusenjalkaa. 

Sekä Muuto että Iittala valmistavat perinteisiä suomalaisia koristeita ja myös modernimpaa designia olevia. Suomalaista designia suosiessa on helppo löytää netistä ne itselle sopivat vaihtoehdot. Netti onkin varsinainen lahjatavara ja koristekauppa itsessään. Ajoissa kun tilaa, saa joulukoristeet ilahduttamaan omaa joulua. 

Siirry alkuun