Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
BENT HANSEN
Bloomingville
DEPARTMENT
DESIGNERS EYE
Daum
Design House Stockholm
Design Letters
Fatboy
Ferm Living
House Doctor
Kartell
Marimekko
Menu
Muuto
SKANDILOCK
Shepherd
Woodnotes
Edblad
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Istumatyynyt ja säkkituolit

228 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Leppoista oleskelua säkkituolilla

Säkkituolit oli aikaisemmin melkoisessa suosiossa, mutta hetken olivat vähän vähemmällä suosiolla. Nyt ne ovat taas nostaneet suosiotaan ja etenkin netistä on saatavilla hyvin laaja valikoima erilaisia designsäkkituoleja. Säkkituolit ovat usein rentoja ja leppoisia oleskelupaikkoja tai vaikkapa lasten leikkipaikkanakin. Niissä on helppo hyppiä ja pomppia, kun ne ovat pehmeitä ja myötääviä. 

Design säkkituolejakin löytyy mitä upeammilla kuoseilla. Esimerkkinä mainittakoon Finnishdesignshop.fi:n myymä suomalaisen Jukka Setälän designia oleva Fatboy-säkkituoli. Fatboy on niittänyt mainetta ympäri maailmaa suuren kokonsa vuoksi ja sitä on saatavilla niin yksivärisenä kuin jopa Marimekon Unikkokuosilla!

Säkkituolit ovat varsin kätevä ratkaisu esimerkiksi lastenhuoneeseen kirjanlukuhetkiin tai miksei olohuoneeseen jopa rahiksi. Netistä tilatessa kauniita designraheja/tuoleja myy esimerkiksi Zocohome. Heidän valikoimastaan löytyy upeita Marokkolaistyylisiä Pouf istuintyynyjä/ raheja. 

Istumatyynyllä lisää mukavuutta istumiseen

Istuintyynyt tuovat pehmeyttä ja mukavuutta istumiseen. Istyintyynyjä löytyy upeaa designia olevia ja esimerkiksi Room21.fi myy Dot istuintyynyjä. Istuintyyny suojaa tuolin pintaa naarmuilta ja Dot on päältä 100 % villaa, joten se myös hylkii likaa. Alapuolelta se on liukumatonta materiaalia.

Istumatyynyt kannattaa tilata netistä, sillä voit rauhassa ensin katsella juuri sinun tuoleihisi sopivia istumatyynyjä ja katsoa mitat ja tilata testille vaikka useitakin erilaisia istumatyynyjä ja valita niistä mieluisin. Netistä tilaaminen mahdollistaa sen ja paljon pienemmällä vaivalla kuin sisustusliikkeistä istumatyynyjen raahaamisen. Eri mallisille tuoleille on olemassa erilaisia istuintyynyjä.

 

Siirry alkuun