Hylly Teräsripustimilla 24 x 70 cm, Musta, House Doctor
66,00€
Exilis Frame Taululista, Valkoinen, Eri kokoja, nonuform
51,00€
String Pocket hylly, valkoinen
142,00€ 148,00€
Pythagoras hyllynkannatin, 2 kpl musta, Maze
39,00€ 45,00€
Apart hyllykannatin 2-kpl, musta, House Doctor
10,00€
Ledge Hylly, Musta, House Doctor
23,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
A2
Aarikka
Artek
Bedesign
Bengt Ek Design
Bloomingville
By Lassen
Cane-Line
DEPARTMENT
David Design
Design House Stockholm
Design Letters
Essem Design
Eva Solo
Ferm Living
Frama
Georg Jensen
Gubi
Hay
House Doctor
Kartell
Klong
Källemo
Loca
Lundia
Maze
Menu
Minus Tio
Muuto
Normann Copenhagen
OX Denmarq
Orskov
Oyoy
Röshults
SMD Design
Scherlin
Showroom Finland
Skagerak
Staub
String
Swedese
TICA COPENHAGEN
Umbra
Verso Design
Vitra
Wedgwood
Zweed
Zwilling
Andersen
Bretelle
Ellos
Nonuform
Nude
Polar
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Hyllyt

1022 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Hyllyillä lisätilaa kotiin

Erilailla muotoillut designhyllyt ovat juuri tällä hetkellä sisustustrendeissä pinnalla. Hyllyillä saadaan lisää tilaa pieneenkin kotiin ja ne ovat näyttäviä koristehyllyinä, mutta myös käytännöllisiä tilaihmeitä. Hyllyihin voi laittaa nätisti esille niin kauniit keittiön purkit ja purnukat kuin ne suosikkikirjatkin. Designkaupat on koonnut sivuileen useiden verkkokauppojen hyllyvalikoiman ja se on tietysti todella laaja. Netistä onkin varsin järkevää tilata omat designhyllyt, sillä se on nopeaa, vaivatonta, usein jopa edullisempaa kuin kivijalkamyymälässä.

Hyllyjä on useita erilaisia eri tyylisiä ja erilaista designtrendiä edustavia. Tällä hetkellä ovat suuressa suosiossa erilaiset yksinkertaisesti muotoillut design hyllyt, jotka ovat neliön mallisia, puusta valmistettuja. Tällaista tyyliä myy muun muassa Royaldesign.fi ja Finnishdesignshop.fi. Royal designilta löytyy esimerkiksi Bloomingville merkin yksinkertaiset puukehikkoiset neliöhyllyt. Finnish design Shop myy puolestaan Muuton Mini Stacked hyllyköitä. 

Hyllyn käytössä vain mielikuvitus rajana

Netistä ihanien design muotoilua olevien hyllyjen tilaaminen on niin helppoa, että sinun ei tarvitse kuin naputella haluamasi kotikoneelta tai älypuhelimelta ja tilaus on valmis. Ei mene kauaakaan kun saat tuotteet joko postista noudettavaksi tai kotiovellesi. Erilaisia hyllyjä löytyy lukemattomia. Designhyllyt ovat linjakkaita, yksinkertaisia ja hienostuneita. HYllyjä löytyy niin seinähyllyä kuin lattiamallista korkeaa kirjahyllyä. Lisäksi on erilaisia persoonallisia hyllyjä tarkoitettu hattujen säilyttämiseen sekä kenkien säilyttämiseen. 

On miellyttävää tulla eteiseen, jossa on kengille erillinen kenkähylly, johon kengät saa nätisti esille. Kenkähyllytkin voi valita näyttävät, jolloin kenkien oleminen eteisessä ei ole häiritsevää. Samaa voisi sanoa hattuhyllyistä, joita löytyy mitä huikeampia designia netistä eri verkkokaupoista. Myös tikkaat käyvät erittäin kätevänä koristehyllyinä ja säilytysjärjestelminä. Kukapa ei mielellään ihailisi omaa lastaan hyllyn reunalta vaikkapa olohuoneen näyttävimmällä paikalla.

 

Siirry alkuun