Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Andersen
Artek
Balmuir
Bedesign
Bloomingville
Broste
By Lassen
Cane-Line
Design House Stockholm
Emeco
Fatboy
Ferm Living
Fermob
Frama
Fritz Hansen
Gubi
Hay
Hem
Hillerstorp
House Doctor
Iittala
Jabadabado
Kartell
Koziol
Magis
Massproductions
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
Oyoy
Pentik
Petite Friture
SMD Design
Serax
Skagerak
Stelton
Swedese
Tolix
Tom Dixon
Ton
Vitra
Waterford
Ellos
Havanna
Mater
Originals
Rio
Saga
Stolab
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Jakkarat

469 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Kauniit jakkarat nettikaupasta

Jakkara on kiistämättä kotiemme monipuolisin huonekalu, jolla on lukemattomia käyttötarkoituksia kaikissa kodin huoneissa. Pöydän ääreen saa lisää istumatilaa helposti käyttämällä jakkaraa, mutta onpa käyttömahdollisuuksia myös sivu- tai yöpöytänä tai vaikkapa rahina. Useammasta jakkarasta voi koota erilaisia boheemeja säilytysratkaisuja esimerkiksi viherkasveille! Netti ja sisustuslehdet ovat täynnä inspiroivia ideoita, joita voit soveltaa omassa kodissasi.

Valitse kotisi sisustukseen sopiva jakkara

Muunneltavuus on ehdoton valttikortti sisustuksessa, joten oikeanlaisen jakkaran valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Valitsemalla laadukkaan silmää miellyttävän tuotteen voit olla varma, että jakkara kestää elämää ja käyttöä. Mieti ensin, mihin käyttötarkoitukseen olet hankkimassa jakkaraa. Jos se on tulossa lisäistuimeksi keittiöön, lähde kokoamaan kriteereitä tätä tarkoitusta katsellen. Suurin osa jakkaroista on tehty istuttavaksi, mutta mukavaan istuttavuuteen on silti kiinnitettävä huomiota. Mittaa tasojen korkeus ja valitse jakkaran koko niin, että kaikki istujat ovat samalla korkeudella pöydän ääressä. Tarkista materiaalivalinnat, sillä helposti värjääntyvät tai arat värit saattaa olla järkevintä jättää olohuoneen puolelle sisustustarkoitukseen lasten askartelutilojen sijasta. Jos etsit visuaalisempaa ratkaisua, älä pelkää hullutella materiaalien ja värien kanssa!

  • Panosta laatuun
  • Mieti mahdollisia käyttötarkoituksia laajasti

Jakkaran ostaminen netistä

Nettikauppa tarjoaa sisustajalle runsaat vaihtoehdot ja paljon inspiraatiota. Kivijalkaliikkeessä vaihtoehdot ovat rajalliset, joten luovuus ei pääse täysin valloilleen samoin kuin verkkokauppaa selatessa. Esimerkiksi designtuotteita on monesti saatavilla vain verkossa. Voit tutkia eri jakkaravaihtoehtoja oman budjettisi rajoissa ilman mitään kiirettä. Verkkokaupassa on saatavilla tarkat mitat, joten voit mietiskellä rauhassa, omassa kotona mittanauhan kanssa eri kokovaihtoehtoja ja yhdistelmiä. Vertaile verkkokauppoja toimituskulujen ja -ehtojen osalta ja muista tarkistaa, toimitetaanko jakkara valmiiksi koottuna vai osissa.

Siirry alkuun