Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Artek
Design House Stockholm
Hay
Hillerstorp
Vitra
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Istuintyynyt

152 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Istuintyynyt netistä

Istuintyynyillä lisäät helposti oleskelualueiden mukavuutta ja saat huoneeseen uutta raikasta ilmettä. Mukava istuintyyny tekee tavallisesta tuolista entistä miellyttävämmän istua, kun taas suuremmat puffimaiset istuintyynyt antavat huoneeseen lisää istumapaikkoja. Istuintyynyjä on saatavilla lukuisia erilaisia, joten omaan tyyliin sopivat tyynyt löytyvät varmasti. Miltä kuulostaisi esimerkiksi pehmeä lampaantaljaa jäljittelevä istuintyyny tai kiiltävä nahkainen tyyny?

Sopivien tuoliinpehmikkeiden valitseminen - ohjeet valintaan

Istuintyynyjen valikoima netissä saattaa yllättää. Saatavilla on nimittäin kaikkea nahkaisista tyynyistä aina pörröisiin istuintyynyihin asti. Suurin osa tyynyistä sopii kaikkiin tavallisimpiin tuoleihin, mutta tuotteen mitat kannattaa silti varmuuden vuoksi tarkistaa. Netissä oleva tuotekuva saattaa nimittäin joskus hämätä ja tuote voi näyttää tavanomaista suuremmalta. Onko mielessäsi jokin tietyn värinen tai merkkinen istuintyyny, jonka haluaisit? Silloin sinun kannattaa ehdottomasti rajata sivuilla näytettävät tuotteet sopiviin. Halutessasi saat myös asetettua sinulle sopivan hintahaarukan tai järjestää tuotteet hintajärjestykseen. Tyynyt voi halutessaan hankkia muuhun sisustukseen sopiviksi, mutta jos tulossa on jokin juhla- tai sesonkiaika, voit ostaa ne siihen sopiviksi.

  • Tarkista tuotteen mitat
  • Rajaa tuotteet mieltymystesi mukaan

Istuintyynyt verkkokaupasta edullisesti

Istuintyynyt on helppo ostaa netistä, sillä pääset heti tutustumaan useamman eri nettikaupan tarjontaan. Itselle mieluisten tuotteiden löytäminen käy nopeasti, ja mikä parasta, saat ne vielä markkinoiden edullisimpaan hintaan. Voimassa olevat tarjoukset ovat aina selkeästi näkyvillä tuotesivuilla. Useimmat verkkokaupat tarjoavat myös tuotteille ilmaisen toimituksen. Verkkokaupan ehdot kannattaa kuitenkin tarkistaa, sillä ilmainen toimitus voi koskea vain tietyn summan ylittäviä tilauksia. Samalla voit lukea myös muut toimitusehdot, kuten verkkokaupan palautuskäytännöt ja arvioidun toimitusajan.

Siirry alkuun