Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
A2
Adelta
Alessi
Applicata
Arne Jacobsen
Artek
Blomus
Bloomingville
Born In Sweden
Bosign
Brabantia
Broste
By Lassen
Cane-Line
Covo
Cross
Department
Design House Stockholm
Design Letters
EMU
Essem Design
Eva Solo
Fatboy
Ferm Living
Fermob
Fiskars
Frama
Fritz Hansen
Georg Jensen
Globen
Grand
Gubi
Guzzini
Harri Koskinen Works
Hay
Hem
Hillerstorp
Himla
House Doctor
Inno
Jabadabado
Karl Andersson & Söner
Kartell
Klong
Knoll
Korbo
Lillagunga
Loca
Lundia
Magis
Marimekko
Massproductions
Master
Maze
Menu
Minus Tio
Montana
Moooi
Muuto
Nomess Copenhagen
Nordic
Normann Copenhagen
OBH Nordica
OX Denmarq
Orrefors
Oyoy
Petite Friture
Room Copenhagen
Rosendahl
Rosenthal
Röshults
Serax
Shepherd
Showroom Finland
Sika Design
Skagerak
Skultuna
Star Trading
Staub
Stelton
String
Superliving
Swedese
Tolix
Ton
Tove Adman
Verpan
Verso Design
Villeroy & Boch
Vita
Vitra
Waterford
Watt & Veke
Wedgwood
Wesco
Woodnotes
Zone
Aalto
Adea
Edblad
Elisabeth
Ellos
Havanna
Lego
Marbella
Mater
Moomin
Muumi
Nude
Originals
Rge
Rice
Rio
Saga
Sole
Star
Stolab
Trio
Troll
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Huonekalut

6636 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Design huonekalut netistä

Desinghuonekalujen hankkiminen netistäEtsitkö klassisia tai design huonekaluja kotiisi, mutta paikkakuntasi huonekaluliikkeistä ei löydy haluamaasi merkkiä tai kaipaamaasi tuotetta? Nykyään asiaan on olemassa hyvin yksinkertainen ratkaisu. Tutki internetissä toimivien verkkokauppojen tarjontaa ja tilaa design huonekalut suoraan netistä!

Tutustuessasi liikkeiden valikoimiin huomaat, että tarjonta on valtavaa. Löydät helposti kaikentyyppiset design huonekalut nettikaupoista. Koska verkkokaupat eivät ole yleensä sidottuja fyysisiin varastoihin ja rajallisiin liiketiloihin, niillä on mahdollisuus pitää tarjolla uskomattoman suurta valikoimaa. Tee kierros netin design huonekaluja myyvissä liikkeissä ja hämmästy. Tämän helpompaa ei huonekalujen ostaminen voisi juuri olla.

Design huonekaluja netissä myyviä liikkeitä on lukemattomia. Suuria ja tunnettuja liikkeitä joilla on hyvät valikoimat ovat esimerkiksi Finnish Design Shop, Scandinavian Design Center, Room21 Design tai Länna Möbler.

Artek designnojatuoliFinnish Design Shop on maailman suurin suomalaista ja skandinaavista designia myyvä verkkokauppa. Sen valikoimista löydät design huonekalujen lisäksi valaisimia, sisustus- ja keittiötarvikkeita sekä paljon muita laadukkaita design tuotteita. Tunnettujen suunnittelijoiden tuoleja, pöytiä, sohvia ja nojatuoleja, jakkaroita, kirjahyllyjä ja paljon muita design huonekaluja voit hankkia täältä. Eero Aarnion klassikkotuolit, kuten tunnettu Pallotuoli, löytyvät luonnollisesti Finnish Design Shopin valikoimasta. Myös muun muassa Artekin ja Swedesen design huonekalut kuuluvat nettikaupassa myytäviin tuotteisiin.

Scandinavian Design Center on suuri, ruotsalainen verkkokauppa, joka toimittaa skandinaavista designia yli 70 maahan maailmassa, luonnollisesti myös Suomeen. Saat tarvittaessa henkilökohtaista opastusta tai neuvoja suomenkielisestä asiakaspalvelusta. Valikoimaan kuuluu design huonekaluja esimerkiksi sellaisilta laatumerkeiltä kuin Lammhults, Offect tai Design House Stockholm.

Room21 Designin verkkokaupan valikoimassa on yli 10 000 tuotetta ja 180 tuotemerkkiä. Design huonekaluja valikoimaan kuuluu yli 1 300 kappaletta. Täältä löydät varmasti monta mielenkiintoista ideaa. Länna Möbler on Tukholman suurin itsenäinen huonekalu- ja sisustusliike. Jo vuodesta 1973 alkaen se on myynyt sekä design klassikoita että uutta muotoilua. Nettikauppa palvelee myös suomalaisia asiakkaita, ja Tukholman seudulla liikkuvat voivat asioida Tukholman eteläpuolella sijaitsevassa myymälässä. Täältä saat esimerkiksi kuuluisan tanskalaisen suunnittelijan Arne Jakobsenin suunnittelemia kuuluisia design huonekaluja. Ristomatti Ratian suunnittelemat huonekalut ovat ostettavissa Ratian omiin tuotteisiin keskittyneestä Ratiashop-verkkokaupasta. Huonekaluliike Vepsäläisen verkkokauppa myy laadukkaita design huonekaluja netissä. Verkkokaupan valikoimaan kuuluvat samat huippumerkit kuin Vepsäläisen perinteisissäkin liikkeissä.

