Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arabia
Arne Jacobsen
Bloomingville
Denby
Design House Stockholm
Ekobo
Ernst Kirchsteiger
Ferm Living
Hay
House Doctor
Höganäs
Iittala
Kosta Boda
Kähler
Magnor
Marimekko
Menu
Nachtmann
Petite Friture
Pillivuyt
Portmeirion
Rosenthal
Royal Copenhagen
Royal Doulton
Seletti
Superliving
Villeroy & Boch
Zwilling
Rorstrand
Versace
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Poista kaikki suodattimet

Jälkiruokakulhot

277 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Laadukas jälkiruokakulho viimeistelee herkkuhetken

Kattauksessa ensiarvoisen tärkeää on se, miten ruoka on laitettu esille. Kyllähän me tiedämme, että kattaus on puoli ruokaa. Kaunis kattaus varmistetaan oikeankokoisille ja mallisilla tarjoiluastioilla, joita yhdistellään keskenään rohkeasti. Avainsana on laatu, sillä laadukas astia on suunniteltu kestämään paitsi katsetta niin käyttöä. 

Kulhot keskeinen osa kattausta

Virallinen kattaus vaatii tarkempaa suunnittelua. Siinä astioille on tietyt paikkansa, joista kannattaa pitää kiinni. Jokainen ruokailija tarvitsee noin 60 senttiä tilaa pöydässä. Kannattaa jättää tilaa myös pöytäkoristeluille, kuten kukille. Yleensä jälkiruokakulhot tuodaan pöytään vasta myöhemmin, eivätkä ne ole kattauksessa pöydässä. 

Netistä löytyy jälkiruoka-astiat jokaiseen tyyliin. Jälkiruokalkulhot kannattaa ostaa rohkeasti jotain muuta sarjaa kuin muu asiasto, sillä näin saadaan nopeasti ilmettä kattaukseen. Esimerkiksi Klaus Haapaniemen suunittelema Taika-Sarja on eräs viime aikojen upeimpia ja persoonallisimpia astioita, jotka takuulla tuovat sävyä jokaiseen kattaukseen. 

Tuotemerkkien laadukkaat jälkiruokakulhot netistä

Tutuilla tuotemerkeillä, kuten Rörstrandilla, Iittalalla ja Arabialla on netissä tarjolla satoja eri sarjoja. Tunnelmallinen ja historiallista keramiikkaa muistuttava sarja on esimerkiksi Rörstrandin Swedish Grace, joka on suunniteltu 1930. Tuotemerkkien ilmeikkäitä jälkiruokakulhoja saa tilattua kätevästi netistä lukuisista eri sisustuskaupoista. 

KoKo on mittasuhteiltaan mukava, joka tilanteeseen sopiva astiasto, joka tuo pirteyttä arkeen etenkin eri väreissä. Kastehelmi-astiasto on ikisuosittu Oiva Toikan suunnittelema astiasto, josta on nykyään saatavilla myös kiinnostava jalallinen jälkiruokakulho. Kulhoa on saatavina lukemattomissa hurmaavissa väreissä. 

Siirry alkuun