Tonttulakki Pienelle Apinalle Ø4,7 cm
21,01€
Patina Öljylamppu Iso, Tummanharmaa/Kirkas Lasi, Klong
299,00€
Kutojatonttu-koriste, Aarikka
18,50€
Pilkki Pakkanen -tonttukoriste, Aarikka
12,50€
Birds by Toikka joulukoriste, 3 kpl, Iittala
10,00€ 19,90€
Karen Blixen Joulupallo Romantiikka, 2 kpl, Rosendahl
70,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aarikka
Alessi
Almedahls
Bloomingville
Born In Sweden
Broste
Bsweden
By Wirth
Design: Kristina Stark
Design Letters
Eightmood
Ferm Living
Georg Jensen
Holmegaard
Hoptimist
House Doctor
Iittala
Kaj Bojesen
Klaus Haapaniemi
Klong
Kähler
Lexington
Marimekko
MarkSlöjd
Mats Jonasson
Menu
Nordic
Oyoy
PR Home
Pentik
Portmeirion
Royal Copenhagen
SMD Design
Sagaform
Skagerak
Skultuna
Smak Design
Star Trading
Stelton
Watt & Veke
Wedgwood
Amelie
Ellos
Frozen
Sirius
Star
Weiste
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Royal Design
Rum21 Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Joulu

970 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Joulu on juhlan aikaa 

Joulun aika on monelle yksi vuoden parhaimpia hetkiä ja aikoja. On olemassa niitä, jotka rakastavat joulua ja siihen kuuluvaa valmistelua eli jouluihmisiä. Sitten on olemassa niitä, jotka eivät niin välitä joulusta, eivätkä ainakaan halua vouhottaa siitä. Kuitenkin me suomalaiset olemme melkoisen jouluihmisiä, ja haluamme useimmiten viettää joulua ja nauttia siitä. Täällä pohjoisessa kun asuu, ja on syksyn pimeys vallannut, alkaa ensimmäiset tunnelmavalot ilmestyä koteihin ja pihoille. Ehkä ajatus joulusta ja jouluun valmistautuminen auttaa monia selviytymään syksyn ja talven pimeydestä. 

Jouluun halutaan valmistautua jo pitkään. Kaupoissa erilaiset joulukoristeet, jouluvalot ja joulukynttilät alkavat ilmestyä jo lokakuun loppupuolella. Se kertonee siitä, että monet pitävät jouluun valmistatumista niin mukavana, että aloittavat sen jo paria kuukautta aikasemmin. Jouluun kuuluu ihana joulun tunnelma. Sitä luodaan erilaisilla upeilla tunnelmavaloilla, lyhdyillä, kynttilöillä, joulukoristeilla. 

Lyhdyillä tunnelmaa tupaan

Joulu on myös lahjojen aikaa. Silloin onkin varsin helppoa viedä esimerkiksi lukuisiin pikkujouluihin lahjaksi vaikkapa ne kauniit design tunnelmavalot tai vaikkapa kauniita joulutähtiä. Erilaiset tähdet ovat nyt selvästi design joulutuotteiden suosiossa. Niitä löytyy jo marraskuun alussa talojen ikkunoilta. Ne ovat usein ensimmäisiä, joita laitetaan joulukoristeiksi. Esimerkiksi House Doctor myy mitä erilaisempia joulutähtiä. 

Jos haluaa luoda oikein pelkistetyn ja upean design joulun, voi sen luoda mitä helpoimmin erilaisille House Doctorin tuotteilla. Heiltä löytyy ihania joulukuusenalusmattoja sekä erilaisia helmeileviä joulukuusen koristeita. Yksi joulun valmistautumiseen liittyvä tuote, jota paljon hankitaan, on erilaiset joulukalenterit. Niitäkin löytyy mitä omaperäisempiä design versioita. 

Ole nopea ja tilaa joulutuotteet netistä

Adventti on kirjaimellisesti jouluun valmistautumista. Designkaupat pursuavat netissä erilaisia upeita adventtikynttelikköjä ja kynttilöitä. Netistä löytyy juuri omaan tyyliin sopivat adventtikyntteliköt, joita voi toki käyttää myös muutoinkin kuin adventtikynttilöille. Erilaiset kynttilälyhdyt ovat varsin helppo ja kätevä tapa luoda tunnelmaa niin sisälle kuin uloskin. Perinteinen näky talvella joulukuisena iltana on luminen maisema, jossa talo, jonka portailla on talolyhty ja ovessa havukranssi. 

Helpota jouluasi ja tilaa jo ajoissa netistä haluamasi joulun tunnelman luojat. Säästy jouluruuhkilta ja saa tuotteesi kotiisi. Sen mahdollistavat useat eri design verkkokaupat.

Siirry alkuun