Internet on mullistanut myös huonekalukauppaa ja tuonut koko netin valtavan tarjonnan myös pienempien paikkakuntien asukkaille, joiden aikaisemmin saattoi olla hankala löytää haluamiaan tuotteita. Nykyään riittää, kun avaa tietokoneen, selaa verkkokauppojen sivustoja tutustuen tarjontaan ja tilaa valitsemansa tuotteet. Nopeimmillaan netistä ostamasi design huonekalut saapuvat suoraan kotiisi muutaman päivän toimitusajalla. Mistä muualta löytäisit kansainvälisten huippusuunnittelijoiden tuotteet sekä johtavat huonekalujen laatumerkit samasta paikasta, ja yleensä vielä edulliseen hintaan. Nettiostaminen on tätä päivää, ja netissä toimivat huonekaluja myyvät design kaupat erinomainen vaihtoehto hankittaessa huonekaluja uuteen kotiin tai vaihdettaessa kalustusta. Voit valita juuri sen sohvan tai nojatuolin josta olet aina haaveillut, mutta et ole löytänyt sitä paikkakunnan huonekaluliikkeistä. Samalla voit etsiä uusiin huonekaluihisi sopivia valaisimia, muita sisustustarvikkeita tai laadukkaita keittiövälineitä. Hankkimalla design huonekalut netistä säästät sekä aikaa, vaivaa että rahaa, ja tuloksena on kaunis, viihtyisä tyylikkäästi sisustettu koti, jossa on ilo asua.

Verkkokauppojen valikoimasta voit hankkia design huonekalut vaivattomasti asuinpaikasta riippumatta kuuluisien suunnittelijoiden klassikkotuotteet ja moderni suunnittelu tilattavissa helposti suoraan kotiin valtavat valikoimat, nopeat toimitukset ja edulliset hinnat ovat huonekalujen nettiostamisen etuja.

Lisää design huonekaluista

Kukapa meistä ei rakastaisi viihtyisää kotia, jossa viettää aikaa perheensä parissa. Sisustaminen on jo pitkään ollut nouseva trendi ja etenkin designtuotteet ovat nostaneet entisestään suosiotaan. Huonekalujen mukavuus sekä ulkoinen olemus voi parhaimmillaan parantaa runsaasti oloamme kotona, jossa vietämme ehkä parhaimmillaan suurimman osan ajastamme. Huonekalut netistä on helppo tapa hankkia laatua, muotoilua ja kodikkuutta omaan kotiimme.

Säästä aikaa, tilaa netistä

Netistä huonekalujen tilaaminen sujuu jouhevasti ja kätevästi. Etenkin nykyajan kulttuuri korostaa tehokkuutta, nopeutta ja helppoutta. Ihmiset arvostavat sitä, että voivat tilata kotiin kauniita design-huonekaluja ja mallailla niitä juuri siinä ympäristössä, mihin ne tulevatkin. Netistä tilatessa, säästää aikaa, kun ei tarvitse kierrellä kauppoja vaan saa kotisohvalta selata netissä olevia lukemattomia vaihtoehtoja.

Verkkokaupoista tilatessa vaihtoehtoja huonekalujen valintaan on huomattavasti enemmän kuin kivijalkamyymälöitä kierrellessä. Designkaupat kokoaa sivuilleen niin suomalaista design-muotoilua kuin ulkomaistakin. Sivustolta löytyy lukematon määrä erilaisia huonekaluja, kuten design pöytiä, design tuoleja, design sohvia, sänkyjä ja paljon muuta.

Suomalainen muotoilu pitää pintansa

Suomalaiset osaavat arvostaa suomalaista designia entistä enemmän. Nyt halutaan klassista ja ajatonta desingia myös suomalaisten koteihin. Tätä edustaa ehkä parhaimmillaan Alvar Aallon suunnittelemat huonekalut kuten noja- ja työtuolit sekä perinteiset jakkarat. Suomalaiset arvostavat kotia, joka näyttää hyvältä ja jossa viihtyy. Toisaalta myös käytännölliset huonekalut halutaan mieluummin kuin epäkäytännölliset. 

Designkaupat on koonnut sivuilleen komeimmat design tuotteet lukuisista eri verkkokaupoista, jotta ostaminen olisi netistä vielä helpompaa. Sivuilta löytyvät ihanat lipastot, hyllyt, naulakot, ruokailuryhmät ja muut huonekalut. Ulkomaista designia on edustettuna myös vahvasti. Esimerkiksi suosittu Kartell merkki myy mitä hienostuneimmin muotoiltuja huonekaluja aina tuoleista lipastoihin ja pöytiin. Tanskalainen Muuto tuo sisustamiseen pohjoismaisia tuulia. Sieltä löytyy myös suomalaisten suunnittelijoiden huonekaluja, kuten Mika Toivasen suunnittelema Visu tuoli. 

Designkaupat tuovat erilaiset huonekalut helposti tilattavaksi yhdelle sivustolle, jolloin ei tarvitse lähteä erikseen joka verkkokaupan valikoimaa tutkimaan. Huonekalujen tilaaminen netistä nopeuttaa arkeasi sekä mahdollistaa runsaamman valikoiman määrän verratessa tavalliseen huonekaluliikkeeseen. Uudet ja kauniit design huonekalut luovat kotiimme ajatonta tunnelmaa ja raikkautta.

 

Siirry alkuun