Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Electrolux
PHILIPS
Bosch
Leifheit
Samsung
Severin
Tvins
Vileda
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hobby Hall
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Imurit ja höyrypuhdistimet

114 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Imurit ja höyrypuhdistimet

Siistissä kodissa on mukava asua ja siisteys auttaa myös esimerkiksi allergikkoja voimaan paremmin. Imurit ja höyrypuhdistimet kuuluvat jokaisen kodin varustukseen, sillä esimerkiksi imurointi on siivouksen muoto, jota tulisi tehdä parikin kertaa viikossa. Hyörypuhdistin taas auttaa vaikkapa ikkunoiden pesussa, mikä ei ole monellekaan mieluinen homma. Hyörypuhdistimen avulla ikkunoiden pesukin onnistuu helposti.

Osta kaikki siivoustarvikkeet kerralla

Imurit ja höyrypuhdistimet saat kätevästi suoraan netistä. Näin sinun ei tarvitse lähteä kauppoihin kiertelemään, vaan kaikki on kerralla tarjolla. Designkaupat.fi antaa mahdollisuuden vertailla tuotteita helposti ja nopeasti. Jokainen pystyykin tutustumaan tuotteisiin enemmän klikkaamalla tuotteen kuvaa. Kuvan takaa saa lisätietoa kustakin tuotteesta. Imureita ja hyörypuhdistimia on moneen lähtöön. On siis selvää, että valikoiman edessä voi olla vaikea tehdä valintaa. Kannattaakin kiinnittää huomiota, onko johdollinen vai johdoton imuri omaan mieleen. Käsi-imuri sopii esimerkiksi sohvan imuroimiseen, kun taas varsi-imurilla voi kätevästi hoitaa monen hankalankin paikan imuroinnin. Tutustu siis valikoimaan ja löydä itsellesi mieluisimmat tuotteet.

  • Valitse käyttötarkoitukseen sopivat tuotteet
  • Kiinnitä huomiota laatuun

Imurit ja höyrypuhdistimet saat kätevästi verkkokaupasta

Imurit ja höyrypuhdistimet ovat ostettavissa suoraan netistä todella näppärästi. Designkaupat.fi-sivuston kautta voi löytää jälleenmyyjiä, joilla on imureita ja höyrypuhdistimia valikoimissaan. Tuotteita voi vertailla kätevästi ja niitä voi jopa hakea rajauksien avulla. Jälleenmyyjiin kannattaa kiinnittää huomiota varsinkin toimitusaikojen ja -kulujen suhteen. On selvää, että mitä suuremmat toimituskulut ovat, sitä korkeammaksi lopullinen hinta myös tulee. Parhaimmillaan tuotteet voi saada toimitettuna jopa ilman toimituskuluja. Myös palautus- ja vaihto-oikeuteen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä joskus tuotteen voi joutua vaihtamaan tai palauttamaan.

Siirry alkuun